lørdag den 18. august 2007

Dagens sansetur

startede i T.Hansen - øhhhhh - var det ikke møbler vi skulle se på i dag, skat? Nå men så fik mor her da sanset lidt drenge og olie. Det tog lidt tid, men Jens påstod, at jeg skulle have den bedste olie - til min bil - kr. 599. Jeg kunne nu godt bruge den billigere, men han bestemmer på det område.
Første stop blev hos den lokale møbelbutik, som udefra ligner noget man løber skrigende bort fra. Men vi måtte derind. Her var der faktisk en ret god "morfar-stol" til Jens.
Men kunne det være rigtig, at man kan finde noget 4 km. fra ens hjem (laaaaangt herude på landet), som var rigtig godt at sidde/sove i? Nej vi måtte videre, det havde jeg bestemt fra starten.

Næste stop IDE-møbler. Meget stort møbelhus med rigtig, rigtig mange møbler. Vi fandt intet efter vores hoved andet end dejlig gratis kaffe. Vi kørte dernæst til en rigtig god italiener, som laver den mest vidunderlige mad, og spiste og spiste. Det var skønt og hele turen værd.
Tror det ender med stolen og et sofabord fra den lokale, som også vil levere, for "det er da med i prisen" og den er rimelig.
Vi mangler fortsat et "bogskab"- vitrineskab, men det haster ikke. Mulighed for endnu en tur og det er jo skønt.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

er det ikke tit sådan, at vi tror, det bedste er langt væk, men viser sig at være lige der, hvor man er...og her tænkes på møbler, men da også alt andet :-)

Anemone sagde ...

Trivelig tur, men hva er det egentlig med mannfolk og slike verktøy`s butikker. Kjenner meg igjen, så her er vel norske og danske mannfolk ganske så like skjønner jeg :-)
OG italiensk mat da gitt, DET kunne jeg virkelig tenkt meg ja. Ikke for det, i kveld blir det hjemmelaget pizza og rødvin her hos oss,. Ikke så verst det heller.

Så masse fine bok tips du har kommet med, nå ser det ut til at en kan gå høten gledelig i møte. Hat faktisk i dag vært å kjøpt Alkymisten, så den kommer først.

Ha en trivelig kveld.

Sister Bonde sagde ...

Tak Anne - for de vise ord - du har ret.

Anemone - har du virkelig købt en bog, fordi du har læst, at jeg læser den. Skønt, dejligt, rigtig god fornøjelse.

Marianne/København sagde ...

Øhhhhhh, den vildeste pris for olie til en bil jeg længe har hørt om - er der guld i?
Min olie til bussen koster lige godt 150 kr for den dyreste..

Sister Bonde sagde ...

Kære Marianne, jeg har lige spurgt Jens, om det virkelig var rigtigt. Gav vi kr. 599 for en dunk olie, og ja det gjorde vi. Citronen vil ikke og må ikke få andet. Lortebil, jeg vil ha min mercer tilbage :o)