søndag den 23. september 2007

Hvad er det lige

vi har veninder til? Ja, det kunne der jo hældes gevaldig meget ud om, men det bliver en anden dag. Men én af det rigtige gode grunde er da, når der kommer sådan en mail i går aftes:
Hvis vi ikke kan komme til Rom, kan vi tage på jule-indkøbs-tur til Berlin. Jeg kan låne lejlighed for 800 kr. for en weekend.
Svaret fra mig er, det er da lige det vi skal og det kan ikke gå stærkt nok. Rom er bare så dyrt, på det tidspunkt, derfor, måske også bedre at bruge penge på gaver i stedet for. Og så har jeg kun været i Berlin én gang, hvor vi skulle finde biltoget til Italien - om aftenen. Det var rædselsfuldt. Tilsidst måtte vi have en taxi til at køre foran, for at kunne finde toget, han kunne heller ikke. Men vi fandt det og nåede lige om bord, som den sidste bil.

For nogle år tilbage var vi på juleindkøbstur til London, samtidigt med Dronningen, og vi fløj hjem sammen med (dengang) Prinsesse Alexander. Det var en kæmpe oplevelse, at være i London i decembermåned og bare nyde og købe osv. osv. Kan varmt anbefales.

3 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Berlin er skøøøøøøøøøøøøøøøn. ;-)

puk sagde ...

Det lyder som en meget god ide at tage afsted, hvad pris på tur angår, men øh, højsæson for gaveindkøb. Det mht at finde rundt med taxi i front lyder som taget ud af min dagligdag indtil for få år siden, hvor jeg bare ikke ejede stedsans, ku finde ind i tlfboks - men ikke ud, er nu blevet bedre, da jeg tar pejling efter verdenshjørnerne, folk efterlyser nu sjove episoder, når jeg har været udenbys, men har ikke længere så meget at fortælle som dengang, men husker klart fornemmelsen...

Shabby in Town sagde ...

Berlin er en af mine klare favoritter... jeg bare elsker den by - det kommer du ikke til at fortryde...