søndag den 7. oktober 2007

Man kommer godt

nok hurtigt bagud, når man ikke når igennem alle sine blogvenner, flere gange dagligt. Måske læser man også alt for mange, men jeg kan ikke lade være. Ud over farvoritlisten på min blog, har jeg en farvoritliste på nettet, som også er spækket med gode link. Skifter dog jævnligt ud, for jo mere man kommer rundt, jo flere finder man så interessante, at man må fortsætte med at læse dem. Men nu brokker han sig, altså, oftere og oftere over, hvor mange timer jeg sidder her. Så weekenderne må hellere holdes lidt mere blog-fri end før.

Og så havde vi jo dejligt besøg i går, så der blev der jo heller ikke læst blog, og datteren overtog indlægget. Det var nu sjovt, og hun nyder det, kan jeg læse, ud af hendes kommentarer. Måske der snart kommer en blog fra hende - også.

18 kommentarer:

Mahalo sagde ...

Der kan virkelig gaa tiiiiiimer...
:-D

kokken pipper sagde ...

Hej sister - kan kun sige:Velkommen i klubben for det er svært at begrænse sig og det er svært at forklare at man skal liiiige kigge. Er der en snert af afhængighed her? Skal vi nu til at bekymre os om det - troede det var nok at bekymre sig over rødvins-afhængigheden - men at blogge - ok det kan vel ikke være så skadeligt igen ;-) Knuzzer til jer herfra

Sister Bonde sagde ...

Så længe man har rødvinen ved siden af sig, så kan det aldrig gå galt fr. koch ;o)

Nemlig malaho

Jette H sagde ...

Hvad... ham der brokker sig over at pc'eren er en tidsrøver, bor da her sammen med mig.... Nogle dage når jeg heller ikke at få alt læst, endsige kommenteret...

Lene sagde ...

Næh nej han bor hos mig ;-)

Sister Bonde sagde ...

Det kunne være vi skulle - li'som madame og Anjoe - få dem til at skrive deres egen blog. Hmmmm, men så ser vi jo ikke vores mænd ;o)

et cetera sagde ...

Aha, sådan er det altså er fleste steder, med "mænner" der synes at vi hænger for meget i hinandens selskab - men hvad er løsningen mon - som Fr. Koch skriver, skal vi nu også bekymre os om det - jeg NÆGTER at have dårlig smvittighed over noget der giver mig SÅ meget glæde :-)

Madame sagde ...

Jeg kender det godt, man kommer nemt bagud og kan sidde i timer ved computeren *fnis*

Sister Bonde sagde ...

Jamen jeg har da heller ikke dårlig samvittighed - et cetera - jeg har det skønt.

Fnis, fnis madame.

Deborah sagde ...

Ja der kan gå lang tid med det. Især for mig redigering af alle fotos tager meget lang tid. Men det er hyggeligt at sidde og planlægge hvilke man vil bruge og hvor og sådan. Men også besøg tager tid. Lige er det mest det tiden går med, for hånden driller, hvis jeg ikke holder den i ro.

Anemone sagde ...

Så til de grader enig med deg i dine betraktninger. Og her i huset hører jeg til tider noen "sjalu" grynt fra sofaen...

Donald sagde ...

Det er godt at du har en vikar, der kan overtage jobbet en gang imellem!

Sister Bonde sagde ...

Deborah - det er nemlig superhyggeligt, håber din hånd snart bliver bedre.

Anemone - min har lige gryntet - du behøver vel ikke svare dem alle sammen nu? Nej, nej siger jeg bare - go nat skat

Nemlig Donald - det var bare så skønt og anerledes. Men meget positivt modtaget må jeg sige.

Marianne sagde ...

Gør som tiden lyset og behager. Vi er trods alt kun mennesker og livet levess lige her og nu. Og rigtige blogvenner forsvinner altså ikke fordi man ikke lige er på!

Sister Bonde sagde ...

G'morn Marianne, tak for dine vise ord. Det var nu ikke noget med at forsvinde, det var bare at komme bagud, for man vil jo gerne være up-datet hele tiden.

Emmaline... sagde ...

Man skal ikke gå i gang med at læse blogs hvis man kun har få minutter, det bliver ALTID til mere ;-)

Sister Bonde sagde ...

Meget, meget mere emmaline - timer, dage, uger, år. Skønt.

anjoe sagde ...

Det er absolut sjovt at ha' fået endnu en fælles interesse, men Rimkogeren og jeg har altså et mindre problem, nemlig at vi skal deles om en computer ;-)