søndag den 19. august 2007

Sansetur III

I dag synes Jens, at min sansetur, skulle foregå her:Det er også godt nok, men mine aggressioner vokser voldsomt, når jeg kan høre naboens traktor hele tiden, og så er det så som så med de positive sanser.

Ukrudt forgår ikke så let, men noget ukrudt er smukt. Bl.a. dette ukrudt, synes jeg er fantastisk flot. Har det noget med alderen at gøre, at man nu finder skønhed i ukrudt.

Naboen opfatter jeg som noget forfærdeligt ukrudt, hen ad "dræber-sneglene", kan han sammenlignes med. Ikke til at udrydde.
Han vil bestemme over os alle, i denne lille bitte landsby. Han styrer, hvordan det hele skal se ud. Laver grimme læhegn (der findes smukke på Fyn), så man ikke kan se noget som helst på sine gå/cykle-ture. For et par år siden fandt han på at lave skov - "fredskov" - der er bare ingen, som må benytte den, totalt indhegnet med meget højt ståltrådshegn.
Her i maj måned plantede han fredskov direkte op af vores lille have, dvs. om nogle år, så er vores smukke udsigt væk. Han har ikke fortalt os, at han ville plante skov, han gør det bare. Dette stykke har han også indhegnet.
For 2 år siden plantede han læhegn 3 m. fra vores stuevinduer, mod syd. Det kommer op i 10 meters højde. Vi tog konsekvensen og byttede om på køkken og stue, kostede lige en hel del, men så kunne vi da nyde udsigten fra stuevinduerne - der, hvor han nu har plantet skov.
Uhhhh, det gør altså så ondt. Han forudsager så meget had, som slet ikke ligger til os.
Det måtte bare ud, der findes også dårlige naboskaber, desværre. Det er første gang vi oplever det, i den grad, så det virker meget voldsomt.

Prøv lige at se, hvor vred hun er, når naboens traktor er oppe i hovedet. Uh, ha, da, da kom ikke nærmere.

20 kommentarer:

kokken pipper sagde ...

At sanse er jo mange ting. Mærk lige efter nede i maven hvor vred du er og da du har rigtig langt til den nærmeste nabo kunne det måske være på plads at skrige højt og bagefter mærke efter i maven om det hjalp. Øv for en skide-irriterende nabo at have :-(

Anonym sagde ...

det er slemt sister bonde, siger jeg, der dagligt (i min indre by) skal høre på 3 drenge der hyler og skriger.. det der er galt er deres mor, som på ingen måde siger fra...ja det er slemt, jeg forstår dig fuldt ud. py kan næsten mærke hvor sur jeg selv bliver...

Sister Bonde sagde ...

Fru pipkok, jeg går ud og skriger - god ide, for jeg blev jo ikke færdig med græsset.
Anne - hvordan andre behandler/el. mangel på samme, deres børn, er noget af det værste. De forældre der står og skriger af deres børn i supermarkedet kan jeg simpelthen ikke klare. Nogen gange får jeg lyst til . . . . . men jeg gør det ikke.

Emmaline... sagde ...

Øv øv for en nabo, han er godt nok ikke værd at samle på! Jeg kan nemt forstille mig det fylder en del i tilværelsen, der er jo ikke ro og fred som behøver. Og det er da rigtig møgirriterende at han bliver ved med at stjæle jeres udsigt, det skulle forbydes skulle det :-(

En god skrigetur er nok ikke af vejen og kan naboen høre det, kan man jo håbe på det irriterer ham ;-)

Tænk jeg troede, det er fordi jeg ikke selv har børn, at jeg en lidt kort lunte overfor skrigende, uopdragne unger, men det er det så ikke...

Marianne/København sagde ...

Op til det der høje læhegn ville jeg sætte en kæmpe søjle (træstamme) og hænge en boksepude i - og hvergang jeg så fik lyst til at..... så skulle den boksepude bare ha nogle bank.... Du vil få en eder smuk figur ud af det...........
Måske er det nemmeste at du får vippet den nabo ud og jeg flytter ind på den matrikel i stedet for???Men jeg kan altså godt lide salsa - musik og danse til det?????

Sister Bonde sagde ...

Åååhhh, altså Marianne, hvor er det befriende at du har fundet min blog. Jeg griner så meget. Vi skal eddermanme danse salsa - dag og nat.

