onsdag den 27. juni 2007

Forældrekøb

Vi har købt en lejlighed til datteren, måske er vi tossede og bevæger os ud, hvor vi ikke kan bunde. Men hvad gør man? Vi har undersøgt alle bomuligheder.
Kollegieværelse blev næsten lige så dyrt om måneden, som hvad hun skal sidde for i den købte. Lejelejlighed kom så højt op i de månedlige udgifter, samt der skulle ligges 6 mdr. forudbetalt leje i depositum, at det var helt uhørt.
I den købte lejlighed er der mulighed for at der kan bo 2, (og det skal der), så de kan deles om udgifterne. Værelsestørrelserne er næsten ens, og der er en meget lille altan til begge værelser.
Hun skal klare sig på SU, fritidsjob og passe studierne på Rysensteen Gymnasium.
Lejligheden overtages 1. august, så er der lige tid til at få vasket og måske malet lidt, inden skolen starter 15. august.
Spørg lige om hun glæder sig - det gør hun - helt vildt. Det bliver bare meget mærkeligt, at nu flytter vores lille pige hjemmefra og skal klare sig selv. Suk, godt det ikke tager mere end en time at drøne ind til Amager.

4 kommentarer:

et cetera sagde ...

Uha, jeg frygter i den grad "empty nest-syndrome" - men da min ældste er 16 og den yngste 11 har jeg forhåbentlig et par år at løbe på ...

Sister Bonde sagde ...

Min yngste - som flytter - er 17. Den ældste er 21 og er lige flyttet hjem igen. Hvornår han ryger ud, ved jeg ikke, men jeg/vi nyder det så længe de er her.

Anonym sagde ...

Det er underligt når tiden nærmer sig og de unge flyver hjemmefra. Min ældste på 16 skal på efterskole nu, men kommer hjem igen(håber jeg) Den yngste er 12 og hende har vi forhåbenlig hjemme længe endnu :)
Nb. jeg ser at "et cetera" åbner i samme billede som jeg, hvad mon vi har indstillet "forkert"?

din datter sagde ...

du kommer bare ind til en kop'kaff ;]

kommer da også til at savne at bo hjemme. eller, ihvertfald at kunne snakke med jer hver dag.