fredag den 7. september 2007

Gavebordet

Det er et overflod af gaver lige i øjeblikket. Pjevs havde lagt denne til Jens, så han virkelig kunne beundre, hvor dygtig han er til at fange mus. Jo, det er en rotte, så jeg må vist hellere ha fat i ham med fløjten, så vi kan få kigget lidt på matriklen. Synes bare lige at rottefængeren har været her, men det kan måske ikke gøres for tit. Er der nogen, som vil delagtiggøre i deres erfaringer her.
Her er der gjort klar til indpakning af bryllupsgave. Det skulle jo bare være en lille ting, så et varmebælte - med hele to varmelegemer - må da være sagen, hvis lige ryggen skal hvile oven en dags hårdt arbejde. Ellers kan den byttes. DMI lover jo rimelig godt vejr til brylluppet, men en strid vind, håber teltet bliver stående.

13 kommentarer:

kokken pipper sagde ...

Hej sister! Kunne vi lave en aftale om at du lige giver et prej næste gang du har rotter på loftet. Så kunne vi der har muse-fobi og det der er værre holde os lidt på afstand. God gave forresten! Ha en dejlig dag!

Emmaline... sagde ...

Uf rotter, hvor klamt, godt katten tager gider tage dem...

Det er en rigtig god gave, du har fundet, den må da lune *S*

Sister Bonde sagde ...

Det lover jeg - højt og helligt - skal jeg fjerne billedet, er det det du mener?
Tak for at du synes gaven er ok.
Dejlig dag i lige måde.

Sister Bonde sagde ...

Jeg må hellere få ringet med det samme, kan jeg mærke på jer.

et cetera sagde ...

Nja, jeg har også haft rotter (måske også på loftet - men det er så ikke af den slags en skadedyrsbekæmper kan fjerne). Det blev noget med et kamera ned i kloaksystemet hvor man fandt huller som dyrene kom ind gennem - det blev ordnet og siden har problemet ikke eksisteret, men det er jo nok noget der kan ske når man bor med det åbne land i umiddelbar nærhed, skønt de findes vel også i stort antal i byerne ...

et cetera sagde ...

Hov, jeg glemte lige at sige at din id� til "evighedscampisterne" er s�d! B�de d�t at give dem en gave og selve gaven ...

Emmaline... sagde ...

Det må du heller, jeg er åbentbart så forskrækket, at jeg ikke kan skrive ordentligt *G*

johanne sagde ...

Vi havde også en rotte forleden dag - ude på græsplænen. Den blev straks fjernet, og der er nu ringet efter rottemanden. Vi har jo ikke selv høns længere, så ingen kan give dem skylden. Du skal ikke fjerne billedet - det gør mig glad at se, at min rotte blev udenfor! For i sengen...NEJ!

Herlig gave :-) Og du skal bestemt ikke fortælle, at idéen med den varme gryde mad til vinter, den kommer fra Ærø. Det var ikke det, jeg mente - behold det for dig selv.

Sister Bonde sagde ...

Tak et cetera for kommentar om rotter og accept af gave til brudeparret.

emmaline - har ringet.

Sister Bonde sagde ...

Nu er det Pjevs seng Johanne - ikke vores ;o) Og Jens fandt rotten udenfor - så rolig, rolig.
Udskrift af bloggen er vedlagt gaven og er pakket ind, og her står der jo, at det er din ide, så den kan du ikke løbe fra - søde.

Madame sagde ...

Sikke en drabelig jæger, du har. Flot arbejde af Pjevs. Og din bryllupsgave er bare en brandgod idé.

Sister Bonde sagde ...

Tak madame - jeg skal overbringe en kløen til Pjevs

anjoe sagde ...

Den Pjevs er da kattens dygtig! Jeg synes, det er alletiders bryllupsgave, du har fundet til de to campister ;-)