tirsdag den 31. juli 2007

Fransk and

Til aftensmad har vi spist den mest vidunderlige and. Vi får næsten altid som "værtindegave" - og heldigvis da - en dåse fra Frankrig, af vores venner (som bor i Frankrig) og vi nyder middagen i fulde drag. Kakaolikøren skal nydes senere - det var også en dejlig gave. I dag blev anden serveret med flødestuvede kartofler, for det æææælsker Malene. Det var/er jo hendes sidste middag hjemme, som hjemmeboende, derfor skulle der kræses. Mor, jeg vil godt have resterne "med hjem". Tænk, hun siger allerede hjem om lejligheden i København, selvom hun ikke flytter før i morgen.
De 2 glasvaser, kunne jeg ikke lade stå i en butik i Assens, de måtte med hjem til vores nye køkken. Jeg synes de er smukke, både med og uden indhold. Jens er heldigvis enig.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

De er godt nok flotte, de to vaser du har købt. Vil passe godt i dit køkken tror jeg.

Sister Bonde sagde ...

Tak anne - jeg er også meget glad for dem.

Anonym sagde ...

I øvrigt kom jeg til at tænke på den gang jeg selv flyttede hjemmefra (1977) ih hvor var det en dejlig( og lidt frygtelig) fornemmelse....

Nina sagde ...

Jeg sidder bare lige og glæder mig over mine "søde små", der er såååå lang tid til, at de flytter hjemmefra, gudskelov! (ved godt, at det går usandsynelig hurtigt!!! Men der er vel ikke så forfærdelig meget, jeg kan gøre ved det udover at nyde dem, mens tid er;))Smadderflot stilleben, forresten!

et cetera sagde ...

Du kommer mig i fork�bet - jeg har lige "linet" mine Foie Gras de Canard og tapenader op til fotografering - vi bev�ger os sandelig "i de samme baner", Sister Bonde - h�ber det smagte!
Smukke, smukke vaser for�vrigt.
Sov godt, min ven.

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - jeg er hurtig - bare spørg Jens. Men jeg vil da glæde mig til at se alle dine dåser og blive rigtig misundelig. Det smagte rigtig godt. Stefan havde ikke smagt det før, han var meget overrasket over, hvor lækkert det er.
Glad for at vaserne kom med hjem.

Nina - det gør ondt, at de flytter hjemmefra, men det er altså også lidt dejligt. Tak for rosen ang. billedet.

Anonym sagde ...

HmsTyi [url=http://www.outletmonclerspacciopiumini.com/]Moncler Piumino,Spaccio Moncler[/url] KmlGsi http://www.outletmonclerspacciopiumini.com/

IgmUle [url=http://www.nikefreevnikefree.com/]Nike Free[/url] OguLhn http://www.nikefreevnikefree.com/

YlqErm [url=http://www.outletmonclerspaccio.com/]Moncler[/url] XdoAwz http://www.outletmonclerspaccio.com/

WbfPjz [url=http://www.Jakker2canadagoose.com/]Canada Goose Jakke[/url] RszZto http://www.Jakker2canadagoose.com/

WjjHdd [url=http://www.parkajakker4canadagoose.com/]Canada Goose Parka[/url] UjoZcv http://www.parkajakker4canadagoose.com/

TxdGib [url=http://www.jakke2canadagoose.com/]Canada Goose From Canada[/url] TqcTha http://www.jakke2canadagoose.com/

HtfAld [url=http://www.canadagoosefromcanada.com/]Canada Goose[/url] ChxXks http://www.canadagoosefromcanada.com/