fredag den 26. oktober 2007

Sister Bonde lukker og slukker

Det er blevet for meget. Jeg kan/vil/orker ikke mere, tænker i blogindlæg både dag og nat. Sidder stort set konstant ved pc'en, får ikke lavet andet end de få daglige gøremål. Det er jo netop på sådan en kort dejlig ferie, man finder ud af, hvor meget der opleves, når tiden ikke bliver brugt foran skærmen.

Tak til alle, der på meget kort tid, har vist en utrolig opmærksomhed, omsorg og venlighed, som i den grad, har været med til at få mig igennem en svær periode. Pas på jer selv. Mine billeder kan fortsat ses på Flickr.

Siden får lov til at køre, til min bror forhåbentlig hjælper med at finde en backup-metode, derefter slukker Sister Bonde.

25 kommentarer:

conny sagde ...

ØV BØV, sister bonde.
Men jeg forstår til fulde din beslutning. Det kan du jo se på den tvivlsomme indlægsfrekvens på min blog.
Held og lykke med livet i øvrigt, og tak for den tid, vi har måttet dele det med dig.

shabby-marianne sagde ...

neeeeeeeeejj..... sidder her og er ren egoistisk og tænker det er ikke rigtig.... Men blogss/nettet kan tage meget tid. Jeg selv diciplinerer min tid omkring nettet. Er på om morgen og om aften og det er ikke et must at lave et indlæg hver dag.......
Måske du en dag vender tilbage på en anden måde. Men ha det godt til vi ses/høres ved igen - for det er jeg sikker på at vi gør......

NILLE sagde ...

Kære Sister,

Selvom jeg sagtens kan følge din tankegang, er det trist for os alle! Du var en af de første, der tog så fint imod mig i blogverdenen - og mange tak for det!

Hav det rigtigt godt og pas på dig selv og familien!

Jette H sagde ...

Øv da, forøvrigt er jeg af samme mening som shabby, prøver at gøre som hun, skrive engang imellem.... men du han nok dine grunde... det har været fornyende at læse med hos dig, håber vi læses/høres ved igen, ha' det godt

et cetera sagde ...

Kære Sister, du ved hvad jeg tænker og mener - og at jeg respekterer og forstår din beslutning helt og fuldt. Der er ingen tvivl om at din blog's "endeligt" er et stort tab for os alle - men det vigtigste for mig ér, at mennesket bag "Sister Bonde" har det godt. Du véd hvor jeg er - og jeg ved heldigvis også stadig hvor du er - og jeg vil fortsat glæde mig over dine smukke billeder på Flickr - hvor det jo altså også er muligt at lægge kommentarer til dig :-D

kokken pipper sagde ...

Sister for hunden da hvor er det ærgerligt at du har taget den beslutning. Vi vil alle savne dig - men når det er sagt forstår jeg så udmærket hvordan du har det. Det kan ofte komme til at fylde alt for meget med det bloggeri, men vi skal huske at det også har givet os meget hver især. Og du har bestemt gjort en forskel i blog-land:-) Ønsker dig rigtig meget god vind fremover - og du er jo velkommen til at kigge os andre over skulderen og også at give et lille pip af og til (please!). Knuzzer til dig herfra.....

Anemone sagde ...

Nei, men trøstes min :-((( Håper nå alderles ikke du er borte for alltid da?

Skjønner alt det du skriver og forstår det vel på en måte også. Kan bli litt vel mye kanskje..., men i små posjoner da kjære sister?

Jeg titter nå innom rett som det er allikevel jeg da kjære sister for å se om du har lagt igjen noen ord til oss.

Og til deg kjære gode venn. Din blogg har i alle fall gitt meg så utrolig mye. Likt og elsket ditt nærvær, din humor og din omsorg, DET skal være sikkert og visst.

Stor kjempe klem herfra.

Anonym sagde ...

det er jeg da ked, som ny blogger !
Jeg ved en her i huset som er ked at det og du forhåbentligt kun tager en pause.
Jeg forstår dig egentligt godt. Det kan være lidt tyngende hele tiden at skulle finde på !
ha´det godt og pas godt på hinbanden

Lene sagde ...

