lørdag den 10. november 2007

Forberedelserne er

i gang til den store 18 års fødselsdag. Da storebror blev 18, tog vi den nærmeste familie med ud at sejle på Roskilde Fjord, på restaurant Sagafjord. Det kan varmt anbefales, da ingen gæster kan gå før tid (selvfølgelig fordele og ulemper ved det) og alle får en rigtig god oplevelse - både mad- og naturmæssigt. Desværre er sæsonen lukket for 2007, for ellers havde vi gjort det igen. Derfor er familien denne gang inviteret på italiensk restaurant - anbefalet af Shabby - i nærheden af Malenes lejlighed. Så kan alle se den først og derefter går vi hånd i hånd ned og får noget at spise, retur til lejligheden, hvor lagkage og kaffe skal indtages. Jeg glæder mig bare så meget, og det ved jeg hovedpersonen også gør.

Det er ellers ikke mange dage siden, Jens og jeg var restaurant. Jeg ved ikke om mine kære læsere, kan huske, at Jens en dag kom hjem med den besked fra sin (kvindelige) chef, at han skulle købe blomster til mig. Det skulle hun e.......... osv. ikke bestemme, hvornår han skulle købe blomster til mig. For ca. 3 uger siden, kom han så hjem med den besked, at vi skulle gå ud og spise på firmaets regning. Jeg hidsede mig igen op, men her forleden dag, bestilte vi så bord hos Babette. Hvis hun virkelig mener, at Jens bruger for meget tid på sit job og ikke ser nok til mig, så var det her OK. Det er bestemt også et besøg værd. Det er nu anden gang vi er der, og det er altså en sublim oplevelse af de store. Før billede:Under billede:

Efter-billede er strøget af censuren ;o)

Efter at have været græsenke i 5 dage, kom den kære husbond hjem i går med den ubesete indkøbte vitrine. Spørg lige om vi har prøvet at få den placeret "det rigtige" sted. Alt blev næsten rykket rundt, indtil den endte her - med indhold. Vi er faktisk svært tilfredse.

Og så lige en gåde her til sidst, hvorfor står der 6 + 2 på sådan en toiletrullepakke? Er det fordi vi skal have en lille opgave at løse, når vi sidder der? Næ, for svaret står jo på. Hmmmm. Nu er det heller ikke mit foretrukne mærke, for så svære opgaver, står jeg altså af overfor.

Tak for alle jeres supertilkendegivelser overfor min hykleriske tilbagevenden. Jeg prøver at holde mig i skindet og ikke overbelaste serveren hos blogspot og mig selv.

21 kommentarer:

Nina sagde ...

Det bliver helt sikkert en fantastisk dag. Jeg kan faktisk godt lide det der med at gå lidt rundt, at indtage middagen et sted, kaffen et andet og så fremdeles. Selv om Sagafjord er alletiders også. Har været der til et sølvbryllup engang - det blev en super fest. Og Babette roses til skyerne af min gamle fader, der kommer der ind imellem med stor fornøjelse. Og I to ser ud til at have en forrygende aften!!! Toiletparpiret magter jeg heller ikke!;o)
Og ang. hykleriet: Vi vidste da godt, at du ville komme tilbage!:o)

NILLE sagde ...

Glæder mig til at høre hvilken italienske det er... på Amager! Jeg må jo ganske givet kende den.
Jeg har aldrig været på Sagafjord - men kun hørt godt om det.... men Babette ser fantastisk ud.

Det er noget sjovt noget det med toiletpapir - en så relativt ligegyldig ting. Men jeg er fast overbevist om, at min sarte barnenumse kun kan tåle et bestemt mærke - og når det er udsolgt er der krise! Især hvis alternativet er farvet eller mønstret - det går altså slet slet ikke ;-)

et cetera sagde ...

