mandag den 1. december 2008

Det skønne er

at ligemeget, hvor jeg er gæst, så får jeg lov.blogger Dagens indlæg skal ud, og egentlig SKAL det jo ikke. Men så sidder man lidt for sig selv og forstyrrer ikke alt for meget i folks hverdag, når man sådan bare lige trænger sig på.

brugs Først kom vi på besøg hos Ruth, som havde pyntet op i have og garage, med alverdens juleting. Købte et lille hjerte og et kæmpe juletræ i pileflet. Lidt spændt på om det overhovedet kan være i citronen. Men det var alt, alt for billigt. Ruth fik skæld ud, for at "forære" sine fine ting væk. Så kan hun lære det :D

Videre til brugsen, hvor der blev serveret varm gløgg og æbleskiver. Børnene ventede og ventede på julemanden.

glasVi frøs for meget om tæerne, så Art Jamming blev besøgt i ventetiden.

Her blev et maleri af en stork bestilt. Jeps. Kan lige se det hænge i køkkenet derhjemme. Hvornår det ankommer til Sjælland, er ikke godt at vide, men jeg kan vente. En glasengel til kusinen blev også købt, og så var det ellers med at komme ud. Alt for mange fristelser.

I dag skal der hygges igennem i Århus, bare veninden og jeg. Uhhhhh, det bliver farligt.

7 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Din tour de Danmark er altså skøn at være medlæser på..... jeg vil også. Tusind tak for det skønne kort.... Det har spillet hele morgen - for banditten syntes det er en skøn indretning :-)

Sister Bonde sagde ...

Dejligt at læse Marianne - det glæder mig stort.
Stort tillykke med fødselsdagen.

kokken sagde ...

Åh hvor er det dejlig læsning. Man kan mærke din glæde mellem linierne. Hvorfor er det lige at vi ikke gør det samme af og til? Hyg videre ;-)

Evi sagde ...

Kære Sister
Hvor er det bare et super dejligt billede af dig ved computeren. Man kan rigtig se at du hygger dig med den og omgivelserne ser også meget rare og hyggelige ud.
Det er skønt at du har fået en god tur ud af det og sikke meget du har nået at opleve og så ligefrem også fået skrevet blogindlæg og sat dejlige billeder ind undervejs.
Du er som altid flittig og det er sødt af dig at du vil dele dine fine oplevelser med os, som følger med her.

jensdrejer sagde ...

Shabby har ret: det er da en rigtig "tour de Danmark", haha! Jeg håber at du hygger dig med veninden i Århus - efterhånden tror jeg du trænger til ferie når du kommer hjem igen.

Kom så igang sagde ...

Det er dejlig ,at høre hvordan du hygger dig i Jylland,Og i dag skal du til smiles by, kan du hygge dig.

Sister Bonde sagde ...

Fr. KoK, Evi, Jens og Conny - I er nogen dejlige mennesker. Tusind tak for skønne kommentarer. Indlæg fra Århus-oplevelsen, kommer imorgen, når sydsjælland atter betrædes.