onsdag den 17. oktober 2007

På loftet

måtte jeg op, for at finde en egnet kuffert til i morgen. Her faldt jeg over en anden "kuffert", som ikke har været åbnet meget, meget længe af mig. Men af sønnen. Dengang det var "min", var der lidt mere orden. Men han havde dog ikke smidt mine gamle farveprøver ud, det er jo total nostalgi.

Men hvor han nyder at bruge den, og det er da lykken. I sin tid - 1989 tror jeg - var det et must, at få de rigtige farver - Winsor & Newton. Whaw for en butik, hvis I nogen sinde, tilfældigt går forbi den, ind og snus. Min veninde og jeg tog til London, for at finde butikken. Ja, hvad gir I, men det gjorde vi, og det var rigtig fede farver og turen værd.Har fortsat 2 af mine kreationer fra dengang - også på loftet - samt en posefuld et el. andet sted. De har absolut intet med kunst at gøre, men hvem kan egentlig tillade sig at sige de har forstand på kunst. Har vi ikke alle det? Nedenstående kan jeg huske min lærer Hanne Sie, sagde: Himlen er mere held end forstand. Nååååå ja.

Måske man skulle starte op igen, kunne egentlig være meget sjovt. Hmmmm, her må overvejes. Nu må jeg i gang med at stryge og pakke. Skal såmen bare op kl. 4 i morgen tidlig - men hvad gør det? Kan sove lidt i Paris lufthavn - den er så gabende kedelig - men det er også sjovt bare at kigge på mennesker.

24 kommentarer:

anjoe sagde ...

Kære sister bonde. Måske skulle du tage kunstkufferten med og slå dig ned på et af gademarkederne og udfolde dig malerisk. Så kan du tjene penge, der kan bruges på nogle af de mange ting, som helt sikkert vil friste dig ;-) Rimkogeren og jeg ønsker dig en ovenud super tur...

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak Anjoe og Rimkoger, men den lille kuffert forbliver hjemme ;o)

et cetera sagde ...

Det er da utroligt cool - at du har "tid" og overskud til at finde nostalgiske kufferter når du står og skal "ud af døren" lige om snart. det kunne jeg ikke! Bortset fra det - så er det fine billeder, smukke farver - jeg tror da virkelig du har ret i, at du er et meget visuelt menneske der "tænker" i billeder!
- og tag så lige og koncentrer dig om rejsen, kvindemenneske - ikke fordi hvis du glemmer noget, så kan det sikkert købes i Avignong - og sikken dejlig undskyldning at have for lidt ekstra shopping ;-)

et cetera sagde ...

Det var altså ikke ikke med vilje at jeg kom til at stave Avignon med "lydskrift" :-D

Sister Bonde sagde ...

Kufferten er ½-fyldt - men med garanti - helt fyldt på vej hjem. Har tjek på det - ingen grund til bekrymring et cetera. Det er ikke første gang, mor skal på tur alene ;o) Lige nu tror jeg går ind og læser videre i: Luftkartellet der blev sprængt. Er det i orden? Har du nerver til det? Knus

kokken pipper sagde ...

God tur til dig - man kan altså ikke kede sig i lufthavnen i Paris - der er jo masser af typer at kigge på (incl. en sister fra dk) - knuz og ønsker om en forrygende tur. Hyg dig - tøseture er det bedste der findes i verden!

Sister Bonde sagde ...

Tak fr. Koch - og i lige måde rigtig god tur/ferie i sommerhuset.

et cetera sagde ...

Okay - så, når du siger der er tjek på det - så ved jeg det passer :-D

fra nord sagde ...

lykke til på reisen ;)

NILLE sagde ...

Kære Sister!

Hav en RIGTIG skøn ferie - den er dig velundt!!!! Man kan også købe kufferter i Avignon og omegn - hvis der skulle blive shoppet for meget! Vejret er stadig dejligt - så du får en superskøn ferie!!

Glæder mig til at læse og se!

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak fra nord - skal sende dig kærlige tanker indimellem dernede fra ;o)

Kære Nille - har ellers lige fået besked dernede fra, at vejret skifter i morgen - vinter, MISTRAL og jeg ved ikke hvad - så jeg skulle lade sandalerne blive hjemme. Det gør jeg ikke - tror mere på dig ;o)
Fruen i huset, har engang haft et taskefirma, tror jeg kan låne én el. to.

johanne sagde ...

