torsdag den 4. oktober 2007

Vores lille havn

er en driftig havn. Der er et liv, så man forbavses. De små fiskerbåde, sejler ind og ud, for at fange de lækreste ørreder, ål og meget andet. Desværre er fiskerne ikke meget for at sælge, deres varer. Her får I en lille billedekavalkade fra min sansetur. Der er kommet nye ejere til den ene havn (de 2 havne ligger klods op ad hinanden), som har valgt at opføre dette, min mening undlades.

Her er kigget over til Nyord. Vi "plejer" at sejle derover, nogle gange i løbet af sommeren, men ikke denne, desværre. Tiden og vejret har ikke været til det, så vi må komme stærkt igen til næste år.
Gad vide, hvem der har vasket tøj, i sin tid, i sådan en grukedel, den er godt nok stor. Måske er der andre der er klogere end jeg (givetvis), at det slet ikke er en grukedel?
Der hænger tunge skyer over vores campister, men det går godt nok fremad for dem. Tror de er indenfor i deres hus, før jul.

I dag skal der lidt stivelse i håret, så det er afsted til frisør og læse de nye blade, derefter tøsefrokost - tror lige jeg kan klare det ;o)

11 kommentarer:

Shabby in Town sagde ...

Hvor er der smukt og dejligt sisterB jeg får mere og mere lyst til at blive din nabo. Tænk lige at kunne tage båden over Nyord - hold da op et liv. Spændt på hvad der kommer ud af dit frisør besøg......Og tøsefrokost.... det skal jeg også selv og på kursus i computer i aften..........ha en god dag

Emmaline... sagde ...

Skønne omgivelser du bor i - tak for turen ;-)

Sister Bonde sagde ...

Der er dejligt, også selvom solen ikke lige var med i går, på det tidspunkt. Du hører nærmere. Ha et godt kursus.

Selvtak emmaline - sku det være en anden gang?

Donald sagde ...

Hvorfor sælger fiskerne ikke fisk? Hmmm ... der var noget med en skattemand i Hundested, som gjorde det lidt træls at sælge fisk, er det mon det, der er forklaringen?

Sister Bonde sagde ...

Det må jeg spørge dem om, eller også må jeg i gang selv med at fiske ;o)

Mahalo sagde ...

Saa er det jeg spoerger mig selv?

Mig selv...hvorfor tager du til Frankrig naar der er SA smukke steder i Danmark?
Det er et meget malerisk sted du bor paa, Sister Bonde, fantastisk!

Sister Bonde sagde ...

Tak - det forstår jeg heller ikke du gør - mahalo - skal vi bytte i en meget kort periode?

johanne sagde ...

Sådan en lille havn, det er lige mig. Fisk? Selvfølgelig, men det kræver garanteret tålmodighed. Masser af timers snak om vejr og vind (og intet om fisk). Derefter en enkelt øl eller to (drik gerne selv en sodavand) Opfør dig som en gammeldags husmor og fortæl gerne om alt det, du selv sylter og bager. Lær noget om vindretninger m.m. og fortæl om det også. Ros fiskerne alt hvad du formål. Tag gerne lidt syltetøj med og forær det til en enkelt, som måske er enlig....o.s.v.
Og SÅ er der lige pludselig fisk!
God fornøjelse.

et cetera sagde ...

Der er virkelig mange skønne pletter hos Jer - og du indfanger dem perfekt - det var en rigtig dejlig tur at komme "med på" her!

Sister Bonde sagde ...

Du har fuldstændig ret Johanne - det er lige det der skal til - det må jeg prøve.

et cetera - tusind tak og sku det være en anden gang - nemlig ;o)

Johanna sagde ...

Aj hvor ser det bare smukt ud. Gad jeg godt sidde og nyde lidt :)