lørdag den 6. oktober 2007

Der er én som synes

lille uskyldige mig, ligner den norske advokat Eva Joly. Nu tilspørger jeg jer, er der overhovedet nogen sammenligning, andet end hårfarven måske? Egentlig opfattede jeg det lidt som en fornærmelse (da jeg så billedet), indtil jeg nu har læst en hel del om hende. Hun bekæmper korruption i hele verden. Hun er konstant omgivet af bodyguards. Hun holder foredrag og gør en stor indsats mod uretfærdighed. Er der noget at sige til hun ser træt ud og ligner mere en, som nærmer sig de 80 end en på 64. Det var Anemone, som fandt sammenligningen slående, men jeg bliver nok nødt til at bede hende uddybe den. Men tak Anemone, for at blive gjort opmærksom på endnu en fantastisk kvinde.

7 kommentarer:

et cetera sagde ...

Kender ikke Eva Joly, men skal da have læst lidt om hende - og kan heller ikke se den fysiske lighed umiddelbart - udover noget med farverne - men jeg er sikker på, at den kære Anemone har en god grund til at synes at der er ligheder - måske er dét som du selv er (lidt) inde på, noget med stor ærlighed og integritet?

Anemone sagde ...

Først må jeg i dag få si tusen hjertelig takk for den omsorgsfulle pakken jeg fikk fra Danmark i dag. Den gledet mitt hjerte, og så passet det jo så utrolig godt med bursdagsfeiring og det hele. Stor varm klem til deg for den ----->

Vet du, når jeg så bildet av deg fra ditt innlegg den 3. okt så så jeg:

"En sterk kvinne, med en sterk ryggrad, jeg så erfaring, jeg så besluttsomhet, myndighet, ærlighet og livskunnskap. I tillegg har jeg lært deg å kjenne som humoristisk, impulsiv, en som har glimt i øye og ikke tar livet så alt for høtidelig". Dette i tillegg til det blonde struttende håret, fikk meg umiddelbart til å tenke på Eva Joly. Så det var ikke først og fremst utseende jeg tenkte på. Tror faktisk at Fru. Joly er en ganske så liten dame, og at du faktisk er ganske så mye høyere frue, men dette er kun min intuisjon.
For den som har lest Eva Joly sine bøker, vet at hun i tillegg er en litt ydmyk, omsorgsfull og kjærlig dame. Også egenskaper som du innehar kjære Sister. det har både Et Cetera og jeg erfart.

Så denne sammenligningen bør du nok bare ta positivt. Les hennes bøker en gang.

Klem til en kjær venn.

Sister Bonde sagde ...

Tak et cetera for dine fine ord og her kom så forklaringen, som vi forventede.
Jeg tager altid alting positivt, så jeg må i gang med hendes bøger - Anemone - jeg bukker ydmygt i taknemmelighed.

Anemone sagde ...

Du, sirupen hadde ikke rent ut av glasset. Det var tett. Det var nok litt fukt som hadde dannet seg i posen rundt, som hadde missfarvet etiketten litt.

Shabby sagde ...

Jeg mente også da læste det at det var personen du lignede (ikke fysisk)..... for der er ingen lighed. Men du er en ´kvinde som netop tager de smås parti.

Donald sagde ...

Det var dog utroligt at man kan tale om lighed ud fra "struttende blond hår":-)

Bekæmpelse af korruption er ekstremt vanskeligt og det er på den led en fin kommentar.
Det må være opslidende, så ødelagt damen i vinduet ser ud.

Sister Bonde sagde ...

Tak Marianne

Donald - meget fin kommentar. Damen i vinduet, den var god, li'som: Der sidder en vovse i mit vindue . . . .