lørdag den 6. oktober 2007

Malenes indlæg: Idag

startede jeg med at vågne op til en besked fra mor, hvor der stod: Du kan tage toget 11.42, så henter jeg dig kl. 13.00. Så kan vi tage hen til slagteren og hente noget god mad. Eller noget i den stil. Jeg tænker: ja okay, må nok hellere se at komme i bad, da jeg skulle afsted ca. en time efter. Løber ud af døren, efter jeg havde vasket det sidste op i køkkent (man kan jo ikke efterlade et rodet hjem).
Kommer ud af døren og ser den første bus passere, mens jeg er på vej over til busstoppestedet, typisk tænker jeg. Kommer med hurtigere bus (250s), som kom lige efter jeg havde løbet over fodgængerfeltet. Kommer ind på hovedbanen, hvor jeg i farten får købt en forkert billet, eftersom jeg har glemt wildcardet hjemme. ØV, så skal man betale dobbelt, bare fordi man er voksen. Det ikke fair. Får fat i en rigtig billet, skal nødigt komme hjem til forældrene og sige: købte en forkert billet, og står her med en bøde på 500 kr.(HJÆLP). Det undgik jeg. Sidder i toget, uden noget at drikke, spise eller læse, med udsigt til en togtur på næsten 1½ time, det er altså bare døden, men jeg havde min Ipod på mig, hvilket hjalp lidt på situationen.
Ankommer til Vordingborg, hvor mor står smilende forenden af trappen. Hyggelig velkomst. Vi kører hen og finder en parkeringsplads, går over for at se om slagteren havde åbent. Havde den det? NOPE. Nå mor, vil også gerne have flere sylteglas, men havde Imerco åbent? NIX. Øv for mor. Vi går ind i SuperBest (som heller ikke havde nogen sylteglas, big surprise) vi får handlet ind til peberbøffer med brun sovs, og mors sunde kartofler med sån noget rod-mix-halløj. Vi kører til det lille røde hus på landet, hvor far som altid lusker rundt udenfor, men vinker da noget så fint, da vi kommer kørende op af den lille bakke. Hvor er det dog hyggeligt at komme hjem. Vi sad ude i solen og snakkede om alt hvad der foregik, og ikke foregik. Snik snak er altid godt. Senere hen får vi så den dejlige mad, det er virkelig noget man sætter pris på, når man er flyttet ud. Under middagen kommer mor med det spørgsmål om hvornår man siger ligger og hvornår man siger lægger. Far og jeg begyndte ihærdigt at forklare, og når farmand begynder på at give eksempler, skal der en hær til at stoppe ham. Men det nu en meget skæg ting. Jeg valgte, at skrive en lille regel på en fin lap, så kan mor kigge på den når hun er i tvivl.
Nu har jeg valgt at tage hjem igen med toget, kan ikke lade lejligheden være alene :)
Jeg ville gerne skrive dette indlæg, så vi ikke hele tiden skal kigge på de smukke, men meget ens aftenskyer (jeg ved godt I kan lide dem) men håber det var ok, at jeg lige satte spor her hos mor (som jeg kan rime).

13 kommentarer:

et cetera sagde ...

Tak, Malene - for et super sødt, sjovt og informativt indlæg - jeg sidder her med et smil fra øre til øre - det var en virkelig god idé med dig som "gæste-blogger" - så kom vi lidt rundt om familien på en anden måde! Du er iøvrigt blevet godt snydt af hende mor'en din - se selv efter på det nederste billede - lige til højre for dig - hvad ser du dér: smukke aftenskyer ;-) P.S. Dejlige billeder af dig og din far, forresten ....

Datteren (forfatteren) sagde ...

Kære et cetera
mange tak for min helt egen og første superkommentar (hvor føles det sjovt), det var også en smule ironi, at vi tog billedet, så man kunne se skyerne ;D

Lene sagde ...

tak for gæsteindlægget Malene, forældre er altid gode at have, hvis man skulle blive sulten ;-)

johanne sagde ...

