torsdag den 30. oktober 2008

Stille dag

derfor kommer der ikke noget fra mig i dag. Holder en lille pause fra bloggen - altså bare i dag. Cyber-kursus er nemlig startet, og det kræver sin fulde opmærksomhed, så kursisterne (9 i alt) får det ud af det, som de håber.bygevejr med dansemyg

Er desværre ikke i besiddelse af det helt store undervisningstalent (har ikke tålmodigheden ;o), så der skal virkelig tænkes, omformuleres, og "være pædagogisk" - uhhhhhh lægger ikke lige til mig.

Og så skal der jo søges job, opfølningssamtaler og en gå-tur på 1 time, ned og hente Citronen hjem.

6 kommentarer:

Sifka sagde ...

Guud, jeg er slet ikke begyndt på lektierne endnu, så mig får du fred for en stund;)

Der er forresten tilbud på et sæt sorte rammer i det lokale supemarked, så jeg kan næsten ikke holde nallerene fra, at kopiere din fine billedvæg.

Sister Bonde sagde ...

Altså Sifka - kan du så lige finde tid - ellers kommer du jo totalt bagud. Dermed kan det komme til at virke totalt uoverskueligt :D

Kan du så komme ned i Malenes brugs - kan jeg næsten gætte mig til - og købe. Venter i spænding på, at du viser DIN væg (og nye blog).

Lene sagde ...

Tak fordi du gider. Fru lærer, jeg kan altså ikke nå noget før om et par dage ;-)

Sister Bonde sagde ...

Selvtak fr. elev - ting tar den tid det tar, det er jo individuelt, hvornår man kan osv. Jeg er her - hele tiden :D

ingedk sagde ...

Kære fru lærer
Jeg er klar, programmet er downloadet og afprøvet, og jeg kunne ikke nære mig for at oploade det, synes at fotoet er en anelse større kan det passe ?

det er Ok at du ikke har tålmodighed, det har jeg heller ikke :-O

Sister Bonde sagde ...

Flot Inge, og det er helt klart større. Du kan godt fjerne skyggen, hvis du ikke vil ha den med. Gøres ude i sidebaren i writer live.
Du går bare videre til cyber-kursus 2 - det har du modtaget.
Flot klaret.