mandag den 22. december 2008

Pause er en rigtig

glasgod og fornuftig opfindelse, og det er dejligt, at man selv kan vælge og bestemme, hvornår, hvorlænge og hvorfor, på hjemmefronten. Hvis man søger på google, ordet pause, er de fleste link til bloggerne, som har valgt, at holde lidt fri. Det var nok ikke lige de link, der var kommet frem, bare få år tilbage.

Pause: et kortere eller længere tidsrum, i hvilket en handling, et arbejde og lign. ophører for derefter at genoptages; midlertidig afbrydelse eller standsning; ofte om ophold (under arbejde osv.), der er bestemt til hvile eller måltid.

Husk det - alle sammen - måske især i disse fortravlede tider, at stoppe op, og passe på jer selv og hinanden.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hun er noget så viis, min kære mor nr. 2. ;-)

Unknown sagde ...

Åhhhhh, jeg ved nu ikke kære bibotøs, fik bare et behov for, at vidergive en rigtig god idé :D

kokken sagde ...

Du har så ret sister. Og jeg øver mig også på at være ligeglad med om der nu kommer et indlæg fra min side sådan næsten hver dag. Det skulle jo gerne være en glæde og ikke en pligt! Men tak for et super godt indlæg....

Unknown sagde ...

Nemlig fr. Kok, en glæde og ikke en belastning. Dem har vi nok af :D
Tak selv for skønne ord.

Nina sagde ...

Hold da op, Sister. Mange tanker er i tidens løb gjort om blog-pauser. Men jeg synes, vi alle fra dengang har fundet et godt og afslappet leje. Og at du har haft brug for lidt fred, er der jo ingen tvivl om, når man tager i betragtning, alt hvad du har været udsat for i den forgangne uge. Og beslutninger, der skulle tages.
Jeg tror, du er på rette vej med mange ting. Og jeg vil huske på din historie, når og hvis jeg skulle komme i samme situation med sønnen om ca. 10-12 år. :o)

Unknown sagde ...

Nina - altså du og Jens, sender (skriver) ord, som går lige ind. I burde bruge det noget mere.
Håber snart "the yellow big road" ligger for mine fødder med røde sko på :D
Hvis du ikke kan huske den, skal jeg nok minde dig om den historie, for det tror jeg ikke bliver glemt så hurtigt.