Sister Bonde sagde ...

Emmaline - tak for dine smukke ord og det med lunten har vist ikke noget med om man selv har børn el. ej ;o)
Har været ude og skrige og slå græsset færdigt - det var godt.

Nina sagde ...

Godt at du kan knokle dig ud af aggresionerne. Hvor er det da bare træls, at der skal være sådan en slange i det, du ellers beskriver som værende noget nær paradis. Jeg håber for jeg, at I bliver ham kvit en skønne dag.

Sister Bonde sagde ...

Hvordan gør man - Nina - man må ikke slå i.... osv. Det har jeg lært/hørt ;o) Tak for din sympati, dejligt.

Frk. Bibo sagde ...

ÆV altså! Tja,jeg har lige hørt om én i Miami (var det vist) der indleverede et missil som han påstod han havde fundet i et skur. Han skulle da vist have lånt det ud til DK. *G* Men salsa - eller måske linedanse... det er også sjovt. Eller få fat i en masse motorcykelkørere... der kan køre larmende forbi hver nat ved midnat.

Sister Bonde sagde ...

Tak søde frk. bibo - for kærlige råd og vejledning. Men han er ikke modtagelig for noget som helt, ingen gang en flok motorcyklister, det ville jo også bare genere vores andre søde naboer og det vil vi ikke.

Nina sagde ...

Tja, jeg ved det jo egentlig ikke, man kunne jo forestille sig en masse perfide metoder, men du har nok ret i, at det ikke er vejen! Men jeg vender tibage, hvis jeg kommer i tanker om noget. Herligt billede, forresten!

anjoe sagde ...

- selv om jeg har skippet min blog, skal du, sister bonde ha' ord med på vejen, nemlig at citeret bønder bare vil bestemme, hvad vi omkringboende skal finde os i. Tilmed påstuleres, at vi, ved tilflytning - 5, 10, 20, 30 år tidligere - bare skal acceptere deres nye tiltag... Hos mig og husherre har vi 7 svinefarme i en radius på under 10 km, og 2 fjerkræs ditto! Og om ikke et par ejere prøver at få ekstra oprettet, jo da, men både gammel og nu ny kommune sætter sagen på en spids!

Knus til dig og gammelbonden Jens fra anjoe

Anemone sagde ...

Ha ha er det ikke godt å få ut slike ting da, irritajon skal en ikke holde på. Få det ut og så glemme det hele. (Helt til hekken vokser kjempehøy !!) Blir som tornerose du da, og det er jo positivt.

Gi meg et vink du og jeg kommer med danskebåten for å kverke bonden. Kan faktisk være verd det hvis en blir avhørt (eller forført :-) av kjekkasen i Reiseholdet...

Lene sagde ...

uha så vred du ser ud ;-)

Nabohensyn er en vigtig ting. Man kommer længst(og jeg mener her din nabo) ved at snakke med sine naboer, ellers skulle man bosætte sig langt ude på landet.

Sister Bonde sagde ...

Søde Lene - vi bor totalt langt ude på landet, det er jo desværre derfor han har ret til det han gør - landzone. Men vi skal have besøg af en fra Miljøministeriet, som siger han skal fjerne "skoven" 30 m. mod nord væk fra vores skel. Hvis ikke, så mister han sit tilskud, og hvis der er noget den mand går op i, så er det penge. Det er mod Nord.

Kæreste Anemone, håber ikke der bliver brug for noget rejsehold, og hvis vi gerne ville ha boet i en skov, havde vi købt et hus der. Vi synes det var/er så pragtfuldt med de åbne vider.

Tak for jeres kommentarer - også du Anjoe.

Madame sagde ...

Jeg håber virkelig den udsendte fra Miljøministeriet kan hjælpe jer. Og I har vel prøvet at tale med naboen?

Sister Bonde sagde ...

Kære Madame, som du ved, er jeg gift med jordens størte og bedste diplomat, selv han er stået af mht. at tale med manden. Man kan ikke trænge igennem til ham. Et el. andet sted, tror jeg han er et meget ensomt menneske, men nogen vil det jo sådan.

Lene sagde ...

Kan lige se typen for mig, så trist et liv han må ha.

Sister Bonde sagde ...

Og han er desværre ikke ene, der er mange af hans slags. Men vi må lære at leve med dem. "Man ved hvad man har, man ved ikke hvad man får".