onsdag den 3. oktober 2007

En hilsen fra Frankrig

Forresten hvornår kommer I/du og besøger os????? - Du kunne måske smutte en tur herned alene mens du stadig har god tid?! - Tænk over det - det kunne være rigtig hyggeligt.
Mail fra min veninde i Frankrig, nærmere bestemt le Thor ved Avignon. Og vi har aldrig været nede og besøge hende og manden, og det er simpelthen for dårligt, for det er ikke at har manglet med invitationer. Men læs lige her, om at komme i gang med at læse blogs. Det har/er ikke nemt, at få mine veninder i gang med at læse blogs. Jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvorfor. Måske er det tiden, lysten og det skal blive ved det gammeldaws, som at skrive brev, ringe sammen osv. osv. Det er da også hyggeligt, men hvorfor gå glip af sådan et fantastisk nyt spændende medie, det forstår jeg ikke.

Men gæt nu lige hvad jeg har lavet i timevis i dag?! Jeg har været inde på din Sister Bonde blog - så nu må jeg siges, at være opdateret. Nu er jeg jo ikke den, der sidder meget ved PCen - pladsen er desuden gerne optaget af manden - men det var lige før jeg blev grebet.... Vil godt tro, at det er en spændende og ny verden du har med dine skriveveninder. Hvor mange af dem har du mødt? Kiggede også lidt på "Hawaii-pigen" (kan ikke lige huske, hvad det var hun kaldte sig) også ganske sjovt. Hun har fanget den franske "ånd" ganske godt. Men ellers også en flot blog eller hvad det nu hedder - med mange spændende links (det hedder det nok heller ikke) at kigge på. Håber det er OK at læse med? Vil kigge på "marianne" og et cetera i morgen. Faktisk har vi to af drengenes gamle bærbare stående - så måske skulle jeg åbne den ene!

Det er da lige det hun skal, i gang med sin egen blog, nemlig ja. Og så skal Jens og jeg altså snart få fundet nogle dage, hvor vi kan drøne afsted. Men jeg er lidt bange for, at det først bliver til foråret. Berlin-turen er købt og arrangeret, og så er der lige mine forældres guldbryllup, og datteren bliver 18 og, og, og, og det stadigvæk for dårligt. Måske skulle jeg finde ud af komme derned alene, men nu er der jo snart et arbejde, som skal passes. Må hellere stoppe nu, hvorfor har jeg ikke bare gjort det noget før? Synes undskyldningerne er for mange.
Har fået lov, til at bringe uddrag af hendes mail

11 kommentarer:

Shabby in town sagde ...

For Helgoland da (bander meget pænt) kan du så se at ruffe dig og komme afsted.... Hvad laver du..
Yes der er guldbryllup og fødselsdag det er noget du arrangerer, men at tage til veninden i frankrig - det er nydelse. Tag du og kig på billige flybillettter. December er billig og det kunne da være drøn hyggeligt.
Men når det er sagt så kender jeg også til rumlen, når der er mange arrangementer og det så er for uoversskueligt.

Sister Bonde sagde ...

Hvad jeg laver - sidder her og læser din kommentar - søde.
Der er meget, og jeg skal nok, bare ikke lige nu, må lige ha en afklaring på, hvad jeg skal hverdag. Og så kigger jeg på billige flybilletter stort set hver dag. Har jeg vist skrevet om engang. Slut november, start december, er jeg i Berlin. Så deeeet.

NILLE sagde ...

Med det vejr jeg så på den franske vejrudsigt imorges ville jeg skyyyynde mig inden der kommer nyt arbejde ;-)

Men der er jo lige det med flypriserne!

Sister Bonde sagde ...

Jamen Nille - jeg ville også bare så gerne, men i næste uge er der 2 fødselsdage og en operatur, og jeg ved jo ikke, hvornår jeg bliver sendt ud, så det må altså vente.

et cetera sagde ...

Det skulle lige v�re mig der havde bekendte derinviterede mig til frankrig - n� nej - det har jeg forresten - s� jeg forst�r dig faktiskgodt, men I SKAL benytte det dejlige tilbud, s� snart du synes der er "luft" - ikke?

Sister Bonde sagde ...

Det er da det vi skal, og det er nok mest Jens, som skal ha luft, han arbejder bare for meget. Men det kender du jo også alt til.
Jeg er parat til at rejse, hver eneste dag, nemlig.

Anemone sagde ...

Høres jo ut som om dette er en kjempeinvitasjon. Så til neste år, kanskje.

Som du ser på bloggen min i dag, er det jo så masse spennende ting i Frankriket. Klikk på den bloggen jeg har linket til så får du se selv :-)
Drøm deg virkelig bort...

Lene sagde ...

Afsted med dig, siger damen som også altid har mange forklaringer på hvorfor der aldrig sker noget her.

Sister Bonde sagde ...

Tak Anemone - jeg kigger forbi dig.

Nemlig Lene - det er vi rigtig gode til.

Mahalo sagde ...

Nu blir' jeg helt roed i kinderne over hvad jeg laeser!

Hvor ER det soedt af dig at 'offentliggoere' dette !

Bare vent til veninden har laest de andre blogs...hun har meget til gode! :-)

Sister Bonde sagde ...

Tak mahalo - jeg tror hun begynder at finde vej gennem junglen, som hun skriver, så er hun blevet tændt.