lørdag den 13. oktober 2007

Det er godt

nok svært, at komme ud af sengen til morgen, når man ligger sammen med Stieg Larsson. Dejligt at læse ham igen. Det er jo et stykke tid siden, så der går lige nogle sider el. 50 inden man er helt inde i historien igen. For mig altså.
Men nu må jeg hellere komme igang med dagen, den er jo så smuk igen, billedet er fra i morges. Måske er det i dag, at der bliver lavet lidt i huset, Jens er hjemme - indtil videre. Sidste weekend var det jo bilen, som fik en omgang og forrige weekend, var han en tur i sommerhuset. Måske han vælger helt at holde fri denne weekend. Hmmmmmm, vi får se.
Til jer, som tænker, skal hun ikke snart selv ud på det store arbejdsmarked, så hun kan holde fri i weekenden. Det tænker jeg også selv, men der er desværre intet nyt, om det tillokkende lille eventuelle job på et bibliotek. Derfor er jeg begyndt at søge "rigtige" job, stille og roligt.

10 kommentarer:

kokken sagde ...

Har du overhovedet tid til et job med alle de ting du har gang i;-)Nåh, jeg tænkte faktisk lige med det samme: pas nu på dig, vent hellere til der viser sig et job du kan holde til.Det går jo også meget godt indtil videre, ikke?Men jeg har selv gået hjemme i et år og ved også hvor dejligt det var at komme igang igen - men vi skal passe på os selv! Så gør lige det ik...... God week-end til dig og dine herfra!

kokken sagde ...

Halløj - et nyt banner ser jeg lige - kanonflot!!!!

Anne sagde ...

God morgen til deg kjære venn.

:-( Din himmel er bedre enn min i dag. Her er det tåke og regn :-(

Men innendørs er det smil, glede, varme og solskinn nå, men i stad fikk jeg litt av et sjokk du. Sønnen våknet, og kom ut av sitt soverom med blod over hele fjeset. Oversprøytet av friskt blod, ingenting ante han selv. Hadde vel sikkert blødd neseblod uten at han hadde visst det selv. Så nærmest ut til at motorsagmasakeren hadde vært der inne i løpet av natten. Inn i dusjen, og så nå da har vi roet oss.

Selv våknet jeg tidlig av en meget ubehagelig drøm. Drømte jeg hadde fått STORE hemmorider som gjorde at jeg ikke greide gå på normal måte, skrekk og gru, hva som gjemmer seg i underbevisstheten du... Var gjed jeg kunne stå opp og nyte min morgenkaffe jeg.

Fine ripsbær du har fått på toppen ! Ha det godt så lenge.

Lene sagde ...

Smukt banner.
Og jeg er enig med fru koch, pas nu på dig selv, og ha en rigtig god weekend.

Unknown sagde ...

Tak for roserne til fr. koch og lene og jeg skal nok passe på, men det har jeg jo gjort længe nu, og nu er jeg altså parat - synes jeg.

Anemone - åh gru åh skræk, sikken dog en forfærdelig morgen, håber alle har det bedre, også du med dine "hemmorider" ha, ha, ha. Du er altså for morsom nogen gange, dejligt.

Grannylovestoknit sagde ...

God lørdag!
Vakkert bilde du har tatt! Sett pris på tiden du har nå som du ikke er ute i jobb. Ta vare på deg selv og gjør ting som gir deg ro og harmoni. Så ønsker jeg deg lykke til med jobbsøking.
Ta en titt i bloggen min idag da vel!

et cetera sagde ...

Ja, du ved jo hvad jeg synes om dine billeder - men jeg skriver det nu alligevel - fantastisk stemningsfuldt banner - man bliver da i godt hum�r af det! Dejligt at h�re at du har hygget dig med Stieg - selv om Jens er hjemme ;-D

johanne sagde ...

Ja, jeg tænkte også...hvem er Stieg? DET må jeg læse om! Men det lyder som om, han er en mand, der kan holde mange kvinder vågen om natten.

Som altid leverer du meget smukke billeder. Så ens...og SÅ forskellige, hvis du forstår hvad jeg mener.
M.h.t. jobbet. DET kommer, når det kommer og ikke et eneste sekund før. Tag det stille og roligt.

Anne sagde ...

Denne må du bare se... gud så søt...

http://villautsikten.blogspot.com/2007/10/jeg-legger-vanligvis-ikke-ut-bilder-av.html

Unknown sagde ...

Tak Tove - det gør jeg.

Et cetera - tak for endnu en rose ;o) Stieg er dejlig, men Jens er bedre.

Johanne - desværre er Stieg i længere i denne verden, derfor tør jeg godt skrive på den måde ;o) Tak for dine smukke roser vedr. mine billeder, jeg forstår til fulde, hvad du mener.
Jeg hører efter, hvad du siger og tager det stille og roligt. Knus.

Anemone - den var skøn, tusind tak, hvilket herligt billede.