onsdag den 12. september 2007

Næselægen

ringende - endelig - i går, var blevet lovet det i mandags, men, men, men de har så travlt. Og det har de, jeg ved det. Fortalte ham at jeg var stoppet med behandlingen pga. de voldsomme hjertekvababbelsesproblemer, og beskrev, hvordan jeg havde haft det. Undertonen var, at han skulle regne ud, at han ikke havde beskrevet evt. bivirkninger. Det hørte han ikke. Han spurgte om behandlingen havde hjulpet. Det har den ikke. Fortalte at jeg havde fået så mange opmuntrende kommentarer på min blog, og dem ville jeg meget gerne udskrive og sende til ham, så han måske ikke, hvergang et menneske ikke kan finde sin lugtesans, skal fortælle, at den for evigt er væk.

Han blev simpelthen så glad, for han synes det var/er så deprimerende, at skulle give den dom, at noget som er så elsket, er væk for evigt.

8 kommentarer:

kokken pipper sagde ...

Dejligt at du kunne lære ham noget om lugtesansen der blev væk - ærgerligt at han ikke var modtagelig for dit input om bivirkningerne ved medicinen, det er jo ikke helt uvæsentligt. Men nu er det jo lige meget for den der lugtesans den kommer jo lige pludselig og så er det jo historie;-) God dag til dig!

Sister Bonde sagde ...

Nemlig fr. kikpop. Han burde vel også holde sig opdateret - f.eks. på nettet. Tænk på alt det Anemone, sendte til mig, det kan han jo også finde. Hmmmmm.
I lige måde - rigtig dejlig dag.

Nina sagde ...

Godt brølt, Sister Bonde! Han skal da bare have besked, skal han!

Frk. Bibo sagde ...

Se, DET er jo god kommunikation ml. læge og patient. Nogle gange er de lidt for hurtige til at dømme. De er selvfølgelig eksperten - det må vi ikke lave om. Men nogle gange sker der ting, som DE ikke kan forklare. nemlig! Godt brølt!

Shabby in Town sagde ...

Jeg syntes at det var godt at du gav dine erfaringer videre til lægen :-)

Sister Bonde sagde ...

Nina, frk. bibo og Marianne - brevet er skrevet og bliver postet i morgen. Tak til jer alle.

Madame sagde ...

Flot at du kunne gøre lægen både klogere og glad. Det var godt gået ...

Sister Bonde sagde ...

Tak madame, spændende om han reagerer på brevet, det tror jeg faktisk godt han kunne finde på