søndag den 16. september 2007

Inspireret af

Lene, så måtte jeg lige ud og ha lidt luft. Har arbejdet inde hele dagen, med maling osv. osv. osv. Derfor kom kameraet i den ene lomme og handicapbrillerne i den anden og så derudaf, for at fange nogle dejlige aftenstemningsbilleder. Jeps, der var motivet, men no ingen batteri på apparatet. Nå men så kan I "høre", at en million myg fulgte mig hele vejen, heldigvis bliver jeg ikke stukket, fordi jeg ikke er sød nok. For hvert andet skridt, var jeg ved at træde i 22 iberiske skovsnegle, som lå og sov i vejkanten. Ude på marken, trykkede harene sig ned, for at de ikke skulle opdages. Den smukkeste himmel over mig og - yes - cirkusteltet var væk. Spørg lige om jeg er spændt på om, campingvognen også forsvinder i år, så det kære par flytter indenfor i varmen. Men det må I altså vente med at høre om.

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Godt du nåede det selv om det næsten blev uden billeder ;-)

Sister Bonde sagde ...

Det er et "gammelt" aftenbillede, men jeg fandt det ok.
Men det var godt - Lene.

Madame sagde ...

Vi var også ude at blive aftenluftet - det var en oplevelse, for det var sommerligt varmt. Skønt billede du har lagt på af aftenhimlen.

Shabby in Town sagde ...

Det lød som en dejlig tur sådan at blive "rystet" igennem efter en arbejdsdag indenfor og sikke mange "dyr" du har udenfor
døren :-)

Sister Bonde sagde ...

Tak madame
Og indenfor - Marianne - her er det bare edderkopperne og musene, der er i overflod

et cetera sagde ...

Jeg har vist ikke sagt det før :-) men jeg elsker altså dine billeder!
Men ufff til dét med de iberiske skovsnegle - I positively hate them!!