lørdag den 13. oktober 2007

De kongelige

har jeg altid været meget, meget glad for. Hvorfor ved jeg ikke, sådan er det bare, og jeg er stolt af at indrømme det. Det er der mange der ikke vil/kan. Jeg indrømmer blankt, at jeg køber Billedbladet, ikke hver uge, men næsten. Da jeg arbejdede i lægehuset, var det jo ikke nødvendigt, at bruge penge på bladet, det er det nu, og derfor bliver det ikke hver uge det bliver købt. Frisørtiden bliver stort set altid lagt på en torsdag - derfor. Misforstå mig ikke - det er ikke så meget pga de 26 kr det koster - der er mere fordi jeg bladrer, læser det ikke, ser billeder i en ½ time, og så er bladet glemt, så hvad der er sparet er tjent. Det er nok også derfor jeg beskriver min blog som et fotoalbum/billedblad. Jeg elsker billeder, har altid gjort det. Kom lidt på afveje der.
Da jeg blev 50 fik jeg dette fotografi/billede af Dronningen.
Nu er det ikke min mening at fornærme nogen, men det var da godt nok én af de rigtig gode gaver jeg fik den dag. Det er signeret af fotografen him self, og er fra 1996. Tøsen, som foræredre mig det, havde det stående i et skab, hun havde fået det personligt AF fotografen. Hvordan kan man gøre sådan noget, sætte det væk i mørke?

Da Dronningen blev 60, var Jens og jeg inde og give hende en gave, vi blev interviewet til TV-avisen, da det var en speciel gave. Min svigerinde har siden hen påstået, at vi er skyld i at Dronningen har dårlige knæ, fordi hun "sparker" rundt med Prinsen i Fredensborg have, om vinteren. Det tror jeg nu ikke. Vi har også givet en bryllupsgave til Frederik og Mary, om de bruger deres gave - hmmmm - her må gættes. Men den vil jeg vise jer i et senere indlæg.Takkebrevene fra de kongelige er indrammet. Kald mig tosset - det er helt ok.

10 kommentarer:

Anemone sagde ...

Nei, faktisk ganske så morsomt var det.

Er nå bare så spent på hva gaven besto seg av...

Sister Bonde sagde ...

sparker - Anemone - du må da vide det som norsk, tænk.

et cetera sagde ...

Du er ikke tosset - du er sød og sjov - og ærlig - og det elsker jeg dig for! Jeg tror vi alle har en rem af huden - jeg læser også hvad jeg kommer "forbi" af nyheder om de kongelige - og jeg afskyr alle de mærkværdige historier der er i omløb om deres seksuelle præferencer og sidspring og manier og hvad ved jeg. Det eneste - og her tror jeg nok du er enig - ér, at de ryger for meget! Jeg tror faktisk fuldt og fast på at de er rigtig glade for hinanden i dén familie - og at de varme familiebånd blev "grundlagt" af Kong Frederik og Dr. Ingrid - så må I også godt kalde mig tosset!
jeg synes det er spændende at du har et billede af Dronning den Anden (hedder hun her i familien da yngstebarnet ikke liige havde fået fat i hele navnet som helt lille) - og at I har givet gaver til nogle mærkedage - OG fået takkebreve ... så det!

et cetera sagde ...

Okay - s� sad vi s� lige og skrev samtidigt igen - tvillinges�ster!

Sister Bonde sagde ...

Nemlig ja - for en gang skyld ;o)

Jeg har heller aldrig troet på de der mærkelige historier om Henrik - det kan bare ikke passe. Fis i en hornlygte - nemlig og så deeeeett.

kokken pipper sagde ...

Prinsen og jeg sender gode hilsner om en velsignet søndag! (Gu' er du da tosset ;-)

anjoe sagde ...

Lidt royalt er, at du kan vinde en rejse til Paris, 3 dages ophold, og så opleve en koncert med din storebror, Sir Paul. Klik straks ind på dr.dk/p4 og find linket. Du bør vinde, sister bonde ;-)

God søndag!

Sister Bonde sagde ...

Fr. koch - prinsen og du - hmmmmm, ved han det?

Anjoe - jeg har ikke noget minde, bare en god historie, måske jeg sender, måske ikke.

kokken pipper sagde ...

Har spurgt og han mente vi kunne nøjes med at vinke og sige "det er os" - spøg til side. Synes også kongehuset er fantastisk dejligt og en skøn familie vi kun kan være stolte af! (sa' jeg virk'li det?)

Deborah sagde ...

Jeg synes ikke, du er tosset, jeg kan også godt lide de Kongelige - meget endda. Hvis du kigge mine links, så har jeg endda en Royal kategori af slagsen!

Jeg har til gengæld en hilsen fra Bill Clintons kat (socks) ;-)og skrev også til Prs. Alexandra og fik en hilsen retur.