onsdag den 12. september 2007

Genbrug

Lovede i går, at ta mig sammen, det gjorde jeg også. Besluttede mig for at køre en tur på genbrugspladsen, med pap, flasker, malerbøtter, sækken med aviser (som skraldemanden ikke havde taget med pga. min bil stod for tæt på, hmmmm, det havde taget ham 2 sek. lige at banke på, og jeg havde flyttet bilen - nå). Vidste godt, at genbrugspladsen tættest på, først åbner kl. 13:30, men jeg proppede bilen til, og kørte mod den store by, skulle på biblioteket samt handle. På biblioteket så jeg en bogtitel under "Kun udlån i 14 dage", "Kvinder kan ikke grille". Nej gu kan de ej, og det ved vi godt, og vi behøver ikke læse om det. Sgu.
Spurgte om der var en som vidste, hvor genbrugspladsen i denne store by lå. Tænk hun fulgte mig hele vejen ud af biblioteket og pegede og fortalte, jeg takkede for den utrolig flotte service. Fandt genbrugspladsen, som først åbende kl. 14, kl. var nu 11.
Kl. 13:30 kørte jeg hjemmefra igen, for at komme af med skraldet. Ville gerne kunne fortælle min kære mand, at det lykkedes - jeg ku.
Der er kun mænd, sådan et sted, du ser ingen kvinder og hvis, så sidder de pænt i bilen og venter. Jeg måtte da også spørge, om det ene og det andet, hvor skal den og den og den, for man er da rædselsslagen, for at komme til at putte noget forkert, så får man blikket - lige på stedet.
Bilen kom hjem uden skrald - Yes.

9 kommentarer:

anjoe sagde ...

Ja nogle af personerne kan godt opføre sig, som trådte man ind på deres private matrikelnummer, men flertallet er flinke nok. Og hvis du efter få besøg forærer dem en bakke småkager, eller ved hedebølge en kold sodavand, ja så huskes du og vil uopfordret tilbydes hjælp ;-)

Sister Bonde sagde ...

Det vil jeg huske, tak anjoe

Nina sagde ...

Stærkt, Sister Bonde. Jeg har prøvet en genbrugsplads i Esbjerg, hvor jeg blev skældt hæder og ære fra, næsten inden jeg var begyndt at læsse af. Som resultat var jeg efterfølgende fuldstændig ligeglad med, hvor jeg dumpede affaldet - de var bare så uforskammede!! Til gengæld har jeg også prøvet det modsatte, og jeg tror, Anjoes råd er rigtig gode, hvis man vil holde sig på fortsat god fod.

Shabby in Town sagde ...

Jeg er på genbrugspladsen mindst en gang om ugen og ja jeg er næsten den eneste kvinde. Det samme som når jeg er nede og vaske bil - det er også forbeholdt mænd.... Tænk om vi kvinder skrev en bog om alt det mænd ikke ku?
Mænd kan ikke multitaske!
Mænd kan ikke sy på maskine!
mænd kan ikke se at vinduerne skal pudses! osv.....
Jeg har sat billed på bloggen af frisurer - håber at fruen er tilfreds - jeg kan jo ikke ligne en vildmand!

Emmaline... sagde ...

Når min mor kører haveaffald på genbrugspladsen får hun ofte hjælp af mændene samme sted - helt uopfordret - mens jeg kan ase og mase med en tung pose uden der er nogen der kommer springende... jeg HAR prøvet at se hjælpeløs ud, men det virker ikke rigtig ;-)

Lene sagde ...

Har kun prøvet det en gang, men da måtte jeg også spørge mig frem.
Men bare vent til du kommer i lastbilen, for sådan en får du da en dag ;-)

Sister Bonde sagde ...

Nina, Marianne, emmaline - tak for jeres utroligt givende kommentarer.
Lene - den dag kommer - tro mig, så vil der vises respekt ;o)

Madame sagde ...

Godt klaret! Jeg grinede ad din historie, kan genkende det hele!

Sister Bonde sagde ...

Dejligt at få andre til at grine og måske særligt lige dig madame, som du har det pt.