søndag den 8. juli 2007

I "baghaven"

har vi en lille havn, som bare er et af de smukkeste steder i Danmark. Jeg maler jo fortsat - meget - men Jens (ups, jeg turde godt) tog mig med på en lille tur, så jeg ikke helt glemmer, hvordan vi bor.
Vejen derned.

Venter på solskin.

Tænk stenen er afskallet efter Sankt Hans-bålet, det er godt nok utrolige kræfter, som er på spil.

7 kommentarer:

Emmaline... sagde ...

Der er smukt, hvor du bor. Og så har du vand i nærheden, suk, jeg er misundelig...

For lige at vende tilbage til et tidligere indlæg om kommentarer, hvor du skriver at du overvejede at lukke bloggen. Næ næ, den går ikke, du kan da lige vove!

Din blog og frk. bibo's blog er dem jeg først og oftest læser - og mon ikke også frk. bibo vil holde med mig i, at du har bare af at blive!

Frk. Bibo sagde ...

Fantastisk "baghave"!

Og tilslutter mig Emmaline's hylekor. Ikke noget med at lukke og slukke. Hvem skal vi så lege med? Og her truer Sister Bonde os til at fortsætte med at komme med kommentarer... =o)

Vi skal kommentere, skal vi!! Griner højt... *G*

Sister Bonde sagde ...

Hold kæft, hvor er I bare for meget, skønne tøser. Jeg ville jo kun lukke, hvis jeg ingen kommentarer fik, og den er åbentbart gået ind, der hvor den skal.
Jeps, det er en rigtig dejlig baghave, som jo desværre, hvis I læser lidt baglæns, bliver lukket inde i skov. Men vi kæmper, gør vi, mere om det.

Anonym sagde ...

lige kommet hjem fra udendørs skuespil og ser mig nødsaget til at tilslutte mig frk. Bibo og emmaline, ikke noget med at smutte.

Anonym sagde ...

glemte lige at sige:" du tager nogle gode billeder"

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak Anne, jeg smutter ingen steder, måske lige på ferie om en uges tid.

Anonym sagde ...

Så lidt--smutter selv tirsdag klokken meget tidligt. Overlader huset til håndværkere og lidt familie der ser efter "dyreholdet" hund, kat og fugle.