søndag den 26. august 2007

En berømthed

gik rundt i R.O.O.M i går, der hvor 1 stk. skibsstol blev købt. Jens havde ikke opdaget ham, så jeg går stille ud og prikker til Jens, som sidder i sin stol og nyder den. Nu har du chancen for at sige pænt tak, til den mand, som har lavet Festen, siger jeg. Jens har set den film mindst 1. mill. gange. Bare lige give manden et skulderklap.
Ikke tale om at han ville og jeg skulle heller ikke finde på noget. Fint. Jens bliver siddende i sin stol og vogter på den, mens jeg tager Metro og bus ud til Englandsvej for at hente bilen, så stolen kan komme med hjem.
På vej op til Metrostationen render jeg ind i en folkemasse af rang. Anede ikke at der var kæmpe gay parade, sikken et flot skue.
Kommer retur til manden, som har købt endnu en stol, måtte have noget at lægge benene op på. Han rækker mig et kort og siger: Kan du ikke gå ind og få en autograf.
Hvis nogen af jer, har set The mask med Jim Carrey, så lå min kæbe hen af jorden.
Det eneste jeg kunne sige til Jens var: Mr. Vinterberg has left the building.

6 kommentarer:

et cetera sagde ...

Sister Bonde - hvorfor kalder du "Adirondack"-stolen for en skibsstol?? Har de været brugt som dæksstole på skibe også?
Jeg troede de var "udendørsstole" fra området med samme navn - nord for New York:
http://en.wikipedia.org/wiki/Adirondack_chair
Læs iøvrigt lige min kommentar under forrige indlæg - om endnu et "spooky" sammenfald i tankegang!
Thomas Vinterberg siges jo at være noget af det lækreste - er han det, sådan "in real life" - nå, nej, du har jo Jens som jeg bestemt synes ser "konkurrencedygtig" ud ;-)

Sister Bonde sagde ...

Det er Jens, som kalder det en skibstol. Påstår de er opfundet til dækket på luxuslinerne, pga deres vægt, står de fast. Hvad ved jeg.
Det bliver mere og mere spooky - med os to - men dejligt.

Hr. Vinterberg var da nydelig, som på billedet. Jeg sad lige overfor ham, da han og hans kone skulle vælge et spisebord. Jeg havde kameraet klar i tasken, men jeg gjorde det altså ikke. Privatlivets fred.
Ingen - overhovedet ingen - kommer på højde med Jens. Jo, måske lige Bruce ;o)

Marianne/København sagde ...

Jeg så godt adirondack stolene (det hedder de også hos Isabella Smiths)... de er meget lækre.... Hvad med den der guy-parade, hvorfor er der ikke billeder af den? :-) Det var da noget af en tur du var på for at hente bilen......
Men godt at turen var god og at du fik et "udbytte" med hjem

Sister Bonde sagde ...

Kære Marianne, her kan du se billeder: http://www.berlingske.dk/grid/picturegallery:aid=933160:show=index
Jeg fik kun taget dette ene, el. var det 2, jeg skulle jo drøne ud og hente bilen.
Skøn tur

Anemone sagde ...

Enig med Et Cerera. Din Jens er nok meget flottere. Synes den unge mann ser litt for "baby-face" aktig ut, men vanskelig å si ut i fra et bilde da.
Men man blir litt overasket å "plutselig" komme over en "kjendis", uventet og brått.
Husker en gang jeg gikk meg på en veldig kjent norsk skuespiller. Sto bak mannen i kø på en kafe, oppførte meg som om jeg hadde kjent ham i alle år jeg (og det hadde jeg jo også, via tv ruten)
Heldigvis hadde jeg da med noen som fikk satt meg helt på sin rett på plass. privatlivets fred som du sier.
Skravlebøtte som du skjønner.

Nina sagde ...

Sikke en extra sanseoplevelse med den gay parade. Og Vinterberg, han er vel også en sansning værd, på den ene eller anden måde, hvis du forstår!