onsdag den 29. oktober 2008

Måtte ud og

gå en lang tur ovenpå dagens oplevelser, min tro følgesvend var heldigvis med. For udover besøg af P4, er det frygtede brev fra A-kassen dumpet i brevkassen. Der var grund til, at frygte alverdens ulykker. Må have fat i kommunen i morgen, "hun" har nemlig fri i dag :Dsamson

Det kan altså ikke være rigtigt - når man har været udsat for det, som jeg har - at de presser på den måde. Hvor er det/livet ikke nemt nogen gange.

Sønnen er lige kommet hjem, efter at jeg tvang ham ned for at handle lidt til aftensmaden - og hvad kommer han hjem med? Sodavand, chips og en æske lego-klodser (500 stk.) til kr. 50. Intet til aftensmaden, men lys og lykke i øjnene. "Se mor, ny grøn farve, må op og bygge med det samme". Ja, jeg forstår ingenting, for der står tonsvis af hans lego på loftet (ungen er 23), men det her er helt nyt, og DET er noget andet.

Livet er ikke uden kanter og der sker hele tiden uventede ting, ellers blev det nok også alt for kedeligt.

7 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Uh, det er jo stort med en NY grøn farve. Så glemmer man jo alt omkring sig. :-D

De kanter, de kanter - nogle gange kan man godt være dem foruden.... MEN det er de kanter der former os til de mennesker vi er idag. ;-)

Sister Bonde sagde ...

Hold da k... bibotøs, hvor jeg skreg af grin - det er lige dig. Du ville elske, at ligge der oppe på 1. salen (på gulvet) sammen med sønnen og bygge huse og grønne monstre i NY farve :D

Og hvor har du ret - du er ikke mit barn nr. 3 for ingenting. Klem til dig.

Anonym sagde ...

Til gengæld forstår jeg ingenting - sodavand, chips og lego? Nåja, de kreative udfolder sig på mange måder og man må ikke forstyre de kreative processer. Han arbejder med sin fantasi og udvikler sig. Hvem ved hvilke mesterværker der ad åre kan komme ud af at lege med grønne legoklodser?

Men jeg synes altså godt, at han kunne have haft så meget åndsnærværelse, at han havde tænkt på at I andre skal have aftensmad. Nu er han jo nok selv så optaget, at han ikke bliver sulten. Men det er typisk store kunstnere - man må ikke undervurdere deres evne til at give sig 100% ind i den skabende proces og glemme alt andet! Uden den evne kan man slet ikke skabe kunst!

lone sagde ...

Krydser fingre for, at du finder en løsning på problemet i morgen.

Der er ikke noget bedre end en tro følgesvend. Kunne du ikke tænke dig en selv?

Sister Bonde sagde ...

Jens - jeg elsker dig - sig det ikke til Jens. Er/var flad af grin.
"Kreative processer" - min brækkede arm.
Har læst dine dejlige ord op for begge drenge - og de tog dem til sig med glæde. Må snart op på 1. salen og se, hvad der er kommet ud af de nye grønne klodser :D

Lone - du er min ven.
Og nej tak - det kunne jeg ikke. Vi kom af med vores, fordi den berømte landmand (som omgiver os) påstod, at den løb frit omkring, hvilket den aldrig gjorde. Men den havde det nu heller ikke godt, var gammel og slidt.
Jens og jeg er så glade for vores små rejser til udlandet, så vi skal ikke have flere "kæledyr".

Anonym sagde ...

Hæhæ - det var også skrevet lidt for sjov. På den anden side tror jeg faktisk at det er rigtigt.

Sister Bonde sagde ...

Jens - det var så godt og så rigtigt set - uden at du kender ham.
Meget, meget flot.

Har ikke været ovenpå i dag, for at se, hvad projektet ender med. Der er så langt op af de trapper :D