lørdag den 15. september 2007

Nej - vil ikke

det har jeg sagt - og skrevet - gentagne gange, og så gør hun det alligevel. Hvad? Ligger en opskrift ud. Hvorfor? Måske I trænger til lidt ny inspiration. Ellers bare glem det her:
Mine "italienske" kødboller.
500 g. hk. svinekød, 2 skiver afskorpet, smulret brød (gerne med tørrede tomater i), 2 spsk. vand, 1 æg, salt og peber, 1 dl. reven parmesanost. 1 god håndfuld hk. persille.

Bland vandet med brød, æg, salt og peber, parmesan og persille. Ælt det sammen med kødet. Form bollerne, læg dem i køleskab så længe du kan vente og steg dem herefter på panden, som du plejer. Ryst gerne panden lidt indimellem.

11 kommentarer:

Madame sagde ...

Det skal bare prøves- og jo før jo bedre. Tak Sister Bonde.

Sister Bonde sagde ...

Jeg ved ikke om jeg tør skrive: sku det være en anden gang! Havde lovet mig selv og andre, at det ikke skulle være en opskriftblog, men en enkelt en gang i mellem gør vel ikke så meget - vel?
Rigtig meget velbekomme. God tomatsovs til med masser af hvidløg og lidt god italiensk pølse blandet i. Ummm, det er godt.

Shabby in Town sagde ...

Namme nam.... for en opsskrift - det vil jeg prøve i ugens løb, hvor datteren ikke er hjemme... for hun spiser ikke svin....

Sister Bonde sagde ...

Så lav den dog med kalv el. oksekød. Nej nok mest oksekød, tror jeg faktisk ikke vil være helt dumt.

Sister Bonde sagde ...

Eller hk. lam - ummmmm.

kokken pipper sagde ...

mums hvor det lyder til at være rigtig lækkert - tak for opskriften kom bare med flere hvis det er af den slags;-)

Sister Bonde sagde ...

Ej, ej sir. Stille og roligt hen ad vejen, ik fr. koch.

kokken pipper sagde ...

Fantastisk flot banner hun har lavet sig dér:o)

Sister Bonde sagde ...

Tak søde fr. pipkok, jeg har også lavet til et cetera, og laver gerne for andre, hvis det sku være, sku det være?

Culinaria sagde ...

Det ser rigtig lækkert ud..bliver helt sulten igen. :-)

et cetera sagde ...

Den er printet ud - det er liiiige vores smag!