Jeg ved ikke, om et cetera har nerver til det....men jeg har ikke!
Har du skrevet sedler i forvejen og streget ud efterhånden, som du har pakket ned? Har du husket dit pas? Og husk nu tandbørsten.

Endnu en gang...en rigtig god tur :-)

shabby sagde ...

God tur og husk at rejse let - det gør alting meget nemmere. Jeg selv pakker altid "2 minutter før jeg skal ud af døren". Jeg syntes alvorligt at du skulle genoptage maleriet når du kommer hjem - jeg tror du trænger til det!

Sister Bonde sagde ...

Kære Johanne - først troede jeg det var sedler til Jens, så han kunne ta en ny hver dag - hmmmmm, det må jeg lige tænke over. Men huskeseddel - nej det har jeg altså ikke. Har huske pas og tandbørste, ellers er det jo danskere jeg skal ned til, så helt galt går det nok ikke. Ikke være bekymret og tak.

Skal nok være let som en fjer - Marianne - skal tænke over det med maleriet, det kriblede helt i fingerne, da jeg fik fat i kufferten. God tur til dig og din.

kokken pipper sagde ...

Er nødt til at hviske dig i øret: Skal du ikke snart i seng - og sov godt- god tur - pas på dig selv - ikke gå med fremmede - bliv hjemme når det er mørkt - og kom godt og hel hjem til os igen! Knuz og rigtig god tur :-)

Lene sagde ...

God tur, og alle de andre mødre har givet dig formaningerne, så jeg lader være ;-)
Hvad kan du ikke? Du maler, skriver, fotograferer, er til kunst og opera, kører lastbil, rager vægge ned, jamen jeg er vildt imponeret :-)

Sister Bonde sagde ...

For dælen da fr. koch - har jeg fået mor nr. 2? Tak, tak, tak.

Nææ nu ber jeg dig frk. heilbundt, el. hvad hun hed, Lene - det er da dig, der kan det hele.

Anemone sagde ...

Kjempespennende dette med malingen da. leste innlegget 2 ganger på jobb i dag og synes det er spennende å se hva folk har gjemt unna på sitt loft.

Nå skal gjeg si HJERTELIG god tur til deg. Føles nesten som om jeg står å vinker deg avgårde til en lang tur. Du kommer til å savnes disse dager i blogg-verden kjære Sister, det skal sannerlig være visst.
En av mine kolleger kom tilbake fra paris i går natt. Opplevd sp nye spennende og hatt en alderles fortreffelig tur. det håper jeg også DU får nå, for du fortjener DET !!!

Ta godt vare på deg selv nå da, nyt livet og reisen. Stor varm klem fra lille meg.

(Hater egentlig slike avskjeder jeg da, og barnslig som jeg er har jeg faktisk klump i halsen her jeg sitter :-)

Avskjed på fransk maner ;
*smask* *smask* på begge kinn...

Sister Bonde sagde ...

Søde Anemone - smask nr. 3 herfra. Hvor er du altså bare sød, og hvor giver du dig tid til at sende flotte kommentarer - ikke bare til mig, men mange. Det er flot.
Jeg ved ikke om jeg fortjener den - reisen - men jeg glæder mig vildt. Tænk på mig kl. 4 i morgen tidlig, der er jeg på vej mod lufthavnen. Drik lige den der klump væk - knus

Berit sagde ...

Du må nok ta i bruk de malesakene igen!!!
God tur og kos deg masse.
Her på vestlandet, Karmøy, Norge
regner å blåser det i dag. Men vi har hatt noen fantastiske dager med sol fra skyfri himmel, stille, og nydelige høstfarger....

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak berit og hjertelig velkommen til min blog.

Donald sagde ...

Det er to dejlige billeder, du har gengivet. Du kan noget med billeder!

Newyorkerbyheart sagde ...

Åh jeg har altid gerne villet lære at male akvarel!! Har indkøbt alt til det, men aldrig fået mig taget sammen til at lære det....

Mange hilsner
Birthe/Newyorkerbyheart

Sister Bonde sagde ...

Kære Donald, nu tror jeg lige - men tak.

Birthe - kan du så se at komme i gang, der er intet der er for sent.