torsdag den 9. august 2007

Lidt pral

Har lige opdaget, at I har været med til, at jeg nu er på top 10. Tusind tak tøser (og mænd, hvis der nogen af det køn, som læser min blog).

14 kommentarer:

Emmaline... sagde ...

Jamen du godeste! Så er du jo en af de "store" ;o) Glæder mig på dine vegne....og TILLYKKE!!!

anjoe sagde ...

Velfortjent, sister bonde, så absolut. Her klokken 10:09 er hits nået 2378, og vi er 3 online. Tillykke :-)

et cetera sagde ...

Hjertelig tillykke, kære Sister Bonde!
jeg forstår bare ikke - vi bruger samme tæller - men er ikke på samme liste: altså, når jeg klikker på din tæller ligner listen den jeg får når jeg klikker på min egen tæller - men det er helt andre "folk" - jeg er ikke på din og DU er ikke på min - véd du hvad det er for noget?

et cetera sagde ...

I've got it: jeg er i kategorien "weblogs" - du er i kategorien "privat og familie". Der er en forklaring på alt når bare man leder ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tak til alle jer søde tøser, ligenu er der 12 online, aldrig oplevet før! ! ! ! Gad vide, hvad det er som sker.

Sister Bonde sagde ...

Åhhhh et cetera, det er nemlig lige det. Jeg kæmper virkelig for at være foran Anne, indenfor den her kategori ;o)

Marianne/København sagde ...

årrrrrrrr ja man som vi siger her i København. Jeg er slet ikke på listen....
Jeg holder et øje med datteren. Tro mig - hun er jo lige gammel med min datter Mille.... :-)
700 meter er max hvad hun bor fra mig.
Min veninde har boet i den opgang datteren er er flyttet ind. Når din datter handler ind i Kvickly - så er det måske mig der går lige bag hende :-) Jeg er uhyggelig tæt på - det er da sjovt.... Min bror bor faktisk endnu tættere på hende... nu bliver det sjovt. Men jeg er jo født her i området har boet her i 42 år så jeg kende alle i området, næsten.

Anne sagde ...

er det mig Anne? eller hva`jeg fatter nemlig ikke en meter at det der hits noget ;-)

Sister Bonde sagde ...

Jeps det er dig Anne - fremover Anne 1 - du ligger pt. som nr. 15, så der er laaaaaaaaang vej op til nr. 10 ;o)

Sister Bonde sagde ...

Marianne - var i Kvickly i dag med Malene - så dig ikke, for du var jo i Roskilde. Måske næste gang.

Nina sagde ...

Jeg ved egentlig ikke, om jeg skal ønske dig til lykke - og jeg har tænkt meget over det på denne dag, hvor vi har beskæftiget os meget med det, at man også kan blive såret her. Jeg har også sådan en tæller ovre hos mig, men har valgt placeringen fra, måske fordi jeg slet ikke er placeret? Jeg kan blive helt i tvivl om, hvad man skal bruge denne tæller til, men jeg beholder den, om ikke andet så for at fortælle, at man sagtens kan have en blog uden at være i top 10. For det vigtigste for mig, i hvert fald, er det at formulere sig på skrift om tanker, følelser, oplevelser. Og så bliver jeg naturligvis ellevild glad, hvis der er nogle, der orker at læse og kommentere mine skriblerier! Selvfølgelig. Ved endnu nærmere eftertanker vælger jeg nu alligevel at ønske dig til lykke, Sister Bonde, fordi jeg fornemmer, at det betyder noget for dig - og det er bare i orden! Og så er der vist også et lille glimt i øjet, ikke?

Sister Bonde sagde ...

Tak Nina - hvis du læser mit indlæg under blog - så forstår du hvorfor. Her skriver jeg lidt om mestrene, dem som er ligeglade, hvad nummer de er, for de VED, at de er store. Så det er med et glimt i øjet og med MEGET stor ironi.

Nina sagde ...

Jeg havde lige læst indlægget - og jeg er glad for, at jeg fangede glimtet! Det er jo lige netop det, der går galt ind imellem.

Sister Bonde sagde ...

Jeps - kære Nina - med friske øjne, læser jeg din blog i morgen. Sov godt.