lørdag den 22. september 2007

Måske årets

sidste weber-grill-aften. Nøj, hvor var det bare smukt - derude. Alt, hvad dertil hører, af puder, bestræk til plastikstole, duge osv. osv. var gemt op på loftet. Ned igen. Vi måtte ud, og nyde denne aften - og det har vi gjort til fulde. Vi har siddet der i flere timer, talt, spist, talt, drukket kaffe, talt, spist kage. Nu er vi trukket indendørs og vil nyde en film.
Her er afstanden fra huset og ned til brombærhegnet.
Og den anden vej, det var med at huske det hele.
Håber næsten at vi får en ligeså smuk dag i morgen.

14 kommentarer:

NILLE sagde ...

Hvor bor I smukt! Ikke langt fra hvor jeg boede da jeg var barn tror jeg... og det er uden tvivl et skønt område...

Men med den opstilling bliver det helt Skagen-agtigt... på nær vandet ;-)

Pernille

Nina sagde ...

Til lykke med en perfekt aften! Her i det midthimmerlandske har vejret ikke været helt så perfekt, men vi hygger os alligevel!

Sister Bonde sagde ...

Nille - tak for din flotte kommentar - vandet er bag ved brombærhegnet, næsten. Men udsigten til vandet har vi.

Tak nina, måske det kommer i morgen, det håber vi.

et cetera sagde ...

Det dejligste sted, tak for de smukke billeder - og en pragt-plet at nyde "Indian Summer" -jeg elsker s�danne parkpl�ner men hvor �r jeg glad for at jeg ikke skal sl� den ;-) Hvilken film s� I forresten - du m� ikke lade filmomaner i uvidenhed om d�n slags - stort :-D

puk sagde ...

Hvor var det smukt og stemningsfyldt hos jer i aften - tak for guiden, som dog godt kunne minde lidt om her her i den himmerlandske del af Jylland, hvor det var svært at rykke ind, været ude i skumringen,der var så mildt.

Sister Bonde sagde ...

Det var dejligt et cetera. Jens kan godt li' at slå græs, det er jo derfor jeg ikke har noget som helst i de haver, vi har haft sammen(3). Han kører alt ned.
Vi så "Drømmen" efter anbefaling af Johanne, og så så vi "Wilbur vil begå selvmord". Rigtig gode film begge to. Har du læst mails?

Puk, selvtak, det var nemlig helt vidunderligt. Har du ikke en blog-side? Jeg kan ikke finde dig.

Donald sagde ...

Ja det var nemlig en smuk aften, og selv om jeg malede i stedet for at grille, vil den blive stående i hukommelsen som den dejligste September-dag.

conny sagde ...

Godt at I fik udnyttet aftenen. Hele dagen var jo en foræring (til os som havde solen ihvertfald). Jeg har ellers fundet stearinlys og hyggestemningen frem til indendørs - men måtte også rykke udendørs i går. Stolen blev rykket rundt efter solen :-)

Anemone sagde ...

Tusen takk Sister Bonde fordi jeg er "velkomen hjem", håper også dette gjelder når det gjelder blogging.

Har nå i de tidlige morgentimer kost meg nedover og tilbake i din blogg. Mye kreativitet, følelser, humor og spennende. Nesten glemt kaffen min som står her på siden og blir kald :-)

Koste meg; som Et Cetera, med dine før og etterbilder, og JA bildene ble bare så fint hengt opp igjen. Likte faktisk kjøkkenet ditt så godt jeg da, men kan faktisk ikke helt skjønne hva der er galt med den ovnen ? Synes faktisk den var både lekker og *smuk* sånn som den står og er. Som en fin kontrast til alt det andre litt "stramme" om du skjønner hva jeg mener ?

Ellers er jeg nå glad for å være hjemme igjen etter en fin fin tur til Tunisia. Som sagt, borte bra men hjemme best :-)

Mahalo sagde ...

Hold op, der ser idyllisk ud :-)
Som nille siger, helt Skagensagtigt :-)

puk sagde ...

Det ser ud til, dagen idag blir lige så skøn som igår, her var det lidt diset til morgen, men nu klarer det op, mildt vejr, jo, jeg har en blog, adr skal gerne være på din mail adr nu; sendte den tidligere på dagen.

Sister Bonde sagde ...

Donald - godt vi har så svært ved at huske, for mon ikke der har været mange andre skønne september-aftner? Men dette er en, der vil gå over i historien.

Conny - mon ikke vi kommer til at rykke lige så meget i dag, håber jeg.

Anemone - går ikke at glemme kaffen - bare pga mig. Men godt du finder glæde ved at læse div. indlæg. Jens blev meget glad for, at du mener oven er ok. Hmmmmmmm. Det ved jeg nu ikke rigtigt.
Tunisien er rædselsfuld, men det ville jeg jo ikke fortælle dig, før du tog afsted. Godt du selv fandt ud af det, i flg. din blog ;o)

Mahalo - tak for din fine kommentar.

Madame sagde ...

Hvor ser der smukt ud, der hvor du bor, Sister Bonde! Det gik desværre helt hen over hovedet på mig, at vi havde dejligt vejr i går - jeg blev så frygtelig forkølet.

Sister Bonde sagde ...

Puk - det er da det det gør og jeps jeg har set din mail - tak.

Madame - forkølelse er mange gange værre, end alt muligt andet. Måske du kan nyde det lidt i dag. Tak for roserne vedr. huset. Det skal nok få en anden farve - med tiden - også taget. Er ikke tilfreds.