Kære sister bonde, du kan tro jeg forstår dig, jeg har netop besluttet, at der skal mere diciplin til her hos mig, for jeg har det som du, det fylder alt for meget.Netop derfor besluttede jeg mig til ikke at skrive i min ferie selvom jeg var herhjemme. Men jeg må også erkende, at det er bloggen der har givet mig energi og humøret tilbage på de trælse dage, så jeg bliver her.
Ha det rigtig godt. Knus og kram herfra
kærlig hilsen Lene

Madame sagde ...

Det er jeg ked af Sister, men respekterer selvfølgelig din beslutning. Vi andre må passe på ikke at lade vores hobby fylde for meget, og vi behøver jo ikke at lægge nye indlæg på hele tiden.
God vind, Sister, og du må gerne fortryde.

anjoe sagde ...

Kære sister bonde. Om jeg vil komme til at savne dig, jo i høj grad, men din beslutning overrasker nok egentlig ikke. Du stiller uhørt store krav til dig selv/din blog, og det er taget til næsten uge for uge i den forholdsvis korte tid, du har "været på". Det har vi, læsere, kunnet følge, og nu har du erfaret, at du har købt på klods :-(

På et tidspunkt sendte jeg dig en lille gave som tak for "lynlåsen", du helt uopfordret lavede til mig, og i mit skrevne frabad jeg mig at få gaven bragt på din blog. Pr. mail svarede du bl.a. RESPEKT, og det ord vil jeg nu returnere til dig omkring din beslutning...

De bedste ønsker for dig og din familie sendes Jer, og så bliver det interessant om alle vi, dine bloggervenner, rundt om i landet pludselig ser en truckerkolos med navnet "sister bonde" påtrykt, eller på anden vis erfarer dit fingeraftryk.

Knus og kram til en ovenud varm, kærlig og omsorgsfuld person, og desuden et sidste, men stort TAK ;-)

Nina sagde ...

Jeg har netop haft de samme tanker, specielt efter at jeg er begyndt at arbejde mere. For nu går den tid, jeg bruger på bloggen jo fra mit kæreste eje, nemlig mand og unger. Og det går slet ikke. Men jeg kan ikke lukke, for jeg vil jo så gerne skrive, og det gør jeg så, når tiden og inspirationen er der. Ellers ikke. Og jeg slås med og bekæmper også min dårlige samvittghed over ikke mere at kommentere overalt. Og så giver jeg Fanden i div. countere, der med alt ønskelig tydelighed fortæller mig, at min ændrede adfærd, har afsmittende effekt på antallet af besøgende. Men det er der bare ikke noget at gøre ved, for jeg vil gerne dele, og jeg ved jo også, at der stadig er mange, der er trofaste og deler med. Og jeg læser stadig mange blogs, men ikke længere hele tiden.

Sister, jeg kommer til at savne dig mægtigt, men som du kan se, er forståelsen fuldstændig herfra! Håber jeg til tider kan kontakte dig alligevel. Min lille familie og jeg kører jo nærmest lige forbi, når vi skal påbesøg på Sydhavsøerne! Og pas så på dig!:o)Og vend endelig tilbage, hvis lysten skulle melde sig igen!

johanne sagde ...

Kæreste sister. Jeg troede ikke mine egne øjne....men alligevel har du meget hurtigt min fulde forståelse og respekt overfor dit valg. Hvis tiden og stedet er til det igen senere, så kan du jo sagtens vende tilbage. Du ved, hvor vi er - og også, hvor jeg er.
Dyb respekt overfor dit valg.

Med din udmeldelse tror jeg, du har fået flere af os andre til at stoppe op og tænke efter. Det er også tanker, jeg selv har gjort mig af og til.
Det er sundt at følge sin egen fornemmelse, det gør du nu. Min fornemmelse fortæller mig, at bloggen er et nødvendigt redskab for mig selv. Men - at jeg skal lære at begrænse indlæggene, fordi den tager tiden fra så meget andet.

Lille-Sister..tak for alle dine dejlige og kærlige ord til mig. Du betyder meget for mig, sådan som det også er sket med et par stykker mere.

