lørdag den 25. august 2007

Vi nåede det

og hvor var det en dejlig og smuk sanseoplevese. Billederne kommer i en lind strøm, med enkelte kommentarer til. Håber at I vil nyde det.
Først måtte Jens lige finde ud af, hvad en fadøl kostede: kr. 50 - nå ja - det er hovedstaden.
Så var det eller bare at gå i krig. Heldigvis var det ikke regnvejr, men det blæste koldt. Vi var dog enkelte, inkl. mig selv, med bare arme. Her var jeg solgt, er det ikke nogle smukke fade. Måske bliver de købt en dag, hvor jeg kommer forbi Ditte Fischer.
Den kunne jeg altså godt ha taget med hjem, men kr. 6.000 - hmmm - en anden dag, men smuk er den. Det er
Anne Rolsted, som har lavet den.

Smukke og spændende nye farver, et fantastisk skue.Her var jeg solgt igen - er meget til det stilrene og firkantede - hmmmmm, hvorfor mon. Men den her må jeg nok til Silkeborg og hente hos Vibeke Krogsom også har lavet denne smukke vase/skål. Nejjj hvor er den altså bare smuk.Her var Jens solgt. Han ville have de 3 store figuer med hjem, til en pris lidt over kr. 20.000. Jeg fik ham hurtigt væk, men dejligt, at han kan se det skønne og smukke i keramik. Det er Helle Bovbjerg som er kunstneren. Og her er så min skønne Ulla Sonne, som har lavet min vase. Dejligt at hilse på hende igen. Hun er en rigtig dygtig pige.
Tænk denne kunstner synes både Jens og jeg var skøn. Det er meget langt fra, hvad vi køber, men man bliver i et rigtigt godt humør af Marianne Steenholdt Borks keramik.

Vi købte intet keramik, men Jens måtte have denne stol med hjem, så det fik han.

Måske kan det hele virke som en lang reklame for keramik. Det er det også, for vi elsker keramik og jeg synes vi kan være umådelig stolt, af de keramikere vi har her i Danmark. Jeg har sendt en mail til samtlige, som er nævnt her, at de er blevet rost/nævnt, og det har vi alle brug for.

18 kommentarer:

Lene sagde ...

lækker lækker lækker, hvor må det have været en fantastisk sanseoplevelse.
Og stolen, sådan en satte min mand sig også i i Århus, bare hvid, men vi var på motorcykel, så det ....

anjoe sagde ...

Jah Thorkild, jeg havde faktisk 100% godt fattet dit fornavn, og det dengang hvor du sprang ud...

Men herligt at se dig og Jens ude i indkøbsverdenens overdrev!

Waw, og så giv din ægtemand et par spark arbejdsmæssigt ala johanna, for verdenen er da bare til for at give alt bedst til eget og nærmeste liv :-]

johanne sagde ...

Kære sister bonde...Vidunderligt smukt og sanseligt :-) De små skåle i alle de stærke farver - dem ville jeg gerne have haft et par stykker af.
Det tror da pokker iøvrigt, at Jens købte stolen, han var jo blevet træt. Men fin er den.

Dejlige billeder, du har taget, det er som at være der selv. Jeg fornemmer alle stemmerne rundt omkring. En dejlig dag :-)

Nina sagde ...

Det var dog det helt perfekte sted til en sansetur. Og jeg ser, du holdt stand og nøjedes med at sanse, selvom det må have været svært. Stolen er Jens - og dig, hvis du får lov - vel undt! Dejlige billeder!

Anemone sagde ...

Spennende tur dere har hatt. deilig dag med noe annet enn hjemmets 4 vegger.

Føler nesten som om jeg har gått ved din side jeg nå. Og stort utvalg av vakre ting ja, men din Jens er nå mest *smuk* da, og han er til litt mer enn pynt /stas har jeg sett.

God lørdagskveldklem fra din venn.

Liselotte sagde ...

Skønt at skue - gid jeg dog lige... :-)

Sister Bonde sagde ...

Ååååhhhh, hvor er I altså søde, med alle jeres dejlige kommentarer. Dejligt at jeg kunne ta jer med på en sansetur, når I ikke selv kunne være der.

Velkommen Liselotte.

Madame sagde ...

Det var fantastisk at se dine billeder og læse, hvad du oplevede. Tak fordi du ville dele oplevelsen med os andre.

Sister Bonde sagde ...

Altid velkommen Madame ;o)

et cetera sagde ...

Det er simpelthen bare flot - med dine og Mariannes billeder tilsammen synes jeg næsten at jeg selv har været der - tak for det, Sister Bonde!
Og så nok en "spooky" ting - igår (hvor jeg endnu ikke havde set dine indlæg) sagde jeg til husbonden at jeg ønskede mig "Adirondack"-stole - og så har I lige købt - jeg får gåsehud af det en gang imellem, du!

Deborah sagde ...

Der er intet af det, jeg tror umiddelbart ville have herhjemme, men derfor kunne det være sjovt at se. Og nu har jeg jo se, takket være dig. Det sjoveste og noget jeg måske kunne finde på var de sjove "dame-kander" :D Tak for reportagen.

Anne sagde ...

ÅH ha, bare jeg havde været på Kunsthåndværkermarked, der er jo så ufatteligt mange lækre ting der!

Jeg har gået til keramik hos Vibeke Krogh, hun underviser på aftenskole i Silkeborg, og hjemme på vores hylder mellem alt det andet keramik står der også små ting fra Marianne S. Bork, der er humor i hendes formgivning.

Jeg er sikker på, at i bliver vældigt glade for jeres nye stol, det er en ægte flyder, vi har købt et par store bløde hovedpuder at lægge i vores, og når først man får sig sat, så er det ikke så let at kommer derfra :-)

Tak for en guidet tur gennem boderne, det er dejligt med billeder, når man nu ikke kunne være der selv.

Hilsner Anne

Sister Bonde sagde ...

Tak et cetera, deborah og anne for jeres fine kommentarer. Jeg er sikker på Jens bliver glad for sin nye stol og han har bestilt mig til at producere puder til den ;o)

Johanna sagde ...

Tak for en dejlig tur mellem boderne. Jeg nåede det desværre ikke i dag, selv om tanken var tænkt, flere gange.

Er vild med Ditte Fischers fade... wow.. :)

Trini Jen sagde ...

Hej Jeg er lige begyndt at læse din blog og jeg synes at tiden var inde til at skrive en kommentar. Jeg er forelsket i den brun vase med blad på....lidt tropisk lignende og lige efter min smag. De bedste mandags hilser Jen

Sister Bonde sagde ...

Rigtig meget velkommen trini jen. Det er dejligt med nye på bloggen. I lige måde bedste hilsner.

PS: Den er nemlig rigtig flot, jeg skulle ha købt den. Hmmmmm.

Pia sagde ...

Jeg var også derinde forbi, og der var virkelig mange smukke ting, købte dog ikke noget da den ring jeg synes var sjov kostede 19000 kr., lidt rigeligt for noget man synes er det rene sjov.

Ud over de mange smukke håndværk havde de jo placeret det marked et fantastisk sted, Vor Frue kan næsten ikke findes smukkere:)

Sister Bonde sagde ...

Velkommen til Pia - ja det var godt nok noget af en pris for en sjov ring.
Du har ret mht. pladsen, Jens og jeg blev enige om at det var li'så godt, som at være i en fremmed hovedstad.