tirsdag den 16. oktober 2007

Så er det afsted

til Avignon - Le Thor - France. Nemli ja. Må da lige ned og se, hvor den nye kommende prinsesses mor bor.
Rigtig mange tak til alle jer, der har kommenteret indlægget om prisen. Har været en del fraværende her til formiddag/middag, da det endelig er kommet i stand, at jeg
rejser fra jer alle sammen torsdag, meget, meget tidlig morgen og tager ned og besøger vores rigtig gode venner. Af det gamle indlæg, fremgår det jo, at gentagne invitationer er blevet overhørt. Og det er f.... for dårligt. Derfor ringede jeg her til formiddag og spurgte, om de gav en kop kaffe torsdag eftermiddag. Svaret fra herren i huset var: Så bliver det en espresso. Men jeg tror nu også det bliver til det her:
Har jeg aldrig smagt, men jeg siger heller ikke nej tak til at prøve noget nyt, tænk, hvad man ville gå glip af. Fruen og jeg skal nok sådan her et sted hen:
Det er den kære frue på billedet. Nøøøjjj, hvor jeg bare glæder mig til det hele. Men mon ikke der også bliver tid til at sidde her og slappe af med en bog:
Nææææ, det tror jeg faktisk ikke, men et cetera, se venligst lampen.
I morgen skal der pakkes i den grad og der skal studeres vejrudsigter, for hvad skal jeg ha på?
Nej Jens skal ikke med, han har ikke tid - desværre. Det må blive næste gang.

19 kommentarer:

Lene sagde ...

Hvor er jeg glad på dine vegne, sister bonde, og også lidt misundelig ;-) hvis jeg nu skal være helt ærlig. Glæder mig til at høre om din tur, jamen jeg bliver helt glad ved tanken om at du tog dig sammen og rejser :-)

Sister Bonde sagde ...

Åhhhh, Lene, jeg glæder mig bare så meget, tak for dine ord og du skal ikke være i tvivl et sekund, der kommer referat og billeder.

NILLE sagde ...

Hvor er det fedt for dig!!!!!! Hvis du får tid og lejlighed SKAL du altså besøge pavepaladset indefra - jeg tog audioguiden... men det var det hele værd... og så en tur ude at 'danse på broen' - det hører med!

Og hvis I skal på det bedste luksus-loppemarked som jeg kalder det i Frankrig næsten - så er det l'Isle sur la Sorgue.... men din veninde kender jo det hele...

Hvor lang tid skal du være afsted?

NYD DET!!!!!!!!!!!

Sister Bonde sagde ...

Nille - jeg gætter på at fruen læser med, og som du skriver, så ved hun/de nok det hele, men tusind tak for dine fine forslag.
Jeg kommer hjem tirsdag eftermiddag.

Rimkogeren sagde ...

Som et apropos til blog action day 2007, hvor du deltog, vil der i morgen ligge et genialt energi-spareforslag på min blog.

et cetera sagde ...

God tur, min s�de ven - du fortjener det! - ser ganske vidunderligt ud det hele - og lampen, den tager du lige med hjem til mig, ikke :-D
Hils dine gode venner - og husk at sp�rge om du ikke lige m� l�ne ders PC - s� vi kan f� en lyn-rapport fra vores udsendte!

shabby-marianne sagde ...

Ja lyn rapport - vi kan altså ikke vente til tirsdag. Godt du tog dig sammen til at komme afsted og sikke en masse dejlige ting du skal opleve sådan lige midt i det danske efterår..... Jeg er misundelig, men turen er dig velundt.

Frk. Bibo sagde ...

Hvor godt med en "tøse-tur". ;-) Nyd det endelig - det bliver godt. Og husk friske batterier mm til kameraet - vi vil have billeder, vil vi. Rigtig rigtig god tur - og også FLYVEtur. Jeg elsker at flyve.

Madame sagde ...

Hvor er du heldig, og vi er næsten ikke spor misundelige, Sister Bonde ;-) Vi glæder os til referatet og billederne.

Deborah sagde ...

Nej hvor fedt - uha de der loppemarkeder!!! Rigtig god tur!!

Tove sagde ...

God tur fra meg! Jeg har veldig sans for Frankrike, har vært på ferie der 3 sommere på rad. Vi har bodd i Le Napoule, på riveriaen like ved Cannes. KOS DEG!

kokken pipper sagde ...

Hvor fedt at du bare gør det - og så alene uden Jens - du er for sej! Det bliver en kanon-tur er jeg sikker på:-)

johanne sagde ...

Det glæder mig at høre, at du endelig har bestemt dig til at tage afsted. Jeg ønsker dig en rigtig god og givende tur. Vi vil tænke på dig og glæde os til at få dig tilbage fuld af gode oplevelser.
Knus og god tur.

Sister Bonde sagde ...

et cetera, marianne, frk. bibo, madame, deborah, tove, fr. koch og storesøster.

Tak for alle jeres gode ønsker - jeg skal nok huske det hele ;o)

Jette H sagde ...

Hold da op, sådan en tur gad jeg også godt, men må så "nøjes" med at læse om den. Pas nu på med overvægt i bagagen hjemad... Rigtig god tur :)

Sister Bonde sagde ...

Skal nok passe på Jette h, men jeg lover ikke noget og tak.

Jens Drejer sagde ...

Det siges at misundelse er en grim ting. Tja, jeg er helt grøn i ansigtet og det er i hvert fald ikke kønt!

Rigtig god tur! Nyd det!

Sister Bonde sagde ...

Nåååå - Jens, den farve tror jeg ikke klæder dig i ansigtet. Jeg lover at nyde hvert et sekund. Tak Jens

Johanna sagde ...

Øjs du er heldig. Rigtig god tur og husk at nyde det hele. Det bliver nok ikke svært :)

Glæder mig til, at høre om det hele.