Anonym sagde ...

også respekt og forståelse herfra. Du/man skal følge sin fornemmelse og siger den, at det er tid at stoppe,ja så er det tid at stoppe.
Hvis du alligevel "sniger" dig tilbage, fordi det ikke er helt slut (hvad jeg jo håber) så skal du være VELKOMMEN..også bare på en kigger
God weekend til alle i blogland.

Pedrsn™ sagde ...

nånå sikke en beslutning.. Rolig nu ;)

Deborah sagde ...

Det synes jeg da godt nok, er en RIGTIG dårlig ide! Tænk lige over, at finde en ballance der passer dig. Kunne du ikke indføre en fast blogdag? Eller holde en pause og så en fast blogdag evt. Anyway, synd er det, hvis du holder fast! Men i sidste ende selvfølgelig dit valg...

Mahalo sagde ...

Jeg kan nemt følge dig...men, måske, når du en dag får overskud/ekstra tid, du får lyst til at åbne en ny Sister Bonde 2 blog, hvem ved?

Held og lykke fremover :-D

Frk. Bibo sagde ...

Respekt, kære ven.

Toni sagde ...

Ærgerligt, for jeg har først lige fundet dig og er begyndt at læse med. Men jeg forstår dig også og har selv samme overvejelser - blogging tager for megen tid, og din finger på pulsen er bare flot. Held og lykke fremover.

Jens Drejer sagde ...

Kære Sister Bonde. Hvor blev jeg overrasket da jeg så dit indlæg. Men jeg forstår også dit valg. Selv om jeg er forholdsvis ny her i blogland, så føler jeg også hvor meget tid det tager og hvor stressende det kan være. Jeg har allerede spurgt mig selv, om jeg virkelig har tid og overskud til at være blogger i det lange løb.

Alligevel er jeg trist over din beslutning, for det har været både hyggeligt og afstressende at afbryde dagens mange opgaver, tage en pause og læse dine indlæg og dine mange muntre kommentarer. Det vil jeg savne. Jeg kender dig ikke, men du har glædet mig med din varme, imødekommende og åbensindede væremåde. Jeg ville blive meget glad hvis du en gang i mellem kom forbi min blog og smed en kommentar - ikke nødvendigvis en kommentar til mine indlæg, men måske en lille note om hvordan du selv har det. Hvis du nu en gang i mellem gjorde det hos os alle sammen, så kunne du blive sådan en freelance-blogger uden egen blog og så kunne vi læse dine indlæg når vi surfede rundt hos hinanden. Nå, spøg til side! Jeg ville blive enormt glad for en lille note fra tid til anden.

Pas på dig selv!
Jens.(Puha, hvor blev jeg trist af at skrive ovenstående!)

Nina sagde ...

Kære Sister! For Gud ved hvilken gang inspirerede du mig til endnu et indlæg ovre hos mig

http://nina-nv.blogspot.com/2007/10/farvel-til-en-sister.html. Kik forbi, hvis du gider! :o)

Om ikke andet, så må jeg jo glæde mig over, at jeg for fremtiden kan komme lidt tidligere i seng, men jeg må sige, at jeg også kommer til at savne min muse!!

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre ved det, men jeg håber ligesom Jens, at du kikke forbi på freelance-basis. Jeg kan jo kun sige, at rent arbejdsmæssigt er det der freelance-noget en stor gevinst, måske det kan overføres til blogverdenen også!

Anonym fra Nordnorge sagde ...

Men jeg vil jo savne å lese, jeg og. Du er den første jeg har gått inn til om dagen. Det har jo vært riktig hyggelig å bli oppdatert om ditt dagligliv. En forbindelse til DK.

Tove sagde ...

Hei! Det har vært fint å lese i din blogg!. Jeg vil bare ønske deg alt godt videre og synes det er fint at du har tatt et valg som passer deg!
Klem fra Norge...

Datteren sagde ...

Det var da nogle søde beskeder. :) jeg kommer nu også til at savne at læse om hvad du laver.

Johanna sagde ...

Årh nej hva`?
Men forstår dig godt. Jeg er i samme rille selv, og har skåret gevaldigt ned på min blog. Nu skriver jeg KUN når jeg har tid, og er holdt op med at slæbe kamera og blogtanker med alle vegne.

Håber du bliver og skriver lidt.. bare engang imellem.