tirsdag den 23. december 2008

Var lige en tur i haven

plante2 i dette helt igennem vidunderlige vejr. Havearbejde er og bliver ikke mig, derfor var det overraskende efter en time, at se en fyldt trillebør med haveaffald. Denne busk - hvad det så end er for noget - står med de smukkeste blomster, det er da til at blive i helt godt humør af.planteHar talt med mor, som var igang med at vaske dørtrin. Hun lød ikke rask, og har overhovedet ikke hørt efter, hvad jeg sagde i morges. Bliv i din seng, slap af, drik rigelig væske. Det er der da ikke tid til. Mor er omgivet af sine 3 sønner, indenfor en radius af 20 km. Den ene er i dag fløjet til Nord-norge, for at være sammen med sin skønne eks og helt igennem 2 vidunderlige børn. De 2 andre drenge kommer juleaften, men nu har kæresten til den ene af brødrene, lagt sig med det samme som mor. Frygter lidt, hvad der venter os af smittekilder. Men med alle de vitaminer samt fiskeolie, der bliver hældt på dagligt, håber vi kroppene er ok rustet.

12 kommentarer:

Nina sagde ...

Sister, husk som Madame sagde - vask hænder, hellere engang for meget en en for lidt. Jeg bilder mig ind at det er sådan, jeg har undgået at lægge mig trods det, at jeg har været omgivet af influenza og Roskildesyge i snart 2½ måned.

Og så vil jeg ønske dig og dine en velsignet og rigtig dejlig jul! .o)

Sister Bonde sagde ...

Nina - hvor er det godt vi har dig som blogger-husker :D
Skal nok huske at vaske mine hænder og børste mine tænder ;o) Der er vist en sang, som lyder sådan.
Stort i lige måde til dig og hele familien.

Nina sagde ...

Det er nu lidt omvendt: "Du skal børste dine tænder, hver gang du vasker hænder" :o) Men skidt med det, bare vi bevarer det gode humør, så går det hele fint. :o)

Sister Bonde sagde ...

Nina - det går helt fint, og hver fugl synger med sit næb :D

Anemone sagde ...

Kjære Sister.
Stikker innom deg for å ønske deg og din familie en riktig GOD JUL.
håper dere får fine dager, men kos og hygge. leser under her at influensaen også har inntatt landet dittt, så er også tilfelle her, selv om vi ennå har slipt unna.

Masse varme klemmer fra Anne til deg.

Sister Bonde sagde ...

Kjære Anemone - takker så meget for din hilsen, og må nok sige det er "Roskilde-syge" der florerer og ikke influenza. Rigtig mange syge - og så lige her op til jul - det er for dårligt ;o)
Mange varme klem retur til deg Anne.

et cetera sagde ...

Du har jo mig til det "botaniske" :-) Det er en Kejserbusk (Viburnum x bodnantense)- og den er henrivende!
Glædelig Jul - endnu engang!
P.S. Du er sågu' da det eneste menneske i verden, som jeg kan komme i tanke om, finder på at gå i haven Lillejuleaftensdag - narj, måske Pippi Langstrømpe også kunne finde på det - men hende er du også en hel del i familie med ... ;-D

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - jeg VED det ikke er en kejserbusk :D
Det er noget nede fra Frankrig, så du må prøve igen - søde ;o)
Er jeg det? I slægt med den familie - det er så helt ok. Sjovt skal det være.
Glædelig jul retur.

Donald sagde ...

Jaaaa, det har været så smukt vejr i dag.
Og angående smittekilder så må du forsyne dig med servietter (pudse næse ofte), rene håndklæder og gurgle og vitaminer, så kan du modstå meget mere end hvis man er lidt eftergivende med håndvaske-teknikken.

I værste fald så tænk på at det er nødvendigt for immunsystemet at blive udfordret en gang imellem!

Sister Bonde sagde ...

Donald - du er altså bare så skøn og betænksom :D
Skal nok huske alle dine ord i morgen. G'nat og sov godt.

Anonym sagde ...

Det skulle vel ikke være en dronningebusk?

Sister Bonde sagde ...

Anonym - godt forslag - men desværre, for den blomstrer i juni/juli. Den ligner meget en kejserbusk, men den har ikke blade på om vinteren, og det har den her. Der kommer meget smukke lillae bær, efter blomstringen.