tirsdag den 2. oktober 2007

Altså, altså nej

Posten havde lagt, alt vores post i skuret, hvor vi sjældent kommer, så derfor har det virkelig undret én, at der ikke var post i dag. Grunden var, at der var en meget lang brun pakke fra NORGE, så posten havde valgt, at lægge den i tørvejr, og så vi ikke skulle afsted i morgen på "posthuset". Jens kom "dansende" ind og sagde: der er kommet føsdagsgaver i goooooood tid, så jeg gemmer. Ejjjj, lad mig lige se, sagde jeg. Det var ikke en føsdagsgave, men en sansegave, af de helt utrolige. Anemone mener at smagssansen skal forkæles, nu lugtesansen fortsat holder sig langt væk. Og som hun skriver: Del med Jens'e - gutten og sønnen. Det er for meget, det må høre op. Jeg kan ikke tåle det - det kan et cetera skrive under på.Tusind, tusind tak Anemone, og jeg gemmer lidt til datteren også ;o)

9 kommentarer:

Anemone sagde ...

:-)

Så med undring at du har skrevet
"I keep trying to lose weight but it keeps finding mee . . . . "

som ordspråk under her.... og kan nå overhode ikke skjønne akkurat den. Nå sett så mange fine bilder av deg, at en god norsk sjokolade kan du virkelig godt nyte med god samvittighet.

Klem til deg for akkurat den du er.

Datteren sagde ...

det vil jeg glæde mig til :)

Shabby in Town sagde ...

Namenam.... hvor lækkert....

Sister Bonde sagde ...

Sødeste Anemone, du er bare for go, og jeg vejer de der 5 kg. for meget, som så mange andre kvinder synes de vejer for meget ;o) Og jeg kender ikke Advokat Eva Joly, må søge hende på google i morgen. Klem selv tilbage. Sov godt.

Til mit kæreste barn, du ved, hvor svært det er, når Anemone også skriver der skal deles med Jens's gutten. Det tager han MEGET bogstaveligt, men jeg forsøger at gemme, lover det.

Nemlig Marianne - det er guf - men det er dit æblesmør, altså også. SKRIIIIIIIGGGGG, jeg bliver for "meget".

Frk. Bibo sagde ...

Aij, du bliver da ikke for meget. Du er da skøn som du er. Takker for brev og tilbehør, som OGSÅ kom idag. Nat nat-kram! ;-)

Emmaline... sagde ...

Du bliver forkælet gør du, men ved du hvad, du har fortjent det!!!

et cetera sagde ...

Ja, hun er dejlig - hende Anemone - vi to er bare heldige!

Sister Bonde sagde ...

Frk. bibo, det var godt den kom frem ;o)

Emmaline - hvordan kan du vide det med sådan en sikkerhed?

et cetera - jeps.

Datteren sagde ...

Ja kender godt far, så det går jo nok. jeg overvejer at komme ned til jer på lørdag, hvis det er ok?