søndag den 9. september 2007

Måtte lige en

tur ind til den store stad, for at se om det kære barn trivedes.
Det gjorde hun, men hun har tabt sig. Se den besked, blev hun jo kun glad for at få: Er det rigtigt mor, har jeg tabt mig, syns du virkelig? Ja det synes jeg, kom vi går ud og finder noget at spise.
Havde nu også sørget for, at der kom lidt i fyseren og ville også godt ha' handlet ind. Men ak, det er jo ikke som ude på landet, hvor stort set alle dagligvarebutikker har åbent om søndagen. Grøntsager kan du få, men det var ikke lige det, der trængte til i dag.
Men jeg var meget heldig, at få et sæt nøgler, så jeg kan tage ind og male færdig (stille og roligt hen ad vejen), gjort lidt rent osv. osv. Bare der ringes i forvejen - var beskeden - respekt. Hun skal jo ikke straffes - bare fordi hun er flyttet TIDLIGT hjemmefra - vel?
Godt nok er Malene meget glad for lejligheden, for kvarteret, for Amager og for gymnasiet, men se lige her, hvad jeg kommer hjem til, det er jeg glad for.

14 kommentarer:

Shabby in Town sagde ...

Jeg forstår dig så godt. I storbyen har vi alle tilbudene - de kulturelle mv, men vi har også larmen, uroen, forureningen - når man så ser dit billedet af vidderne og ro´en så ryger hjertet allerede ned i en anden takt....
p.s: Vi har dagligvare butikker der har åbent om søndagen - du skulle bare have spurgt.....

Sister Bonde sagde ...

Det glemte jeg, søde Marianne, men det bliver nok en hverdag næste gang.
Der er smukt og hjertet har det bedre, for første gang i mange, mange dage. Tror jeg sover skønt i nat. G'nat til dig og dine.

Lene sagde ...

Sikke en dejlig mor, din datter har :-) Godt at høre hjertet tikker en bedre takt i dag. God nat og sov godt

Sister Bonde sagde ...

Og så i lige måde Lene og tak for dine gode råd og din "bekrymring". Skal nok ringe i morgen. Sov godt

johanne sagde ...

Suk - mellem linierne fornemmer jeg din ro og lettelse. NU er alt som det skal være. Det glæder et moderhjerte.

Og du er heldig, du får lov til at gøre rent. Det har jeg aldrig fået lov til hos drengene. Også efter de flyttede hjemmefra har deres værelser/lejlighed lignet noget der var lyv. Men IKKE om jeg skulle blande mig i det. Så jeg måtte pænt holde min mund.
Det er blevet bedre hen af vejen hos de store - men hvor tog det lang tid! Jeg ville gerne have haft en nøgle! Så pas godt på den, og vær stolt af den.

Sister Bonde sagde ...

Ååååhhh, hvor er det skønt at læse Johanne, at jeg ikke er den eneste. Tit får man jo negative kommentarer over at være en "hønemor", men er det det man er.
Jeg skal nok passe godt på nøglen - tro mig.

Emmaline... sagde ...

Det er da godt datteren er faldet godt til i lejligheden og kan li' at bo for sig selv, det betyder hun har fået en god ballast hjemmefra og selvom hun gerne vil vide hvornår du kommer, bliver hun sikkert glad for din hjælp.

Selvom det er hårdt at børnene flytter fra reden må det også være dejligt at se, at vingerne bærer ;-)

Har hun "fundet" fysik-faget igen?

Sister Bonde sagde ...

Søde emmaline - det glemte jeg at spørge hende om, men hun "tør" ikke tage kontakt til dig. Mon ikke hun får hjælp på gymnasiet, hvis hun spørger.
Tak for dine fine ord, de varmer

Deborah sagde ...

Hvor dejligt, at din datter trives. Intet kan vel være vigtigere for en mor (og far)! Du kan tro, jeg også husker, da jeg flyttede hjemmefra, og min mor også var en rigtig hønemor! Kunne hun hjælpe, så gjorde hun med ALT! Verdens bedste - det er jeg sikker på du også er.

Sister Bonde sagde ...

Tak søde deborah - det luner og endnu engang - rart man ikke er den eneste.

Madame sagde ...

Det er dejligt at læse, så fint et mor-datterforhold du har til Malene. Og dejligt også at læse, at hun trives så fint.
Det smukke billede, du har på af markerne, er også mere mig end Amager, selv jeg kommer på Amager hver dag.

Sister Bonde sagde ...

Tak madame, du kan tro at hun stortrives.
Det var da noget af en køretur, du har hver dag, med den dumme trafik.

Johanna sagde ...

Årh ja. Har en der flyttede sidste år og en der lige er flyttet i egen lejlighed. Det varmer når man med egne øjne kan se, at de trives og har det godt.

Skøn udsigt du har dig :)

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Johanna - det er guld værd.
Jeps, den er skøn.