mandag den 13. august 2007

10 ting

Endnu en udfordring, men det er faktisk ikke til gene, det er en gave. For hvor kommer man dog til at tænke og huske og mindes osv. osv. når disse udfordringer dumper ned i ens blog.
Denne gang er det Anemone - helt oppe i Norge - som beder mig om at fortælle 10 ting, som jeg godt kan li' ved mig selv. Hmmmmmm. Selv synes jeg Anemone er sluppet let igennem, ved at lade hendes mand og søn, tage udfordringen. Jeg prøver uden hjælp:

  1. Hudløs ærlig
  2. Gavmild
  3. Smukke øjne
  4. Lavet nogle skønne børn
  5. Hjælpsom
  6. Utålmodig
  7. Betænksom
  8. God til at lytte
  9. Opmærksom
  10. Forsøger at følge med

Ja, ja, ja selvros er da en meget god ting - bare en gang i mellem. Hvis Marianne, Lene, Madame, kokken, Johanne, Culnaria , Anjoe samt alle jer andre, som har lyst, skal I være så hjertelig velkomne.

15 kommentarer:

Anne sagde ...

Ja, der kom den.

Flink er du til å finne på ting om deg selv, vi nordmenn er ikke så flinke til det vi (kremt-kremt) i alle fall ikke før vi får en Gammel Dansk i blodet, DA hever vi røsten og skriker like ut...

Tror du beskriver deg selv godt her. Glimt i øyet har du i alle fall.

God klem sendes.

Unknown sagde ...

Tak søde Anemone - og kom du selv i gang - vis hvad du duer til.

Anonym sagde ...

ojjjjj hvor sejt.... skal lige tygge på den. Men de 10 ting nu nævner om dig selv - dem kan jeg faktisk godt fornemme via din blog - så skulle jeg på baggrund af din blog havde nævnt noget om dig. Så havde jeg nævnt ovenstående, men tilføjet nysgerrig

Unknown sagde ...

Det var jo 10 ting, som man var glad for ved sig selv - Marianne ;o)

johanne sagde ...

Uha...det er en svær opgave. Jeg må lige i tænkeboks.
Du har jo selv klaret det fint - og intet af det du siger, forbavser mig :-)

Anonym sagde ...

Det er søreme en udfordring. Jeg vil lige lægge hjernen i blød - og jeg synes også, at det du nævner passer perfekt på dig, Sister Bonde.

Unknown sagde ...

Kære Johanne og Madame, jeg er glad for at I synes det passer, uden at I dog "kender" mig. Der kan jo være så meget, som vi er utilfredse med, men det lader vi ligge - ik?

Nina sagde ...

Spændende tankeeksperiment. Mange kvinder har måske nok den lidt uheldige egenskab, at vi for ofte focuserer på det, vi ikke kan li ved os, samt alle de ting, vi synes, vi ikke kan!
Og jeg støtter op om de øvrige: Du rammer plet, Sister Bonde.

anjoe sagde ...

Neejj, ved du hvad, søde sister bonde, jeg kan virkelig ikke beskære alle mine positive sider til kun 10 punkter, det ville give et forvrænget billede af super-jeg ;-), grin, fnis, ha-ha.

Unknown sagde ...

Jamen så må du jo skrive så mange du lyster. Jeg synes jeg har glemt ét hos mig - selvsikker (tror på mig selv) - det må være nr. 11.
Lyder som om at du har det godt, kan du smage maden ;o)

et cetera sagde ...

Der er jo en idé i de udfordringer, må man sige. De skaber eftertanke hos både den udfordrede - og os der læser. Tak for indblikket, søde Søster Bonde!

Unknown sagde ...

Du fik jo selv udfordringen af Anemone - et cetera - så derfor. Og selv tak søde.

anjoe sagde ...

Det er godt med dig, sister bonde, fortsætter du, ja da kan du komme til at smage min lige højre...

Takker for dit indirekte lynkursus på min blog; jeg har bestået eksamen ;-]

kokken sagde ...

Puha siterbonde den var en svær een at knække men tak for opfordringen:-) Og de andre har ret det er da lige dig alle 10 ting passer perfekt!

Culinaria sagde ...

10 ting, sjov ide.
Vil meget gerne være med, men jeg må nok vente til weekenden..med at optatere. (er lidt stresset for tiden)

Men en god ide..