Hej Malene, og tak for et vidunderligt indlæg. Jeg sidder også med smil over hele ansigtet lige nu, for det her er da dejligt forfriskende.
Tænk, jeg lagde (næsten) ikke mærke til de smukke aftenskyer - jeg så en smuk og klog ung pige, som gør sin mor stolt.
Håber du er kommet godt hjem til din egen lejlighed.

Anemone sagde ...

Du skjønner kjære Marlene at din mor har sendt syltetøyglass helt hit til Norge, så ikke rart hun var i knipe stakkar.

Ser dere i dag har hatt en solrik og ganske så varm dag. Din far er jo naken jo *knis*...

Vaskebrett mage har han jo også !!
Dere unge vet vel ikke hva et vaskebrett er (????) men en
six-pac mage !!! da skjønner du vel hva jeg taler om.
Min erfaring med mannfolk er vel at med alt for mange "six-pack" blir slettes ikke magen vaskebrettaktig, men mer "tørketrommel" aktig.

Nei, nå bærer det av sted med mye tullete senkveld, rødvin og trøtt snakk her. Typisk kvinnfolk.
Har i dag skrevet innlegg om Internundervisning av menn jeg da.
Mannfolka her i huset ble blodig fornærmet, og laget på 2 sek. et internundervisningkurs for meg med tittelen : Lær og hold kjeft i 5 min. !!! Følte meg meget så truffet, men sa klart og tydelig at dette var noe jeg overhode ikke hadde bruk for, men du skjønner sikkert tegningen slik som jeg babler med tastaturet.

vel... ha noen fine dager hjemme. Og vær stolt av din kjære mor som jeg har lært og kjenne som et vidunderlig menneske.

Hei da.

Datteren (forfatteren) sagde ...

Lene - Forældre er en genial opfindelse, (hehe) det er jo skønt at man har et sted, man altid ved man er velkommen.

Johanne - mange tak for din kommentar, det er altid en stor glæde at kunne få et andet menneske til at smile:)

Anemone - Kan sagtens følge dig i det med vaskebræt, og har godt nok aldrig tænkt over det med en tørretumler, hehe, den vil jeg ikke glemme. Jeg er meget stolt af begge mine forældre, de har gjort det fantastik som forældre, de har altid givet min storebror og jeg mange muligheder for at opleve mange sider af livet. Det er skønt.

Onklen sagde ...

Prøver at nå din fødselsdag.
Få din mor til at løbe på skøjter.

Deborah sagde ...

Det var rigtig, rigtig fint - og den regel der - den vil jeg også gerne vide ;-)

Mahalo sagde ...

Frisk gaaet, soede pige :-)

- er vild med billedet af dig, med de flotte, flotte skyer bagved!

Der er noget 'Dus med dyrene over det? :-D

...kom igen!

Datteren (forfatteren) sagde ...

onkel - at få mor til at stå på skøjter, hmm tror jeg ikke kommer til at ske.

deborah - reglen er: Jeg LÆGGER æggene i kurven (fordi jeg bevæger mig) Nu LIGGER æggene i kurven (fordi de er stille)

Mahalo - tak for kommentaren til billedet :)

Kusinen i Århus sagde ...

Hej lige en lille hilsen fra ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅrhus.
Fedt at læse og høre om dig Malene. Dejligt at du trives godt i KBH.

Datteren (forfatteren) sagde ...

kusinen i århus -
mange tak :) håber på at komme over og besøge jer på et tidspunkt.

conny sagde ...

Skønt med familiebloggeri! Og sjovt at læse dit indlæg, fordi du skriver lidt i stil med min egen 17-årige (og lidt i stil med hendes søster på næsten 22).
Det er hyggeligt med udeboende børn, for man hygger sig næsten mere ved besøgene, end da de boede hjemme ;-)