søndag den 9. september 2007

Skud i natten

Vågnede ved 2-tiden pga voldsomt skyderi. Kunne ikke helt forstå det meget sene tidspunkt. Ofte når Jens og jeg hører skyderi, forsøger vi at gætte på, hvilken jagt, der nu er gået ind. Andejagt, duejagt, hare, rådyr osv. osv. Jens har godt nok jagttegn, men praktiserer ikke denne sport længere.
Nu har jeg jo lige fortalt, hvor dårligt jeg sover pt., og når man så endelig er faldet i dyb søvn, er det med en vis irritation, at blive vækket pga. skudlarm.

Indtil jeg lyttede lidt mere efter. Fyrværkeri. Bryllup i teltet. Jamen altså, det må da ha været gæsterne der er blevet skudt af. Sikken en lang blæsende dag det brudepar har haft. Ved 13:15-tiden var jeg nede og lægge pakken på gavebordet. Der var ikke en sjæl. Alle 79 har nok været i kirke. Men tænk jer, alt var åbent, gavebordet fyldt med pakker. Er det ikke dejligt, at det kan lade sig gøre. Vi stoler på hinanden.

8 kommentarer:

Shabby in Town sagde ...

Da jeg lagde mig til at sove - hørte jeg som sædvanlig Tivolis fyrværkeri - det var jo lørdag. Brudeparret lyder helt fantastiske og tænk at du bare sådan kunne gå ind til gavebordet.... God søndag

Sister Bonde sagde ...

I lige måde Marianne. Ja, er det ikke utroligt, jeg kunne bare ha taget for mig at retterne. Bryllupskagen stod også noget så flot, og ventede på en sabel.

Nina sagde ...

Ja, sådan en bryllupskage kunne vel nok friste. Skønt at der stadig findes steder med så meget tillid. Jeg tror, vi har lidt af det samme her, med vores fantastiske naboer. Det nyder jeg jo også meget! Go´ søndag til dig! Håber, der snart falder ro på dig :o)

johanne sagde ...

Jo - det er dejligt når man bor et sted, hvor folk stoler på hinanden. Tanken at låse af, har slet ikke strejfet dem, er jeg sikker på. Sådan er det også her, men det ved du sikkert. Hverken huse eller biler bliver låst. Butikker lader ting blive stående udenfor om natten. KUN i højsæsonen for turister er man lidt mere påpasselig i byområdet.

Nå - men tilbage til brudeparret :-) De har fået et blæsende medfart, skal jeg lige love for. Men alt er forhåbentlig gået efter planerne alligevel, og de er sikkert glade.

Anemone sagde ...

Å så trivelig. (ikke at du ikke får din skjønnhetssøvn da...) men det vakre fyrværkeri i sin bakhave.. Og litt mer medgjørlig og mild blir man når en slkjønner hva det er som skjer. ikke hver dag d har bryllup i bak din hekk du heller Sister Bonde.

Ellers er jeg enig i alt det du skriver med å stole på hverandre. Bor selv på en plass der det er ingen sak om en glemmer å låse døren... Godt for både liten og stor.

kokken pipper sagde ...

Det er så dejligt når man kan lade huset være ulåst og gaver stå fremme - det er bare ikke mange steder den går længere. I er heldige at I bor et af de få steder der er tilbage. Fortsat god søndag og pas på dig - hjertekvabbelse skal man ikke spøge med!

Madame sagde ...

Når du fortæller om fyrværkeriet i nat, kommer jeg til at tænke på nytårsnætter, hvor larmen ingen ende vil tage. Og du bærer nok over med larmen, når du ved, det var et bryllup.
I er så heldige, at I ikke behøver at være nervøse for tyve.

Sister Bonde sagde ...

Nina - jeg fik nemlig ikke en bryllupskage, dengang, så du kan tro den fristede. Håber også snart på ro.

Johanne - jeg skal nok fortælle, hvis jeg hører noget. Jeg kender dem jo overhovedet ikke, men tror jeg kommer til det nu, og det er godt.

Anemone - fuldstændigt korrekt, det er ikke hverdagskost med bryllup i baghaven.

Fr. Koch - jeg spøger ikke og ringer i morgen, det her er bare for voldsomt (ubehageligt).

Madame - vi bærer over og mon ikke jeg kan huske de mange år i Værløse. Det var hver weekend med fyrværkeri, så bliver det for meget.