onsdag den 29. august 2007

Rynker

Smukke livbekræftende rynker, er det ikke det vi har? Hvorfor er der så mange, som ikke vil være sine rynker bekendt? Jeg kan da godt blive lidt ked af det, når jeg i spejlet ser, at der kommer flere og flere. Der er også nogen af dem, som jeg gerne ville have placeret anderledes. Men dybest set, er de vel en afspejling af det liv vi har levet/lever.

Blev noget oprevet i går aftes, da udsendelsen "Ha det godt" på DR, viste os, hvordan vi bliver fri for rynkerne. Det var purunge, smukke, glatte piger, som sad i sofaen. Jamen altså jeg er forarget.

En som jeg synes har fantastisk smukke rynker er Ellen Bentzen fra Pilehuset i Nøddebo. Kan I huske den livsbekræftende skønne udsendelse om hende (tror det var i februar i år), hvor hun viste os hendes daglige liv over et år, sammen med hendes "tjener" Henry.
Hun har om nogen et smukt og rigt liv og har levet et liv, som er så flot. Mener at DR planlægger, at lave endnu en udsendelse om hende, når hun bliver 100 og det er vist i år. Glæder mig.

13 kommentarer:

Madame sagde ...

Jeg så også den dejlige udsendelse med Ellen Bentzen - og du har ret, man skal kunne se i menneskers ansigt, at de har levet. Et rynket ansigt kan være utroligt smukt - det er udstrålingen, der har så meget at sige, synes jeg.

Anonym sagde ...

Skøn udsendelse, og ja vores rynker , få eller mange, er jo som du skriver , et udtryk for vores oplevelser i livet.

Marianne/københavn sagde ...

Høøøøøøøørt
Rynker er en del af livet........
Men det høre åbentbart ikke vores kultur til?
Det samme som når man køber Alt for damerne mv. og de fremviser sæsonnens badedragter til os modne kvinder mv. - så bliver de fremvist af 17 årige unge piger - helt ærlig!
Så bliver jeg så vred at jeg boykotter bladet et stykke tid....

Derfor har jeg også taget imod dove reklamerne med kyshånd.
De viser kvinderne som vi; mangfoldige og forskellige...

Og Jo jeg så udsendelsen fra Pilehuset og tænkte;
Yes - sådan skal jeg være når jeg bliver 90 år - køre en John Deer traktor.

Rimkogeren sagde ...

Hovsa, det er vist ikke lige min dag. Først afviser jeg utilsigtet din kommentar, og så laver jeg fejl i ovenstående to slettede kommentarer!!!
Gider du prøve at sende din kommentar igen, på for hånd tak, så holder jeg fingrene i ro.
Din svampesnak har ganske rigtig inspireret mig til mit svamperimeri!

Sister Bonde sagde ...

Kære Rimkoger, jeg er ikke helt med på, hvad det er som jeg skal sende igen. Hjælp.

kokken pipper sagde ...

Rynker - jeg har masser! Men som min mand siger til ungerne: vær opmærksom på at de rynker der vender opad er smilerynker og dem har jeg givet hende - de andre har I givet hende. Min kvikke søn: Kommer det ikke an på hvad retning man ser dem i?Ak ja, det skal ses at vi lever;-)PS. Blev også gerne 90 hvis det kunne blive på den måde!

Sister Bonde sagde ...

Nåååå det var sødt fru kok. Jeg er nemlig også ked af dem, som får mig til at se sur ud, men så kan jeg jo bare stå på hovedet. Ellen var nu 99, da udsendelsen blev vist.

Sister Bonde sagde ...

Marianne - det er nemlig rigtig med den der reklame. Jeg har engang skrevet til Femina og rost dem, da der endelig var en kvinde på forsiden af deres blad.

Emmaline... sagde ...

Jeg så også den udsendelse og tænkte, hvad laver de rynkeløse kvinder dog dér! Jeg bryder mig om rynker, men de bliver hvor de er for de viser jo bare, at jeg har levet. De udtryksløse, botox-hærgede ansigter, der sidder på mange kendisser er da i hvert ikke noget at stræbe efter...

Sister Bonde sagde ...

Hørt emmaline - tak for din opbakning.

johanne sagde ...

Jeg så også udsendelsen i går...og blev forarget. Sikke da nogle....(slettet af censuren), tænkte jeg.
Da jeg havde set med lidt - slukkede jeg, for det kunne jeg slet ikke klare. Livet er meget mere end glat hud. Men det har de åbenbart ikke opdaget endnu. Synd for dem.

Udsendelsen med Ellen har jeg også set. Dejlig kvinde. Jeg nød både hende og den pragtfulde skildring.

Rynker betyder Visdom, har jeg læst engang.

Nina sagde ...

Der er en historie om levet liv i hver enkelt rynke, tænker jeg på, hver gang jeg opdager en ny.
Og så er jeg bare træt af at se Puk mere eller mindre afklædt, hvilket ikke er første gang. Så jeg zappede hen på programmet, så Puk i bikini og zappede hurtigt væk - synes ligesom linien var lagt! Så det program bliver jeg ikke sundere af. det

conny sagde ...

Rynker giver et ansigt karakter! Og det får man jo også af at leve livet.