onsdag den 15. august 2007

Læsestof

lige pt. Alkymisten. Jeg er kun kommet til side 43 og det på nogle dage, ja I kan tænke, hvad I vil, men det er dog en bog, hvor der virkelig skal tænkes over sproget. Bare man læser 2 - 3 linjer, så flyver tankerne. Jeps, lige en bog for mig i pt.
Her et lille udsnit fra side 25:

"Man ender altid med at få nye venner, og man behøver ikke blive hos dem dag ud og dag ind. Når man altid er sammen med de samme mennesker, ender man med at gøre dem til en del af sit liv. Og når de er en del af ens liv, ender det med at de også vil ændre ens liv. Er man ikke som de ønsker man skal være, bliver de fornærmede. For alle ved præcis hvordan andre bør leve deres liv. Men de ved aldrig hvordan de burde leve deres eget liv."

Jamen altså, hvor smukt og rigtig kan det skrives? Jeg er solgt til en forfatter.
Orkidéen har jeg fået af sønnen og glasskålen er købt på glaspusteriet "Glashytten" i Rørvig, synes der er et flot sammenspil her.

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Et dejligt kig ud i verden - både gennem citatet fra bogen og billedet på din blog, sikke du kan!

Unknown sagde ...

Møs, møs søde Marianne - du kan også.

et cetera sagde ...

Åja, lev og lad leve - sådan giver og får vi alle mest af hinanden. Tak for de smukke farver - skålen er fantastisk - jeg elsker glas!

Anne sagde ...

Den boka skal jeg lese !!!

Ellers så har jeg i dag glemt å fortelle deg at det "raser" diskusjoner i den norske blog verden om dagen, om bloggere som føler seg forbigått, missforstått, føler kjøpepress og "jante-loven" på kroppen her i denne internettverden. Tenkte litt på ditt innlegg om mave-følelsen i forrige uke. Leg bloggen til Den gode feen, Molly`s Heaven og Prinsessa i dag.

Det hele satrtet visst med at Jonanna fre Sverige fikk noen stygge mailer, Hennes blogg er Vintage.

Utrivelig og unødvendig. Vi er da vel voksne mennesker ??

...men med følelser så klart.

Klem til deg

Tenna sagde ...

Man skal ikke lave sig selv om til noget man i grunden ikke er blot for at behage, men hvis nye mennesker i mit liv ikke ændrer det lidt med deres input og væsen, står jeg i stampe, jeg forventer faktisk de skubber mig et nyt sted hen... Det er godt at denne bog kan sætte gang i tankeprocesser du behøver.

Dejligt harmonisk billede, linjen der går diagonalt på vinduet og den runde skål, perfekt...

Unknown sagde ...

Mange tusind tak Anemone - så var jeg da ikke helt galt på den. Godt at vide.
Læs bogen - den er god.

Kære Emmaline - du ser det kunstneriske med linjerne - flot og godt. Mange, mange tak.

Unknown sagde ...

Et cetera, du vil ikke påstå at du elsker glas, vel? Det er for meget - af det gode ;o)

kokken sagde ...

Dejlige farver. Skønt som det lilla spiller op til din grønne plæne. Meget smukt stemningsbillede du har fanget der :-)

Unknown sagde ...

Tak søde fr. kokpip. Jeg er bare så glad for begge dele.

Anonym sagde ...

skulle lige læse citatet et par gange, godt skrevet. Og som andre kan jeg også godt lide glas (--og flødekander--)

johanne sagde ...

Jeg har bogen, og jeg har også læst den. Er fuldstændig enig med dig...den tager lang tid at læse, fordi man hele tiden må se op og tænke over de mange kloge ord, der dukker op side efter side.
Får lyst til at læse den igen. Den bør læses mere end een gang.

Anonym sagde ...

Rigtig, rigtig flot - jeg ærger mig over jeg ikke fik købt orkidee den dag de var på bud, og jeg købte til andre!!! Nå, det kommer nok igen. Men på den anden side, hvor skal jeg stille den? *griner*

Unknown sagde ...

Prøver på at lære min veninde (som bor i en meget lille lejlighed), at hver gang hun køber noget nyt, så er der noget gammelt som må ud eller gemmes væk. Prøv det - Deborah.

Johanne - god fornøjelse med at læse den igen - jeg er ikke kommet videre, nøj hvor går det langsomt, men det er dejligt.