mandag den 17. november 2008

Det var dog et utroligt smukt

hospital, altså bygningerne. Godt jeg kom tidligt, for der skulle virkelig ses og nydes kunst og dejlige fontæner.bisp3 Tænk at mini-gefion findes her, der er altså mange overraskelser, når man leger turist i landets hovedstad.bisp1 For der var ikke så smukt indenfor - nedslidt i den grad - og hvor er det ærgerligt. For sådanne bygningsværker, kan og vil jo heldigvis holde i evighed. Nå det var så det. Efter en ½ times forsinkelse, kom jeg ind til en meget fortravlet læge, som undskyldte ventetiden. Pyt, jeg har ikke andet for, end en venindeforkost, og den kan og skal nok vente.bisp2 Og nu er det I skal have bind for øjnene, som den smukke dame i hjørnet. For der skete intet, det var da lige før lægen overhovedet ikke ville se "problemet". Men brugte tid på, at vente i telefonen, for at få en overlæge i røret, som kunne/skulle give tilladelse til laserbehandling. Pyyyyha - træk vejret - det lykkedes ikke. Lægen ringer til mig, om jeg får lov. I mellemtiden kom en anden læge forbi og ytrede: man har aldrig set en pensionist med vorter. Nååååå nej, so what, jeg bliver den første? Men inden alt dette, spurgte lægen, om jeg havde fået lavet en immunstatus inkl. diabetestest. Hvor er det dog logisk. Hvorfor i hede hule osv. er der ingen andre (inkl. én selv ;o), der har fået denne geniale ide?

Næste step - HIV-test og sukkersyge-blodprøve - yes - ringer til egen læge i morgen.

Skøn frokost hos veninden, med efterfølgende besøg i IKEA, og afhentning af 2 stk. mandfolk i Roskilde. Dejligt at komme ud.

11 kommentarer:

et cetera sagde ...

Skønne billeder igen-igen ... Men dét der med sukkersyge-blodprøven véd jeg da ikke lige hvor begejstret jeg er for :-( Selvfølgelig - hvis der ér "noget", skal det selvfølgelig opdages hurtigst muligt - meeen det håber jeg da sandelig ikke, at der ér ...

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - sådan skal du ikke tænke - det er jo netop positivt, at kunne udelukke, der evt. er noget galt med immumforsvaret.
Og tak for rosen, nøjjj, hvor var der bare smukt.

Anne sagde ...

Kunne du ikke have fortalt, at du sådan set kendte en til med vorter i en ret voken alder?...pensionist hrmpff...men det med imumforsvaret lyder lidt interessant...læser videre med på sidelinien :-)

veninde-ikea-afhentning i Roskilde...lyder ikke tosset :-)

Donald sagde ...

Hvad er det for nogle underlige oplevelser, blev du bare sat til at vente, mens lægen ringede til andre steder for at bestille eller aftale eller få tilladelse?

Jeg tror jeg er ved at blive protestant! Afskaf telefoner og computere!

Men så ville laser-behandlingen også være i fare, det er jo en af de opfindelser, som har meget med computerteknikkerne at gøre.

Måske vi skal acceptere, at ting er på kanten til det vanvittige og så skubbe i retning af "se mig i øjnene" og "gør noget selv".

Hvad er dit produkt, spørger jeg somme tider i en situation, hvor jeg skal få ting til at lykkes!

Det gule hus sagde ...

Vil bare lige sige det samme som de andre og så hviske held og lykke med i morgen.

Det gule hus sagde ...

øhh på Onsdag, mente jeg
:-D

Sister Bonde sagde ...

Ja, hvad mener du Anne - sådan en overlegen s..., nå pyt, han skal dælme få vist pensionister med vorter skal han.
Det var en dejlig dag, fyldt med indtryk, så der er blevet sovet godt igennem.

Yes Donald, først en ½ time ventetid udenfor, jeg var der jo til tiden, og så da jeg var kommet indenfor også. De HAR travlt og meget at se til.
Spændt på, om jeg får lov til at få behandlingen, der er jo nedskæringer overalt.
Fremover, skal du bare lade som om jeg sidder på din skulder, så vil du kunne spørge mig til råds, hvergang du er i en situation, hvor det SKAL lykkedes :D

Tusind tak Lis - nu er det i morgen :D

lone sagde ...

Udenomsarealerne på Bispebjerg Hospital er meget smukke.
Jeg var der fornylig og gik også rundt og nød omgivelserne. Jeg tog mig dog ikke tid til at kigge på skulpturer mv. Det kræver nok en halv dag at fordybe sig.
Dejligt at se de smukke billeder :-)

Sister Bonde sagde ...

Lone - helt utroligt smukke. De burde lave guidede ture.
Tak for rosen.

Evi sagde ...

Hvor dejligt at du lige havde tid til at skyde nogle smukke billeder til bloggen. Det er da fantastiske udsmykninger man kan se der.
Jeg håber du får svar på de prøver hurtigt, for det er da ikke helt rart at tænke på, at du måske kan have sukkersyge elle problemer med immunforsvaret.

Sister Bonde sagde ...

Tak Evi - gå en tur der, hvis du en dag er i nærheden og har god tid :D
Svar imorgen - torsdag - lidt spændende.