torsdag den 9. august 2007

Uden mad og drikke

duer helten ikke. Har aldrig prøvet dette før og gør det nok heller aldrig igen. Men jeg har altså lavet lidt mad, til den stakkels mand, som har været på arbejde siden kl. 5:30 og først nu er på vej hjem via motorvejen (kl. 18:30). Kald det stress el. hvad, overbelasning og manglende hjælp kalder jeg det. Nå, det var mad.
Selføllerlig har jeg prøvet at fodre ham før, men jeg har ikke lagt ud på min blog, hvad jeg går og laver. Stærkt inspireret af Colinarin Kitchen, viser jeg hermed, hvad vi skal ha i dag. Husk at skåle kl. 19 sammen med mig og et cetera.
2 friske foreller fyldes med dild, persille, hakkede mandler, smør (fyyyyyy) salt og peber. Pakkes ind i folie og i ovnen i 30 min. v/200 grader, sammen med et fad fyldt med gulerødder, porrer, druer, boullion og fløde (fyyyyyyy). Hertil brød og el. ris. God fornøjelse.

11 kommentarer:

Nina sagde ...

Uanset stress eller hvad, ser det lækkert ud. Vi har også fået fisk, med fennikel, der bare skulle spises, hvis det skulle nås. Og så glemte jeg kl. 19, SURT! Og jeg har endda hvidvin i glasset. Håber på et nyt initiativ! Ellers tar jeg det sgu selv.

Anonym sagde ...

fik uden at vide, at ví var på fælles skål ;-) alligevel deltaget, da der ofte er hvidvin i glasse på det tidspunkt, så også skål herfra.

Anemone sagde ...

Huff å min...

Må nok bare inntrømme Sister Bonde, kjære venn at jeg i mitt noen å 40 årige liv ALDRI har gjort opp/renset en fisk !! Synes det rett og slett er motbydelig.
Til tross for at jeg hver dag "graver i" folk`s innvoller, er dette helt helt pyton.
Men gift har jeg da blitt, og mannen ser da mett ut der han sitter i sofaen.

Har egentlig aldri likt å spise mat som der jeg kan "se" hvilket dyr det er. Husker vår første jul sammen, vi skulle ha mine svigerforeldre på kalkun. Jeg gråt så tårene trillet.... føttene som sprikte i komfyren, der lå den hodeløs og ribbet. Huff huff.
Spiste gjorde vi og det var jo godt.

Håper for all del damene koser seg i kveld, skåler ikke, men sender dere begge to en varm god klem.

Anne.

Sister Bonde sagde ...

Nina - der er et nyt initiativ - går og brygger lidt på det. Måske du tog en slurk lige kl. 19 ;o)

Anne - skål

Anemone - den er godt nok svær at forstå, især når du kan gøre det med mennesker. Men de her fisk er rensede, skal bare lige skylles og skrabes og fyldes. Det er altså ikke slemt.
De smager simpelthen så godt, og fyldet er helt vidunderligt, efter at være bagt.
Være kalkun-historie.
Godt at manden bliver mæt ;o)

Frk. Bibo sagde ...

Jeg er ikke så meget for fisk med mindre det er tilberedt RIGTIG lækkert. Og det dér så da lækkert ud. (Især når hun fortalte at fisken skulle fyldes... mums!) *s*

Sister Bonde sagde ...

Hun - er det mig? Du kan godt gøre det frk. bibo, det er en rigtig lækker spise.

Anonym sagde ...

Fisk det er da bare dejlig spise, vi får det alt for sjældent, kun ca. hver 14 dag.

et cetera sagde ...

Det var en fin skål (og Annes hvidvin var "velkommen!" - min blev i øl (rødvin passede ikke til aftensmaden) - men vi kunne have skålet i vand for min skyld - det var mere en lille tanke for at afslutte en "grim" oplevelse for dig, Sister Bonde.

Sister Bonde sagde ...

Ved det - søde Et cetera - men mange havde bare været så dejlige, at vi fortjente en skål sammen.
Rødvin går selv til risengrød, siger vi her i huset ;o)

et cetera sagde ...

Selvfølgelig - jo flere jo bedre - netop for at understrege at for os er blog-verdenen netop til fælles gavn og glæde - for alle som har lyst!

Anonym sagde ...

Skål!!!
Culinaria