torsdag den 18. oktober 2007

Meget lille

indlæg, bare for at vise ham, som jeg skal savne i 5 dage samt buketten, som jeg fik af et cetera. Fantastisk flot holdbarhed - for dem begge ;o)

7 kommentarer:

Nina sagde ...

Mon jeg når at ønske dig en rigtig god tur? Ellers må du læse det, når du kommer hjem. Bare det var mig der skulle på rejse, også selvom det indebærer savn af manden. Men det er jo kun godt, for så bliver det også dejligt at vende hjem igen. Ha´ det nu rigtig sjovt, du!

Anemone sagde ...

5 dager !!!! Huff....

La de for DEG bli lange og deilige, og for OSS gå rasende fort !!

Stor varm klem fra meg til deg.

et cetera sagde ...

Jens holde forhåbentlig meget længere end buketten - du må nu være godt på vej - men jeg véd at du kan komme til at læse kommentarer når du når frem - jeg tilslutter mig helt og fuldt Nina's og Anemone's ønsker - og synes Anemone udtrykker det så godt - må dagene blive lange og dejlige for dig - og gå rasende hurtige for OS!!!

Frk. Bibo sagde ...

Ha' en super duper dejlig tur! ;-)

shabby-marianne sagde ...

Nogle rigtige gode dage til dig i syden. Og bare vent du kommer hjem sprudlende af energi så selv husbonden syntes det var savnet værd.. Jeg er også gået igang med at pakke - jeg flyver jo imorgen tidlig.Skal jo på et udenlandsk blogger besøg

Lene sagde ...

Hyg dig, uh hvor gad jeg godt være dig lige nu :-)

kokken pipper sagde ...

Jeg syn's faktisk at Jens ser mere og mere træt ud for hver gang jeg suser forbi;-) Han mangler dig gør han - lissom os andre! kom hjem, kom hjem, så koom dog hjeeem!