lørdag den 1. november 2008

Nu har vi siddet her

Rom okt. 08 032

i 3 - 4 timer og søgt på en rejse i julen, for at komme væk. Jamen altså, er vi uartige eller what? For hvad er det lige man vil væk fra?  Gavehelvede, stress og jag, fed julemad osv. osv.

Vi har søgt på Napoli, Venedig, Palermo og Rom, igen, igen. Lige meget, hvad det ender med - jul hjemme eller Italien - så har det været hyggeligt. Bare det at sidde sammen og søge/drømme. Det er godt nok sjældent, manden gider.

Og rolig nu - der er sørget for vores kæreste eje, hvis de slemme forældre forlader dem :D

10 kommentarer:

jensdrejer sagde ...

Godt, Sister - for I må altså ikke rejse fra Pjevs på den årstid! Men hvad med børnene?

Lidt eskapistisk fælleshygge og flagrende dagdrømme er altid godt.

Sister Bonde sagde ...

Tror nok vi kan finde nogen, som kan flytte ind imens. Børnene skal op til deres mormor og morfar, ingen grund til bekrymring - Jens.
Vi har hygget os - enormt.

Kat sagde ...

Hvad med en tur til New York? Der er saa flot i juletiden.

Sister Bonde sagde ...

Kat - tak for din omsorg og forslag, men vi har prøvet LA i julen, og det var ikke en succesoplevelse. Men vil enormt gerne have Jens med til NY, han har aldrig været der. Men tror det skal være forår eller efterår.

Donald sagde ...

Ja det må være hyggeligt. Du får mig til at tænke på engang, jeg sad med min allersidste kæreste og kiggede på rejsebrochurer over Sardinien. Jeg havde aldrig rejst på den måde! Jeg følte at det var en dårlig ide, med mindre der var noget på fri hånd kombineret med rejsebureau-ting.

Det endte med at vi lånte en lille bitte elendig men historisk-spændende lejlighed i Competa lidt inde fra Solkysten i Spanien, og det var ikke altsammen sjovt; vi var meget forskellige og det kunne jeg ikke håndtere. Og der var en masse ting, som gik galt.

Sister Bonde sagde ...

Tak skæbne Donald - er der ikke lige oplæg til et indlæg :D
Vil da enormt gerne høre, om en masse ting, som gik galt.

Tror det er noget med kvinder ;o)

NILLE sagde ...

Jeg kan sagtens forstå dig Sister - og det lyder som en rigtig hyggelig plan! Det kan nemt blive så skruet op i en spids - og det er et dejligt tidspunkt at se andre byer på. Der er jo unægteligt færre turister!

Palermo kunne jeg virkelig godt tænke mig at se... mon det skyldes den flirt med en musiker fra en anden garde, da jeg var 15-16 år? Iiiih en smuk italiener... nå, det var det blodtryk! Ned med dig nu!

Sister Bonde sagde ...

Nu får vi se Nille - men vi er virkelig tændt, og det er ikke ret dyrt i juledagene - tænk :D
Jeg ville også enormt gerne ned til Sicilien, men Jens er nok lidt mere tilbageholden. Han vil til Rom igen, igen, igen. Men det er nu også en skøn by.
Pas nu lige på det BT - do.

Kom så igang sagde ...

Tager i ikke det kæreste eje med, lader du dem blive hjemme

Sister Bonde sagde ...

Nix Conny - de er blevet for gamle - inkl. katten :D