fredag den 3. august 2007

Ingen indlæg

fra mig i dag, for jeg kom til at gå i gang på 1. salen. Nu er Malene jo flyttet med alt sit, og det åbner jo for nogle vidunderlige muligheder. Der skal rigtig tænkes, hvordan jeg skal indrette og nusse og hænge op osv. osv. Men først væltede jeg over malerspanden, for der trængte voldsomt.

Åh jo, har lovet at bevise, at jeg er en meget "gammel" Pentax-fan. Det her er nr. 2. Ét af de første kompacte spejlreflekser i Danmark, fra omkring 1975/76. Før det, havde jeg også et Pentax spejlrefleks - ærgerligt, at jeg ikke har gemt det.I dag har jeg ikke Pentax, men et Kodak, da jeg vandt et rigtig fint et af slagsen på nettet. Dengang jeg var ansat i en fotoforretning, var et Kodak ikke noget man tog billeder med, så det er lidt af en fornærmelse mod mig selv. Men når jeg nu har vundet det, og det faktisk tager udemærkede billeder, så får det en chance og bliver derefter udskiftet med et Pentax el. et Olympus el.

8 kommentarer:

et cetera sagde ...

Det er ligefrem smukt det gamle kamera. Man kan se der er blevet passet godt på det!
Jeg har jo, som sagt, endnu ikke meget forstand på det - men jeg ved da at vi i mange år havde et Olympus som bl.a tog vidunderlige billeder i Tyrkiet - siden fik vi et HP som led i en "pakke" i en PC-medarbejderaftale og det får vi vel igen af forsikringen - og nu altså mit Pentax og hvor ER jeg glad for det!!
God fornøjelse med dit nye "ekstra" rum. Jeg ville have været igang med børnenes toilet, maling m.m. - har lige købt nyt spejl dertil og mangler en hylde (må jeg få at vide hvor du har købt hylden fra indlægget om den franske and?) - men er blevet beordret ud på solsengen - man synes vist at jeg trænger til lidt hvile - efter 1 måned i Frankrig?!?

Sister Bonde sagde ...

Børnenes toilet/bad ordnede vi sidste år - skønt. Det er fortsat ok. Jeg mener hylden er fra Idé møbler, el. jo det må den være. Jeg er lidt ked af farven, bryder mig ikke så meget om grønt glas, men det er jo en smagssag.
Dejligt at du er glad for kameraet og du skal nok blive en habil fotograf, jeg tror på dig.
Mht. mit gamle kamera, så funker det fortsat og jeg bliver helt lykkelig over, at have det i hånden igen. Hvor har det bare givet mange, mange gode billeder.

Anonym sagde ...

Ej altså, hvis ikke alt var pakket ned i de der 70 kasser, ville jeg have sat et billede på min blog af mit første apparat, som jeg overtog fra min far, et agfa, det tog rigtig gode billeder. Min søster lånte det en overgang og blev at sine venner døbt "Miss Agfa". Hun synes iøvrigt det var så pinligt at have med, det lignede jo ikke de andres smarte apparater, men der var lige den detalje at det tog bedre billeder end de fleste (hed de lommefotografiapparater dengang?)

Frk. Bibo sagde ...

Mit digitale kamera er et Canon Powershot G3. På et eller andet tidspunkt vil jeg gerne have ét, jeg "bare" kan tage med i baglommen, men det haster ikke. Men ellers har jeg skam også et spejlreflekskamera. Det er et canon og jeg "arvede" det af x'en som ville have et nyt. Nu ligger det så i skuffen og hygger sig sammen med mit RØDE konfirmationskamera... ak ja.

God fornøjelse med 1. salen. ;-)

Anonym sagde ...

Nå jeg er mere rolig nu, jeg er ikke den eneste der har gamle spejlrefleks kameraer liggende på lager, og skal det ud/sælges/gemmes? nok mest det sidste for jeg nænner ikke at skille mig af med det.
Også god fornøjelse fra min side. Frk. Bibo jeg troede du gjorde rent??:-)

Sister Bonde sagde ...

Tak, tak til jer begge - det bliver godt - dejligt at komme i gang med.

Nina sagde ...

Ang. fotoapparater kom jeg til at tænke på, at min mor havde sådan et gammelt Roleiflex-spejlrefleks-kamara, som man skulle kikke ned i ovenfra. Det var naturligvis gået på aftægt, da min mor efter mange år fandt ud af, at der sad en gammel film i. Da hun fik den fremkaldt, var der fremragende billeder fra mig og min venindes barndom i. Det var så sjovt, og man kom til at tænke på, hvor meget kvalitet der var i den slags apparater.

Sister Bonde sagde ...

Dejlig historie Nina - tak for den.