mandag den 24. september 2007

Dagen i dag

blev noget så vidunderlig. Vi mødes på den p-pladsen ved Farø-broen kl. 10, hurtigt ind i min bil med tøsen, og så afsted.
Nogen gange er det en rigtig god ide, at tjekke vejrudsigten, inden afgang. Det havde jeg selføllerlig. Fint tilpasset sommerdress, bare ben og sandaler. Tøsen troppede op i nyindkøbt varm sweaters, lange bukser og støvler, så hammergodt ud, men her indrømmer jeg blankt, jeg var bange for en alvorlig hedetur i udbrud. Den udeblev dog, men for dælen da, hvor hun svedte - smukt og værdigt.
Efter at have passeret Farø-broen, kommer der en "overgangsbro" over motorvejen, hvor der står en mand med sin hund. Jeg læner mig frem i bilen og vinker vildt og voldsomt til manden, som stikker i et kæmpe smil og vinker tilbage. (Ja, ja, man kan nå meget på en motorvej) Tøsen var flad af grin flere kilometer efter. Da hun endelig kan få luft: Hvorfor gjorde du det? Det gør jeg da altid. Især, hvis der sidder nogen på en bænk, så vinker jeg helt vildt, som om jeg kender dem. Så har de da det at snakke om den dag. Kendte vi hende i bilen, gjorde du osv. osv.

Det har bare været en så skøn tur, så man må jeg forbarme. Alt klappede og vi købte "kun" det vi havde brug for. Nemlig. Her ses før vi gik indenfor:

og efter 1½ time:

Manden, som tog det første billede, var del af en stor flok svenskere. De var flade af grin over, vi skulle ha et før og efter-billede. Vi forventede faktisk, at de stod og klappede, når vi kom ud igen. Det gjorde de ikke. Her fik vi 2 danske mænd til at sloges, om at ta billeder af os, og de bad os om, at komme igen på næste mandag - vi er her. Nå jamen fint - det er vi ikke. Men lidt smigrende er det da.

Dagens aftenbillede mod vest - god nat og sov godt.

18 kommentarer:

Anemone sagde ...

Nei så trivelig. Jeg VIL bli med neste gang !!!

Og om det der er kasser med rødvin du har i din vogn, kasser med blå og hvit skrift. DA kjære sister drikker du mye rødvin ja :-)
Pass bare på å pusse tennene godt etterpå du min venn.

Sister Bonde sagde ...

Anemone - det er rødvin, men der er altså til mange, mange måneder. Godt jeg ikke skrev dage ;o) Og jeg husker altid at børste tænder, morgen og aften.
Hvis ikke du er FOR moralsk, så er du velkommen næste gang.

kokken pipper sagde ...

Nårj hvor har I da bare hygget og hvor er jeg slet, slet ikke misundelig hmmmmmm.....

Nina sagde ...

Nøøøj, sikken en tur. Og så meget sjov du kan få ud af alting og ingenting. Det er beundringsværdigt. Jeg kan godt hjælpe med vinen, hvis det kniber. Jeg vover pelsen, selvom jeg godt ved, at du ikke gider dele ;o)

Sister Bonde sagde ...

Fr. Koch, vi laver en bloggirlpowershoppingtur. Du er ikke alene - der er osv. osv.
Jeg deler gerne rødvin Nina - men ikke min the, jeg har fået af et cetera. NUL. Tak for den rose, om at få noget ud af ingenting, den varmer godt.

Heidi sagde ...

Ej - det var jo "min" færge i var med ;o)

Var I i restauranten og spise??

Sister Bonde sagde ...

Velkommen til min blog - Heidi. Nej det var vi ikke - bare en kop kaffe.

Shabby in Town sagde ...

Ha ha... jeg er helt vild med før og efter billedet.... det skal jeg huske til næste gang. Vi har altså mere end 1 indkøbsvogn når vi endelig kommer derned..... Det må blive snart.... kan jeg mærke. Men dejligt at læse om jeres gode tur.

Sister Bonde sagde ...

Tak Marianne - fik ikke købt dine pepsi, synes det var for dyrt 60 kr. for 24. Dem jeg købte kostede kr. 40 for 24.

Madame sagde ...

Rigtig dejligt at læse om jeres gode tur. Dine skønne før- og efterbilleder siger næsten alt!

Sister Bonde sagde ...

Tak madame - det var en skæg oplevelse med de billeder ;o)

et cetera sagde ...

Sjov og dejlig beskrivelse af turen - og dit "nummer" med at vinke - jeg er flad af grin - men ikke SPOR forbavset!!! Sådan noget er lige dig i en nøddeskal. Jeg forstår godt al den mandlige opmærksomhed - så smukke og dejlige og glade som I ser ud! Godt at I fik handlet med top på - så der er forsyninger til vores fremtidige samtaler ;-)

Sister Bonde sagde ...

Det er da skønt, at gøre andre glade. Tøsen hun grinede faktisk fra hun satte sig ind i bilen, til jeg smed hende ud igen.
Der er nemlig forsyninger til nogle uger ;o) Håber ikke Anemone læser dette - uha - løftet pegefinger.

Heidi sagde ...

Tak for velkomst ;)

Grunden til mit spørgsmål er, at der arbejder jeg nemlig, og var på job i går...

Sister Bonde sagde ...

Se det kunne jeg næsten regne ud, men desværre, så blev det til en hurtig kop kaffe og bolle, da der jo også skulle handles en masse. Måske ses vi næste gang ;o)

Anonym sagde ...

Ha, sister - kan stadig mærke blæsten i håret. Tak for en dejlig og lærerig tur. Håber, du gider en anden gang.. "Tøsen".-

Sister Bonde sagde ...

Til hver en tid tøs. Flot det lykkedes for dig.

Dorte Tejsner Madsen sagde ...

Okay 1: Hvem er "tøsen"? For jeg kan kun se min mor (som ser svært glad ud for indkøb gjort.. hmmm - og her sidder jeg med lillemand og det mest eksotiske indkøb jeg senest har gjort er 2 gylpevenlige og særdeles mærkeligt-farvede bomuldsbluser for en hundrede-penge i Brugsen)!
Nå - og 2: HVORNÅR tager I mig med? - Her sidder jeg med baby og mader ham med grød mens jeg ser gamle firser-serier på TV2 Zulu (så gamle at Cosby og Co er ren Science fiction i sammenligning) og en bunke "Hjemmet" mens faderen til babyen min render rundt til mandehørmer-morgenfødselsdage (som gerne varer til kl. 21 om aftenen) og nåhr jo forresten: Så oplever jeg da også det at jeg har gravet en *gammel bøtte Bio-tex frem til fjerniong af grødpletter fra babytøj.

*Gammel som i "Kridttid gå hjem og læg dig et eller andet sted i nærheden af det seneste klinteskred på fødeøen.

Så: TAG DOG LIGE MIG MED NÆSTE GANG "TØSEN" SKAL LUFTES.

Hej fra Tøsen Junior;-)