søndag den 16. september 2007

Det vælter ind

med mænd. Har I lagt mærke til det - piger? De sidste 2-3 uger er der kommet 5 mænd ind gennem "døren" og som alle har lagt kommentarer. Det synes jeg godt nok er dejligt og spændende. Måske er det en affødning af indlægget "Hvem sidder der bag skærmen", at der endelig sker en reaktion.
Jens og jeg knokler i dag med spartling, maling, ophængning af lamper, så det bliver ikke til megen tid bag skærmen. I må ha en skøn søndag.

8 kommentarer:

Lene sagde ...

Dit banner er så smukt efterårsagtig,den røde farve stråler gennem skærmen og gør mig glad.Og så har du fået dit navn til at matche farven, du kan bare det der.
Jeg ville ønske jeg kunne finde ud af at få et billede ind der på min blog.

Sister Bonde sagde ...

Som jeg også har skrevet til kokken der pipper, så vil jeg gerne lave banner til jer. Bare send billedet til min mail. Tak Lene, du har set lige det, som jeg ville ha frem.

Lene sagde ...

tak sister bonde, nu vil jeg gå på jagt i fotoarkivet.

kokken pipper sagde ...

Tak for tilbudet sister! Men jeg vil så gerne prøve selv (hvis jeg kan) det kniber bare for mig at finde den rigtige størrelse så det passer til det øvrige lay-out :-(Går ud fra at du laver det i photoshop eller ?)

Sister Bonde sagde ...

Jeps fr. Koch, prøv omkring 710 pixel x 180 pixel. Ellers retter jeg det til for dig, men god ide at forsøge selv. Rigtig god fornøjelse.

Lene sagde ...

tak, nu har jeg prøvet :-)

et cetera sagde ...

Jeg kan godt forstå at du har "mandetække"!!

Sister Bonde sagde ...

Det kan manden også - ;o)