Ha, det er tydeligt at du har savnet os - du har lige presset (mindst) 3 indlæg ind i ét ;-D Nej, jeg mener faktisk noget helt andet - og det kan du se i mit seneste indlæg "Hyldest til en Sister"!
Malenes fødselsdag er spændende - og det ser ud til at der er gjort gode og omhyggelige forberedelser - det bliver dejligt at høre hvordan det spænder af! Godt at i havde en dejlig oplevelse hos "Babette" - det manglede også bare :-)
Det der med 6+2 og nu med 10% mere til samme pris - det er EU-harmonisering er jeg overbevist om - sådan har der stået på b.a. de franske varer i årevis ;-D

kokken pipper sagde ...

wauv den der vitrine gør sig da virkelig godt dér i hjørnet må jeg sige. Og hvor er I da et smukt par når i strenger jer an som vi siger her hvor jeg kommer fra. Er der stavefejl er du nok "mand" for at give mig besked ;o)Go week-end!

billedmager sagde ...

Hej Sister Bonde!
Det var da en herlig chef din mand har.
Og stedet i spiste ser også hyggelig ud. Jeg nyder selv det der kommer ekstra frøns fra min bedre halvdel - så kompensation for at han er længe hjemmefra. Det er dejligt at der bliver tænkt på en.
Jeg vil opfordre til at kigge over på min blog. Jeg begyndte for snart to måneder siden. Du kan kigge på anitasbilledblog.blogspot.com

Anemone sagde ...

Gode kveld kjære venn. Ser du er i gang igjen, men leser også mellom linjene at du er litt redd for at det skal ta "litt av"...

Selv har jeg også litt fullt opp med å holde tøylene litt stramt. Denne bloggingen har litt lett for og ta litt mye tid. Kjenner det spesiellt godt på hverdager når en har vært på jobb, så mye å gripe fatt i, og så skal en blogge i tillegg. Har lovt meg selv i denne førjulstid at jeg skal bli litt snillere med meg selv jeg også, ikke stresse hverken på den ene eller den andre måten. Blogging SKAL komme andre rekke !!!

Mitt største problem er at jeg har et hode fullt av 1000 ideer, som skulle vært blogget om :-)

Tiden vil vise...

Håper også for all del at du ikke har følt noe press fra min side om å starte opp igjen. KLART var dine innlegg savnet, men kommer du tilbake, med halvparten så mange innlegg eller mindre er denne damen fornøyd.

Klem fra meg.

Mahalo sagde ...

Velkommen tilnbage her i blogland, sister bonde :-)...vi manglede dig :-D

Valdemarsro.dk sagde ...

Velkommen retur, Sister bonde.

Synes det er helt ok at vælge fra og til, efterhånden som det passer dig. -For det er jo dig, det drejer sig om her på din blog!
(det er da underligt, med det toiletpapir :-D, man kan undre sig!)

Sister Bonde sagde ...

Nina - håber det bliver en god dag - det hører I nok om. Gu vidste du ej ;o)

Nille - den hedder: Il Gambero. Ligger på Amagerbrogade. Era Ora havde ikke plads til så mange ;o)

Et cetera - gu har jeg da savnet jer, og du har ret mht. indlæg, jeg må jo ikke lave så mange ;o)
Du er godt nok klog mht. toiletpapir og Nille også.

Fr. koch - vi har ikke anstrengt os, sådan ser vi ud til hverdag ;o)
Du kan altid gå ind i dit indlæg og tryk på rediger indlæg, men det generer ikke mig med alle de l'er. Og jeg skal nok rette, hvis jeg ser nogle og ditto.

Velkommen billedmager - jeg kigger over på din blog - snart.

Anemone - tak for din smukke velkomst og jeg tror jeg har sat alt for mange tanker i gang rundt omkring, men ingen har sagt de var sure over det ;o)
Vi må holde os lidt i tøjlerne. Klem selv.

Mahalo - tusind tak og i lige måde.

