tirsdag den 2. december 2008

Århus by day

bruuns og ikke by night.  Start i Bruun's bazar - næææææ - galleri. JEG MANGLER INGENTING, har jeg tit og ofte lovet Jens, at skrive under på. Men alligevel røg der en lille pung i lækkert brunt skind, isoleringssåler til de nye futtesko, og endnu en grøn øjenskygge, i lommen.

Ud og se på byen og der var - det er ikke løwn - fyldt med mennesker. Det var mandag formiddag. Hvorfor er folk ikke på arbejde/skole? Har alle fået en indkøbsjulegavedag i personalegave af Hjorten?

bogcafe Efter nogle timer i galleriet, var det ud på gaden og ind i en boghandel, hvor der i kælderen er indrettet en SKØN kaffebar - Sigfreds. Det var fuldstændig som at være i udlandet, altså sådan at forstå, at konceptet næsten ikke hørte til her i Danmark. Hyggeligt og rart, lige noget for hr. Stenstrup.

Salling blev studeret og endnu en café besøgt. Magasin var tomt, altså for mennesker, er virkelig alvorlig bange for varehusets skæbne. Hjem til Stjær og dejlig aftensmad.

Her til morgen bliver veninden kørt på arbejde midt inde i Århus, og citronen drager mod syd-sjælland - igen. Det er bare så anbefalelsesværdigt, at forsvinde for sig selv i 3 dage. Det har simpelthen været totalt og aldeles vidunderligt. Prøv det :DIMG_0823

10 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Ren hygge! Skøn læsning.

Sister Bonde sagde ...

Nemlig total hygge - tak bibotøs.

kokken sagde ...

God tur hjem og pas nu på dig selv ikk'. krammer........

Lisbeth sagde ...

Hvor har du ret... jeg gør det samme ca.en gang om året, man har så godt af det! Og så er det dejligt at komme hjem og mærke man har været savnet ;O)

Evi sagde ...

Jeg er så glad for at du har nydt det.

Sister Bonde sagde ...

Fr. Kok - har passet godt på og er kommet godt hjem. Kram selv :D

Det er ikke sidste gang Lisbeth - det er en vitamininsprøjtning af rang.
Glæder mig til at se mændende, når de engang kommer hjem.

DET har jeg Evi - og tak for dine ord.

Kom så igang sagde ...

Jeg kan læse du rigtig har nyt, at være i smiles by.Det med mange folk gaden, ikke er på arbejde eller skole, har jeg også tidt tængt på.

Sister Bonde sagde ...

Conny - nydt det hele i fulde drag - men også dejligt at komme hjem. Altid ;o)

Underligt at ALLE har fri på en mandag, meget mærkeligt.

Anonym sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud i den der bogcafé. Den ville jeg gerne opleve - selv om jeg egentlig ikke bryder mig særlig meget om bogcafeer. Jeg synes konceptet er lidt for smart. Men Sigfreds ser mere hyggelig ud, end dem jeg kender!

Sister Bonde sagde ...

Jens - du ville ææææælske den - der var/er bare så skønt. Meget, meget lækkert mad, der blev solgt - også :D