tirsdag den 31. juli 2007

Testen

Malene blev enig med sig selv om, at hun ikke kan bo sammen med sig selv. Der er jo noget med, at man skal kunne samle et Ikea-skab, for at teste om man kan bo sammen.
Men efter mors skubben på og du kan godt og du skal lære det, jamen så se her:
Så blev det lige pludseligt sjovt. Vi fortsætter i dag, og må hellere se at komme afsted.

6 kommentarer:

Emmaline... sagde ...

Ah, at samle et IKEA-møbel, det kan være en lærerig udfordring ;o)...men med mors støtte går det...

Anonym sagde ...

god arbejdslyst

Frk. Bibo sagde ...

Ja, god arbejdslyst. Ha ha til dén med at samle et ikea-møbel. Får pludselig flash-back... Been there, done that - og det gik! =o)

Sister Bonde sagde ...

Tak til jer alle for gode ønsker . . .

Nina sagde ...

Jeg kan også huske de allerførste flytninger. Og far og mor, der var med og hjalp. Hvor var det egentlig hyggeligt. Siden har jeg vel flyttet rundt mellem 20 og 30 gange, og forældrene opgav til sidst at være med. En gang flyttede jeg mellem to lejligheder, der lå så tæt på hinanden at det meste kunne transporteres i en rød trækvogn - det vakte behørig opsigt, da jeg trak afsted for 120 gang, og mine forældre havde for længst opgivet mig!

Sister Bonde sagde ...

I dag sagde jeg til Malene: Ihhhh, altså bare det var mig, som igen skulle flytte i lejlighed. Alle minderne fra dengang væltede frem. Og som du beskriver Nina, så var det jo altid forældrene, og især min far, som var der for at hjælpe. Det var skønne tider. Jeg (og Jens) har truet med at flytte ind til hende, hvis det sku være ;o)