mandag den 6. august 2007

En knap

Nu har jeg i mange dage, læst rigtig mange blogs, og der florerer en knap, som åbentbart ingen bryder sig om. Men som mange - læs: jeg - er dybt misundelig over, at man ikke er blevet ejer af. Det er igen mestrene, dem som har været på bloggen i mange år, som giver hinanden knappen. Liselotte - blogmama - må ha knapper til mange, mange år. Tillykke.

Jeg har opfundet en knap, for os, der trænger til et skulderklap, og som måske aldrig får den grimme pink knap.


et skulderklap:

et cetera, en stærk kvinde, som kan det der, med at få sig til at føle noget godt dybt ind. Uhhhh, har svært ved formuleringen - håber I forstår.

frk. bibo, som giver én så mange grin, at det er en lease.

Anne, som har brug for det i hendes kommende liv som campist.

Anjoe, fordi hun skal klare det.

Johanne og kokken pipper, ved godt det er 2, men de fortjener det, for de er bare så dejlige

Du skal være så hjertelig velkommen til at kopiere min knap og give den videre til én el. 5, som fortjener et skulderklap.

16 kommentarer:

et cetera sagde ...

Jamen, søde ven da, 1000 tak - jeg er rørt - virkelig!

Marianne/København sagde ...

Tak for hilsen i min blog. Jeg kan se at din datter skal bo ca. 700 meter fra mig - så jeg kan snildt holde et vågen øje, ha ha...... Har hun brug for viden om min føde Ø amager så skal hun bare kontakte mig - Jeg har også en datter på samme alder - så selvfølgelig ligger jeg også inde med viden om de rigtige gå i byen steder.. herlig blog du har
Marianne fra amager

johanne sagde ...

Jamen, tusind tusind tak :-) Jeg er da stolt af at være sammen med kokken pipper. Og nu sidder jeg sørme og smiler og føler mig helt dejlig :-)
Tak for dine tanker.

Sister Bonde sagde ...

UUUUUUUhhhh, hvor har jeg været nervøs, om det var helt forkert, at gå imod den pink knap. Tak tøser, det var det åbentbart ikke.

Tak Marianne, jeg sender din hilsen og hjælp videre til rette vedkommende

Anonym sagde ...

HURRA FOR SISTER BONDE: jeg har lige siden jeg så den der knap tænkt, "det må jeg skrive noget om/imod" er det ikke lidt kædebrevsagtigt??/klappen hinanden lidt på skulderen agtigt ?? Jeg kan ikke lide den slags og endnu engang sister bonde, er du bare forud, GODT GÅET (undskyld de store bogstaver, ved godt de larmer, men jeg har lyst til at LARME) NB, jeg giver knappen til de selvsamme personer og med de selv samme argumenter (NEj, hvor kan jeg mærke at jeg bliver tosset)

kokken pipper sagde ...

Jamen jeg bliver helt varm i maven tusind tak skal du have. Glæder mig over at være sammen med de dejlige qvinder :-)

Anonym sagde ...

glemte helt at sige tak for ordene, sister bonde, nu er jeg vist træt og brugt for i dag, Godnat :-)

Sister Bonde sagde ...

Anne - det er ok at bruge STORE bogstaver - når man larmer positivt. Ellers bryder jeg mig heller ikke om brugen af den størrelse. Capslock-knappen på tastaturet, er en stor misforståelse, kunne ha været brugt til noget andet.
Tak for dine dejlige ord.
Hvorfor bliver du tosset?

Kokkemor - godt at være varm i maven - og du har ret, der er mange skønne kvinder derude.

Anonym sagde ...

Godmorgen, nu er jeg ikke så "tosset" længere,glad over at du tog bladet fra munden, irriteret, på mig selv, over at den mavefornemmelse jeg har haft den sidste uges tid, kunne jeg ikke få sat ord på. Nå, det er lidt svært at beskrive, håber du forstår;-)

anjoe sagde ...

Var lige ved at få røgen, øhh, jeg mener morgenmaden i den gale hals, da jeg læste dette, dit indlæg. Har nemlig en fobi - jeg kan ikke fordrage knapper. Men skal det være, ja så er de af metal. Jeg er en ægte lyn- og tryklåspige;-]

Når det er skrevet, skal tilføjes, at det bare er så sødt af dig, sister bonde, at støtte mig. Derfor returnerer jeg straks en flot lynlås til dig med teksten: En sand bloggerven.

Sister Bonde sagde ...

Tak Anjoe - dejligt. Håber at du klarer den.

Frk. Bibo sagde ...

Naaaaaaaij, hvor ER jeg da rørt, og smiler over heeeele femøren. Tusind tak. Er da helt mundlam. Ha' en wauw solskinsdag. *s*

Sister Bonde sagde ...

Dejligt og i lige måde skøn solskinsdag frk. bibo

Deborah sagde ...

Jeg vil godt nedlægge en protest! Jeg er meget glad for min pink knap, den er bare ikke kommet på endnu!

Angelika sagde ...

Super ide :-)

Sister Bonde sagde ...

Kære Deborah - velkommen til min blog - synes at jeg spotter noget pink på din side, så deeeeeeet.

Kære Angelika - også velkommen til dig - og rigtig mange tak.