Valdemarsro - velkommen til min vaklende blog - jeg kigger også forbi dig ;o)
Nogen gange undrer man sig meget over de tektsforfattere. Men lidt sjovt er det jo også.

marianne sagde ...

Damm, hvor ser i dejlige og forelskede ud - du og Jens. Det er så skønt når man kan se kærligheden i et forhold efter så mange år, man fokuserer alt for tid på de forhold der ikke fungerer.
Malenes fest bliver alletiders og dt er byens bedste italienske restaurant....Mange af deres råvare henter de selv fra Italien - så det er nær ved 100% autentisk...
Jeg tror det bliver alletiders aften for Malene og gæsterne...

kokken pipper sagde ...

sister: Fortæl mig noget jeg ikke ved :-) Jeg syntes jo bare at lllll'erne lissom hørte til nu - så derfor skulle de ha lov til at blive hvor de var! Har forresten lige læst om dit sommerfuglestel i min avis. Var du klar over det blev fremstillet i 1865 til et bryllup på Valdemar Slot? Ellers ved du det nu!

Lene sagde ...

Din vitrineskab har fundet det rigtige sted, sådan et gad jeg godt have :-)

Johanna sagde ...

Sagafjord er fantastisk. Jeg har fotograferet et par bryllupper eller fem derude på vandet (reception), før den store fest.

Det lyder i det hele taget som en fantastisk dag. :)

Anemone sagde ...

Ser du inne hos meg nå, ser du det er flere som har lagt merke til at du har malt :-)

Fin fin søndag ønskes deg min venn.

henrys mening sagde ...

Det ser hyggeligt ud - begge steder.
I restaurant og i jeres køkken.
Et spændende køkken i har !

Sister Bonde sagde ...

Marianne - det er da det vi er, nemlig, og vi glæder os meget til festen. Har prøvespist der, og det tegner godt.

Fr. koch, det var jeg ikke klar over, så det er jeg nu - tak.

Johanna - velkommen tilbage - kommer du og tager billeder den 23.ende. Jeg er stor beundrer af din fotokunst. Har selv fotograferet til bryllupper - dengang, hvor man skulle vente på at billederne blev fremkaldt. Det var rædselsfuldt.

Tak Anemone - jeg kigger.

Sister Bonde sagde ...

Vi skrev lige samtidtigt Henry - tak for komplimentet (sådan opfatter jeg det) vedr. vores nye køkken. Du er jo expert. Desværre må vi nu køre sag på køkkenfirmaet, da vi er oppe på nr. 5 køkkenplade, som er elendig og de vil IKKE levere flere. Dvs. at vi nu har 1 stk. bordplade, som 1 sælger, 1 snedker og 1 køkkenleverancemand siger er rædselsfuld og den kan/skal vi ikke acceptere. Det har stået på i 1 år nu. Så nu skal vi igang med en opslidende sag. Grufuldt

Lotten sagde ...

Altså, hvor ville jeg ønske, at min kærestes chef havde lige så megen omtanke som Jens'. Ikke at jeg savner blomster, men der synes simpelthen ikke at være forståelse for, at det ikke altid er sjovt på hjemmefronten, når den ene part systematisk får hældt overarbejde over på sit bord...

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Lotten - men hvergang jeg kritiserer det hun siger og bestemmer, så står Jens fuldstændig uforstående og spørger: Er du jaloux?
Gu er jeg ej, men hun skal bare ikke bestemme. Men det er da OK. Tak for din søde kommentar.

Johanna sagde ...

Det ville være en fornøjelse, men jeg tror desværre jeg befinder mig i det sydlige Europa den 23. :)

Ville også bare lige sige, at den vetrine er placeret helt vildt godt og at jeg stadig synes den er smuk som bare pokker.

Sister Bonde sagde ...

Johanna - det kan da aldrig blive "desværre", at man er ude og rejse. Du må ha en rigtig god tur, og jeg glæder mig til at se billederne.

Tusind tak mht. vetrinen, vi er fortsat svært tilfredse ;o)