onsdag den 29. august 2007

Alder

Nu hvor vi er inde på det med alder - kan læses på flere blogge rundt omkring - vil jeg lige minde jer om, at man kan ta en test på DR, som fortæller, hvor gammel du kan forvente at blive. Jeg kan se frem til at blive 105,8 og det uden snyd. Tænk det har jeg ikke lyst til, men lad os nu se, jeg skriver til den tid.

Dagens rynker og det er mine alle sammen

14 kommentarer:

kokken pipper sagde ...

Kære ven det dér - det er jo ingenting ;-)

Frk. Bibo sagde ...

Tænk, jeg har altid tænkt at Sister Bonde holder sine rynker flot. De er jo ligeså venlige og rare som quinden selv. Nemlig!

Jeg blev 87. Men der er jo nogle spg som jeg måtte svare negativt på, blandt andet er mine forældre ikke blevet 80 og min lillesøster er af naturlige årsager LANGT fra blevet 50. Så reelt lander jeg vel på 95. *g*

Sister Bonde sagde ...

Hvad mener fr. Kok, jeg syns det er nok ;o)

Du er bare så sød frk. bibo. Vi kan "holde hinanden i hånden" i mange år frem.

Marianne/København sagde ...

Ha ha, Sister bonde. Bare fordi du sidder i bare gevanter, spiser gullerødder og drikker kildevand alt imens du spiller skak - og gør klar til sex - så tror du at du bliver 105 år....
Nej spøg til side...
Jeg skulle blive 87.8 år, men i grunden er tal ikke så vigtige.
Jeg har mødt folk på fyrre der var get i stå og mindet om nogle på 100 og så har mødt nogen på 80 som opførte sig som en på 30...
Bare mit liv bliver indholdsrigt og eftertænksomt - så beder jeg ikke om mere....

Sister Bonde sagde ...

Det er jo det - Marianne - livskvalitet. Spændt på om dine forældre får en hund - snart.

Men hvor har du ret mht. din fine start af kommentaren. Latterbrøl.

Emmaline... sagde ...

Jeg skal i følge testen blive 94,2, men det er jo ikke en konkurrence om at blive ældst, det drejer sig om at fylde noget godt og indholdsrigt i de år man har, uanset hvor mange man får tildelt. Livskvalitet må være ordet her...

et cetera sagde ...

Personligt synes jeg så godt om rynker - de giver karakter - så vil nogen jo mene at det er at gøre dyd af nødvendighed ;-)
Jeg kan ihverfald godt lide dine, Sister Bonde - det ses at du har smilet meget!

Sister Bonde sagde ...

Kære et cetera, de vender den forkerte vej. Har smilet hele mit liv, vent omvendt. Jeg ser så vred ud med de rynker, altså når jeg ikke smiler. Men så kan jeg jo bare stå på hovedet, som jeg skrev til Fr. pipkok.

Donald sagde ...

Når man har rundet et "skarpt hjørne" eller en begivenhed, så kommer den slags tanker ofte væltende; det vigtigste er udstråling og nærvær; egenskaber, som man selv har en indflydelse på.

Som ung gjorde det stort indtryk på mig, at en onkel sagde "og så står man dér og kigger ind i spejlet og ser, hvor forandret man er, ser et rynkehav omkring øjnene og spørger "Er det virkelig mig".

Hvis man engang i fremtiden får så mange dybe rynker på øjenlåg osv så man jo håbe, at de kan afhjælpes med passende lægehjælp. Hvor meget betyder egentlig en ordentlig hudpleje?

Donald sagde ...

Nejda, om igen: kommentaren skal være at det billede af en hage med smil er sjovt, men det kan man nok ikke bruge til at bedømme, hvor forfærdeligt man ser ud senere i livet. Du ser ganske godt ud på dine blog-billeder:-)

105 år er mange år, det synes jeg godt nok også.

Men hvis man er syg og svag, overvægtig så man ikke kan gå, så føles det tungt uanset om man er gammel eller ung.

Sister Bonde sagde ...

Tak for dine smukke ord - Donald - om hudpleje hjælper, tjaaaaaa. Det tror jeg ikke - det ens holding til livet, der gør, at vi ser ud som vi gør.

Sister Bonde sagde ...

Morsomt, at vi skriver samtidigt. Tak for dine smukke ord, mht. mit udseende, selvom jeg på ét er meget vred ;o)

Morgenfrue sagde ...

Jeg bliver 79,6 år hvis jeg kører den samme linje som nu.

Mén hvis man ændrer livsstil kan jeg nå 102,2år..men vil blive så gammel!?

Sister Bonde sagde ...

Det er jo det morgenfrue, så jeg tror også jeg ændrer livsstil, så jeg kan komme lidt ned.