mandag den 15. oktober 2007

Miljø

I 1993 deltog jeg i en konkurrence, om hvordan man kunne spare på vandet, aht. miljøet. Jeg skrev en længere smøre om, hvordan vi gjorde det derhjemme, forskellige spareforslag som f.eks. når ungerne havde været i bad, så tog jeg plastik vandkanden og fyldte den op med badevand og rendte ud i haven, flere gange, for at vande blomster. Dermed fik jeg også motion Og når der skulle bruges varmt vand - i det hus vi boede, dengang, var der ikke pumpe - så det kunne tage ret lang tid inden det varme vand kom, så fyldte jeg kander og kedler med vand, indtil det varme vand kom.
Grunden til at jeg blev nr. 2 i konkurrencen og vandt kr. 3.000, var at jeg til sidst i brevet skrev: Vi skal vel alle bare være opmærksomme på de ressourcer vi har, og bruge dem med respekt.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godmorgen, Sister Bonde! Det var flot og velfortjent, at du vandt den pris. Jeg bruger præcis samme metode som dig - og når jeg har kogt æg, havner vandet i fuglebadekarret.

Unknown sagde ...

G'morn madame, tak for dine fine ord, og godt vi er mange ;o)

Nina sagde ...

Godt gået, Sister!

Nille sagde ...

Flot indlæg!!! Og jeg har slet ikke fået skrevet mit endnu... :-(

Og et meget forsinket tillykke med prisen - men det vigtigste er jo, at du efterlever nogle fine principper!

kokken sagde ...

Flotte principper - jeg er ikke så god til det som du, men jeg øver mig hver dag! Flot billede af fruen! God dag til dig herfra!

Unknown sagde ...

Tak Nina og Nille og fr. Koch for smukke ord.

et cetera sagde ...

Det var sjovt - også jeg har valgt vores unikke vandressourcer som emne - med en lidt anden indfaldsvinkel - skal vi to da altid tænke i samme baner :-D Dejligt indlæg - og prisen dengang var velfortjent! - Og igen et dejlig billede af dig!

Frk. Bibo sagde ...

Iiih, godt gået, Sister. Når jeg har kogt vand til te, så hælder jeg altid resten i vandkanden... Så det... ;-)

Unknown sagde ...

Søde et cetera - hvem er det lige der er mig? Se nu er jeg spændt på om du gætter rigtigt ;o) Nej det var ren fis.
Nilles forslag om DNA-prøve, er bare så morsom, det gør vi s.. do.

Frk. bibo - du er en ven af folket. Kram

Anne sagde ...

Du overasker stadig du kjære venn.
Skikkelig flink og omtenksom også når det gjelder miljøet..

Utrolig hva han smilte han gubben i midten du...., han er vel så glsd for å stå sammen med en slik lekker dame, tenker jeg. Hadde han ikke hatt ører, hadde han vel glist helt rundt.