mandag den 15. oktober 2007

I dag skulle

bilen - det kære dyr - igen afleveres på værkstedet. Noget med bremserne, og det er jo vigtigt at få tjekket. De kære drenge på værkstedet, er altid meget, meget søde og venlige: Vi kører dig lige hjem, skal du hentes, ta en bil, hvorfor er du ikke ude og køre lastbil osv. osv. Men nixen bixen, i dag gik mor hjem og det var vidunderligt. Hvor er vi dog heldige med dette smukke efterårsvejr.

Ville lige spare gåbenene en lille kilometer, så jeg tog en rask beslutning og gik ind over bondemandens mark. DET MÅ MAN IKKE. Ved det godt, men så havde jeg jo ikke set broen herfra og ikke set rådyrerne danse hen over marken og ikke oplevet, at se skoven fra en helt anden vinkel, hvor jeg aldrig har gået før.Og så er det vist på tide, at komme med en indrømmelse. Fik aldrig spist alle de skønne svampe, jeg samlede på svampeturen, kryster - måske - men jeg fik en fed oplevelse ud af det.

Pyntegran klar til afsendelse, det passer altså næsten ikke med himlens farve og dagens temperatur. En meget, meget smuk tur - igen.

11 kommentarer:

shabby-marianne sagde ...

Der ville jeg godt have gået med dig........ idag :-)

et cetera sagde ...

Det var sandelig vores held at du takkede nej til at blive kørt af de flinke "værkstedsdrenge" - ualmindelig skøn tur "Trespassing" på bondemands mark eller ej - uhm - jeg tror jeg går en lille tur selv nu :-)

Jens Drejer sagde ...

Efter den lange våde sommer har vi sandelig fortjent den dejlige efterårssol!

anjoe sagde ...

Herligt at sister bonde tilstår ikke at ha' leveret indsamlede svampe spisemæssigt ;-) Men flotte foto's berigedes vi med, og skulle i øvrigt hilse fra Rimkogeren og mig med en beretning, der ligger små 15 år tilbage. En god husven/kollega til Bo, ja hans far var dæleme svampejæger om nogen, kendte alle slags, men han fejltolkede alligevel en svampeart, så at han plus konen, sin anden fik forgiftning - kun hun overlevede!!

Deborah sagde ...

Håber automobilet er blevet god igen! Her er lidt til at bøde på det....fra mig til dig:

http://deborah.dk/?p=3940

Anemone sagde ...

Vakkert.

Sister Bonde sagde ...

Shabby - du er velkommen - det var skønt.

et cetera - nemlig ja - og du har jo nok været afsted nu, nå nej du ligger jo på langs, altså nej.

Jens - du har så evigt ret.

Anjoe - din kære rimkoger er jo før blevet inspireret af mine svampeindlæg (øøøøhhhh) og det er da herligt. Ikke udfaldet af historien - gys.

Deborah - tusind tak for prisen - bilen skal jeg først hente i morgen, der får jeg dommen, så går jeg en lang tur igen.

Tak Anemone

Donald sagde ...

Det er da ikke helt forbudt at gå over bondens mark, er det?
Det var i hvert fald en god ide og nogle skønne billeder, du fik ud af det!

Nu må vi til at tænke på Jul, det mørkner allerede kl. 18 (egentlig vintertid 17).

Sister Bonde sagde ...

Jens sagde, da jeg fortalte ham det: Det må du ikke.
Han er landmand, så deeeeet. Men om der er lavet nye regler, det ved Lene nok noget om.
I sær om morgenen mangler jeg lyset, dumt med de her 7 - 5 mdr. bedre, da det var 6 - 6 mdr. sommer/vintertid.
Tak for roserne til billederne.

Lene sagde ...

Min landmand og hans bror mener, at det er lige som private skove, du må gå på stier, men ikke derudover. Men hvis man går i skellet og ikke på marken, så tror de ikke, landmænd ville sige noget.

Sister Bonde sagde ...

Ups! Gik på marken, det var ikke til at gå "i" skellet. Men jeg vidste jo godt det var forbudt, håber Donald læser svaret - tusind tak Lene, mand og bror.